Rudaskowe cztery ściany

Zaczęty przez rudasekawf, 04 Gru 2011, 06:47:22

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosia2007

didi_loczek

rudasekawf ależ się to mieszkanie zmieniło w porównaniu do stanu wyjściowego!  :bravo: :bravo: :bravo:

inkageo

Robi się co raz bardziej przyjemnie, ale schowanie suchych kwiatów za telewizor nic nie daje :D Nada je widzę! :D :D
Piwko za postępy :beer:
A sypialnię na jaki kolor przemalowujecie?
Imagine there is no hate

inkageo

Ale to nie miało być złośliwe! :D Ja się szczerze roześmiałam jak je zobaczyłam :D
I chylę czoła, że tak szybko i sprawnie Wam wszystko idzie! :)
Imagine there is no hate

elve

ja bym rozwiązała zasłonki ;)

suegro

Cytat: inkageo w 31 Sty 2012, 17:08:37ale schowanie suchych kwiatów za telewizor nic nie daje

:rotfl: :rotfl:

I zgadzam się z elve co do zasłonek. :)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

rudasekawf
Fajne to wasze mieszkanko:)
takie przytulne:)

niewiemjaka

Cytat: inkageo w 31 Sty 2012, 17:08:37ale schowanie suchych kwiatów za telewizor nic nie daje
lol lol
a te suszone z komody powedrowały do kuchni lol też widać
no ale coraz.. coraz.. bliżej kosza :D

podobaja mi sie nawet te grochy ;) a jak wyglada ta firanka bez tych zapinek ?

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 31 Sty 2012, 17:08:37ale schowanie suchych kwiatów za telewizor nic nie daje Cheesy Nada je widzę! Cheesy Cheesy

lol lol lol

zgadzam sie z dziewczynami - rozpuscic firanki :D a w przyszłosci poszłabym w gładki woal biały-ecru, bo w mieszkaniu kolorystycznie juz sporo sie dzieje.

swietne wykonczenie murku :thumbup: :thumbup:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

rudasekawf

Cytat: inkageo w 31 Sty 2012, 17:08:37Robi się co raz bardziej przyjemnie, ale schowanie suchych kwiatów za telewizor nic nie daje Cheesy Nada je widzę! Cheesy Cheesy
szczerze powiedziawszy to je przekładam z miejsca na miejsce i nic z tego nie wynika, chyba serio je wywalę.
Cytat: elvelve w 31 Sty 2012, 17:16:48ja bym rozwiązała zasłonki wink
w kuchni czy w pokoju?

Cytat: niewiemjaka w 31 Sty 2012, 17:27:28podobaja mi sie nawet te grochy wink a jak wyglada ta firanka bez tych zapinek ?
porobię zdjęcia i wstawię :)

Cytat: wrobelek0403 w 31 Sty 2012, 18:03:35a w przyszłosci poszłabym w gładki woal biały-ecru, bo w mieszkaniu kolorystycznie juz sporo sie dzieje.
białe lejące się bez wzoru mam do sypialni, jak powieszę to pokażę. Zobaczę co bardziej pasuje i dam uszyć jakieś firany.

Cytat: inkageo w 31 Sty 2012, 17:08:37A sypialnię na jaki kolor przemalowujecie?
Też fiolet, bo bardzo nam się podobał ogólnie, tylko, że tamten był matowy, wszystko na nim osiadało i ogólnie wyglądał tak zakurzono i było widać na nim ryski, łatwo się uszkadzała.  Kupiliśmy farby z beckersa półmatowe  i przemalowujemy, wyglądają jakościowo lepiej.

wrobelek0403

Cytat: rudasekawf w 31 Sty 2012, 19:53:07w kuchni czy w pokoju?

jedne i drugie :D

Dodany tekst: 31 Sty 2012, 19:59:03

i tak mi jeszcze przyszło do głowy, zeby ujednolicic dekoracje okien w salonie i kuchni :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

rudasekawf

Cytat: wrobelek0403 w 31 Sty 2012, 19:58:09jedne i drugie Cheesy
dzisiaj nie chce mi się już cudować, ale jutro spróbuje je rozpiąć i zobaczycie co i jak wygląda, może coś doradzicie ;)

wrobelek0403

ja bez zdjec Ci mowie - rozpuszczone :D

nionczka

Cytat: suegro w 31 Sty 2012, 17:20:29Cytat: inkageo  Wczoraj o 05:08:37
ale schowanie suchych kwiatów za telewizor nic nie daje

I zgadzam się z elve co do zasłonek.
+1

Dodany tekst: 01 Lut 2012, 14:56:52

Salonową zamieniłabym na gładką białą

Dodany tekst: 01 Lut 2012, 14:58:43

Czym obłożyłaś murek od środka?

