Rudaskowe cztery ściany

Zaczęty przez rudasekawf, 04 Gru 2011, 06:47:22

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rudasekawf

Cytat: wrobelek0403 w 29 Gru 2011, 15:44:42ja juz czekam na efekt koncowy
wielkimi krokami zbliża się ukończenie najgorszych prac, dłubaniny to pewnie jeszcze na miesiąc, albo i dłużej :)

claridad

Rudasku....mieliście niełatwe zadanie bo gust poprzednich lokatorów  :crazy: :crazy: ale już teraz po fotkach widać, że fajnie daliście sobie radę... no i przede wszystkim ogromne gratulacje z mieszkania!!! Piękny prezent na nowy rok dostaliście  bighug bighug bighug bardzo się cieszę że się Wam udało :)

Ten fiolet fajnie się prezentuje, jasne panele i naprawdę będzie świetny efekt :) Ja u siebie nigdy tak bym nie zrobiła bo jestem skrzywiona na punkcie bieli ale u innych zawsze mi się to bardzo, ale to bardzo podoba :) I koniecznie pokaż zdjęcia wstawionej kuchni!! :) A najlepiej to w ogóle pokaż jak najwięcej zdjęć :)

rudasekawf

Wprowadziliśmy się już kilka dni temu, ale mieszkanie dalej wygląda jak po ataku bombowym. Nie ma wstawionych drzwi, wszędzie narzędzia i kartony z rzeczami. Kabina zmontowana, stoi na środku łazienki, korzystać się da więc luz. Ogólnie syf.... ale już niedługo.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: rudasekawf w 03 Sty 2012, 11:14:29ale mieszkanie dalej wygląda jak po ataku bombowym.
chyba zartujesz...  moge Ci pokazac poatak bombowy ;D i to dlugotrwaly - ja jestem pelna podziwu, ze takim galopem to zrobiliscie z takiego gniota  :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

Rudasek, niezłe tempo :) mieszkac już mozna :D

tylko czemuś się nas nie posłuchała i jasnej fugi do paska higienicznego nie kupiła? nie wyglada to źle ale mogłoby wygladac o niebo lepiej :knuje:

nionczka

Śliczne łóżko!
Ale te fugi jednak lepsze byłyby jasne
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

OlaFasola

Rudasek, bardzo fajnie Wam to wyszło to to tempo, szacun.
Ale też będę się czepiała fugi w kuchni, szkoda, że nie daliście jasnej.

claridad

Super mieszkanko Wam wyszło :) Bo to co było poprzednio to  :ohboy: :ohboy: :ohboy: Sypialnia bardzo fajna z tym fioletem, jasne panele, jasne meble no po prostu  :bravo: :bravo: a w sumie to macie i tak większy porządek niż ja czasami :D zwłaszcza że u mnie farby i pędzle są ciągle na widoku i na porzadku dziennym :D

zosia2007

rudasek brawo za najszybciej wyremontowane mieszkanie na strefie :bravo:

rudasekawf

Cytat: Kasia w 03 Sty 2012, 11:31:57tylko czemuś się nas nie posłuchała i jasnej fugi do paska higienicznego nie kupiła? nie wyglada to źle ale mogłoby wygladac o niebo lepiej
kupiliśmy jasną fugę, zaczęliśmy nakładać i jakoś mojemu mężowi się nie widziało. Mnie też nie porażało na tyle, aby o to walczyć, wiec małe dłubanie i fugowaliśmy brązową.

Dodany tekst: 03 Sty 2012, 11:44:04

Cytat: zosia2007 w 03 Sty 2012, 11:40:00rudasek brawo za najszybciej wyremontowane mieszkanie na strefie bravo
kurcze trochę z musu, ale dzięki :):) Pewnie jeszcze długo będziemy dłubać jakieś dupinki, ale szkielet jest

Angie

rudasekawf ładnie, ale tez mnie ta fuga razi  :blush:

magdalinska

nie chcecie zmienic tej fugi? ;)
panele fajne :) i fajnie wyglada z tym fioletem :)

rudasekawf

Cytat: magdalinska w 03 Sty 2012, 12:44:04nie chcecie zmienic tej fugi?
może za jakiś czasu uda mi się przeforsować ten pomysł, jak na razie nie mam siły :) Woda powoli drąży skałę :P:P

magoo

rudasekawf mnie sie podoba
i trochę przypomina kuchnię moich rodziców
maja podobne kafelki i też ciemną fugę, bo mój ojciec lubi, jak fuga jest widoczna ;)

elve

Gratulacje tempa!
Gdybyście kiedyś robili jakieś poprawki (zapewne teraz zarzekacie się, że żadnych remontów w życiu ;) ) to zmieńcie fugi i kolor ścian w kuchni

Kasia

Cytat: rudasekawf w 03 Sty 2012, 12:50:35może za jakiś czasu uda mi się przeforsować ten pomysł, jak na razie nie mam siły Smiley
może podesłać ci foty mojego pasa higienicznego ;) kafle podobne, fuga jasna ;)

rudasekawf

Cytat: Kasia w 03 Sty 2012, 12:54:35może podesłać ci foty mojego pasa higienicznego wink kafle podobne, fuga jasna wink
oooooo :) gdyby można, to może unaocznienie pomoże mojemu M. :)

Cytat: magoo w 03 Sty 2012, 12:52:56bo mój ojciec lubi, jak fuga jest widoczna
jakbym męża słyszała :)

Cytat: elvelve w 03 Sty 2012, 12:53:33kolor ścian w kuchni
ogólnie chcę brązowe, ale miały być ciemniejsze. jaki kolor ty proponujesz? tak na przyszłość :)

Chermelle

:bravo: za szybkość

fajnie wyszło

też jestem frakcja fuga ciemna out ;)
ale jesli

Cytat: magoo w 03 Sty 2012, 12:52:56lubi, jak fuga jest widoczna

to nic nie poradzisz ;D

powodzenia w wykańczaniu bo wiem ze to wykańcza ;)

aniak1211

rudasekawf
:bravo: :bravo: :bravo:
Podoba mi sie:)
Co do fug to nie wiem;)
nie znam sie i gdyby dziewczyny nic nie napisaly to nie zwróciłabym uwagi;D
Sciany w kuchni rzeczywiscie zmienilabym na jasniejsze:)

twinnie77

w temacie fug, mój brat w swojej przyszłej kuchni ma płytki w podobnym kolorze, z jasną fugą, postaram się wkleić fotki

tu przed fugowaniem

elve

Cytat: rudasekawf w 03 Sty 2012, 12:57:00ogólnie chcę brązowe, ale miały być ciemniejsze. jaki kolor ty proponujesz? tak na przyszłość Smiley
przede wszystkim inna tonacja, bo teraz gryzie się z płytkami
najlepiej wybierać z próbnikiem przy płytce
ja bym dała jaśniejszy, ale ciemniejszy też by był

twinnie77

a tu po (trochę kiepskie zdjęcie)

mignon

rudasek, super, że się tak uwinęliście szybko :)
zapowiada się przytulnie :)

aniak1211

Cytat: twinnie77 w 03 Sty 2012, 13:56:24
a tu po (trochę kiepskie zdjęcie)
Ladnie:)
Teraz juz wiem ze jasne plytki= jasna fuga:D