Jakiej jest szerokości listwa drewniana na murku.Podoba mi się Twoje wykończenie drewnem. Ja zaplanowałam podobnie i ciekawa jestem czy będę miała podobny efekt.

rudasekawf

Cytat: nionczka w 01 Lut 2012, 14:52:04
+1

Dodany tekst: 01 Lut 2012, 14:56:52

Salonową zamieniłabym na gładką białą

Dodany tekst: 01 Lut 2012, 14:58:43

Czym obłożyłaś murek od środka?

Jakiej jest szerokości listwa drewniana na murku.Podoba mi się Twoje wykończenie drewnem. Ja zaplanowałam podobnie i ciekawa jestem czy będę miała podobny efekt.

W salonie powiesiłam to co było, bo jeszcze nie kupiłam swoich (gładkie białe kupiłam do sypialni, jak powieszę to zdecyduję, czy podobne do salonu czy nie).

Murek od środka? tzn.? od strony kuchni? jeśli tak to jest to tynk mozaikowy

murek ma szerokość 10 cm, drewno jest szerokie na 15 cm, od spodu ma frezowanie i nakładane jest na ten murek od przodu i od góry.

Dodany tekst: 01 Lut 2012, 15:13:03

Dla wszystkich niedowiarków :):)

Zrobiłam to......... wyniosłam od razu, żeby nie wyciągnąć, niech mnie ktoś przytuli ..... moje suszki

salsa

Ruda, dawno mnie nie było u Ciebie w mieszkaniu a tu takie zmieny :)

z firankami - zgadzam się ze strefą
z suszkami tym bardziej - wywal w diabły :D

szybko wam poszlo i efekt przytulny :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

suegro

Cytat: rudasekawf w 01 Lut 2012, 15:09:21Zrobiłam to......... wyniosłam od razu, żeby nie wyciągnąć, niech mnie ktoś przytuli ..... moje suszki

Oddychaj głęboko, wszystko będzie dobrze!

Moja mądra książka (salsa Ci powie jaka ona mądra :D) mówi, żeby nie trzymać suchych kwiatów, bo one zabierają energię. Otaczaj się tym co żyje, co jest energetyczne. :D

Józef Piłsudski

salsa

Ruda - wałsnei własnie - powinnas rpzeczytac ksiazkę Su (tzn Su jej nie napisała choc w zasadzie brzmi podobnie :D ) tam jest wszystko co potrzeba !! suszki cie obezwładaniły mowie ci
teraz odetchnij pełną piersią :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

dragonfly

Ruda - ja Ci nawet  za te suszki poleje (znaczy za ich wywalenie ;) )

rudasekawf

Cytat: suegro w 01 Lut 2012, 15:15:54Oddychaj głęboko,
oddycham, oddycham, oddycham .......

Cytat: salsa w 01 Lut 2012, 15:17:42Ruda - wałsnei własnie - powinnas rpzeczytac ksiazkę Su (tzn Su jej nie napisała choc w zasadzie brzmi podobnie Cheesy ) tam jest wszystko co potrzeba !! suszki cie obezwładaniły mowie ci
chyba będzie konieczne będzie przeczytanie tej książki  :) na pewno poczuję przypływ sił witalnych :P

nionczka

Cytat: rudasekawf w 01 Lut 2012, 15:09:21Zrobiłam to......... wyniosłam od razu, żeby nie wyciągnąć, niech mnie ktoś przytuli ..... moje suszki
piwko dla tej pani, dziewczyny!

wrobelek0403

suegro

Cytat: salsa w 01 Lut 2012, 15:17:42(tzn Su jej nie napisała choc w zasadzie brzmi podobnie  )

Co nie?
Brzmi całkiem jakby była moja.  :rotfl: :rotfl:

Józef Piłsudski

niewiemjaka

lol lol
wdech wydech, bedziesz zyc!
a suszki zostana na zawsze w naszych sercach :mocking:

inkageo

Imagine there is no hate