strefa mody

Zaczęty przez mayagaramond, 06 Wrz 2007, 22:40:09

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

Cytat: "mayagaramond"
Cytat: "siog"a jaki ma kolor w realui?

Trudny do okreslenia - ciemnoszary z zielonym?

no to taki jak chce!!!!!!

no to oddawaj te kutke!!!!!!!! :evil:

mayagaramond

Cytat: "siog"no to taki jak chce!!!!!!

no to oddawaj te kutke!!!!!!!! :evil:

Nie oddam, to "my precious" :mrgreen: , kurtka jest od Vero Moda. Jak masz znajomych w W-wie to kaz im skoczyc do factory w Ursusie, moze jeszcze jest. Kosztowala jakies smieszna pieniadze (jak na skorzana kurtke). Acha, moj facet twierdzi, ze jak chce sie kupic fajna kurtke skorzana, to nie nalezy latac po jakis durnowatych butikach, tylko isc do sklepu z odzieza dla motocyklistow...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zuzia

Cytat: "mayagaramond"Nie oddam, to "my precious"  , kurtka jest od Vero Moda. Jak masz znajomych w W-wie to kaz im skoczyc do factory w Ursusie, moze jeszcze jest.

aż się kurczę wybiorę.

mayagaramond

Cytat: "zuzia"aż się kurczę wybiorę.

siog - juz masz ochotnika :-D

A jak juz bedziecie mialy te kurtki, to musimy koniecznie zrobic spotkanie kurtkowe :-D

Tak by the way - maz mojej przyjaciolki kupil tam piekny garnitur chyba wolczanki za 600 zloty..., niestety dla mojego wikinga nic tam nie mieli :-/
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

malutenka

To ja się pochwalę butami nabytymi w sobotę śmieszne, ale wygodne http://img66.imageshack.us/my.php?image=butbu0.jpg  :-D

nionczka

Cytat: "malutenka5"To ja się pochwalę butami nabytymi w sobotę śmieszne, ale wygodne http://img66.imageshack.us/my.php?image=butbu0.jpg  

Dla mnie ekstra!!! Moj styl :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

malutenka

Dzięki, jedyne 40 euro, a to skóra :) były jeszcze w wersji granatowej i białej, ale czerwone mnie urzekły :) Dobra, wrzucam następne zakupy:
http://img510.imageshack.us/my.php?image=paszczwa2.jpg
http://img407.imageshack.us/my.php?image=sukienkotunikanb3.jpg
http://img441.imageshack.us/my.php?image=bluzkaza4.jpg

siog

Cytat: malutenka5
http://img407.imageshack.us/my.php?image=sukienkotunikanb3.jpg

ta sukienkotunika jest swietna ile i gdzie? byly inne kolory?

[ Dodano: 16-10-2007, 19:05 ]
Cytat: mayagaramond
Cytat: "zuzia"aż się kurczę wybiorę.

siog - juz masz ochotnika :-D

:lol:  :lol:  leze chora ale mysli o kurtce mnie nie porzucily.. :mrgreen:

chyba kupie te zielona z Oasis. ciagle duzo zestawien z nia widze:)

malutenka

Cytat: "siog"
ta sukienkotunika jest swietna ile i gdzie? byly inne kolory?
Sukienkotunika niestety kupiona na targu u mnie, wygrzebana ze sterty innych rzeczy, mam takie targowisko co wtorek :)

mayagaramond

Cytat: "malutenka5"Sukienkotunika niestety kupiona na targu u mnie, wygrzebana ze sterty innych rzeczy, mam takie targowisko co wtorek :)

Ta sukienka jest super! Przymierzalam cos w tym stylu (dzierganego we wzory) tale to fason dla wysokich dziewczyn, ja sie w tym topilam.

Poszukuje rowniez czarnych botkow. Przymierzalam dzis te:

http://www.buffalo-shop.de/buffalo/urwfilter/catalog/do/action/ShowProductDetail/productId/9893/index.html

ale nogi wygladaja w nich nie za ciekawie. A w sklepach pelno tych butow, na polce mi sie podobaja ale na nodze... no i srednio wygodne byly.

malutenka

To jest fajne, bo można i na dżinsy założyć i jako sukienkę i ocywiście mnie pasuje dlatego, że da się 'na cebulkę', ja mam czasami parę warstw ubrania nałożonych bo jestem ciepłolubem :mrgreen: Ale teraz mam raj zakupowy, bo dwa Charity shopy ze mną sąsiadują i do tego to targowisko co wtorek, ciucholandowy raj :mrgreen:

Cytat: "mayagaramond"Poszukuje rowniez czarnych botkow.
ja botków w ogóle nie lubię, ta długośc jakoś do mnie nie przemawia, wolę kozaki :)
A dziś widziałam czerwone lakierowane kozaki na ogromnej metalowej szpili, na półce z wyprzedażami stały... jak je zobaczyłam to umarłam i straszę...

golinda

Cytat: "siog"np. do tej sukienki
http://img72.imageshack.u...tl300x40ml5.jpg

sukienka tuba
znowu nie mój styl :-)

zuzia

Cytat: "mayagaramond"A jak juz bedziecie mialy te kurtki, to musimy koniecznie zrobic spotkanie kurtkowe  

znająć życie - dla mnie nic nie bedzie bo rozmiar nie wyprzedażowy.

Tak by the way - maz mojej przyjaciolki kupil tam piekny garnitur chyba wolczanki za 600 zloty..., niestety dla mojego wikinga nic tam nie mieli  

mnie mój K. ostatnio naciągnął na garnitur, 2 koszule i krawat (ale dostalismy gratis). A weszliśmy do sklepu w celu rozejrzenia się za męskim płaszczem. Ja już w wawie nie kupuję garniturów odkąd identyczny jak kupiłam K. w Bartoszycach był 2,5 raza droższy w warszawskim M1.

mayagaramond

Cytat: "zuzia"Ja już w wawie nie kupuję garniturów odkąd identyczny jak kupiłam K. w Bartoszycach był 2,5 raza droższy w warszawskim M1.

Niezla roznica w cenie. My bedac w Arkadii zajrzelismy do sklepu z garniturami Bossa. Jakie ceny! Garnitury o polowe albo i wiecej drozsze niz w Niemczech (w sklepie, nie mowie o Metzingen), i to te gorszej jakosci (najlepsze jest 120, a to byla chyba 80)

zuzia

Cytat: "mayagaramond"
Cytat: "zuzia"Ja już w wawie nie kupuję garniturów odkąd identyczny jak kupiłam K. w Bartoszycach był 2,5 raza droższy w warszawskim M1.

Niezla roznica w cenie. My bedac w Arkadii zajrzelismy do sklepu z garniturami Bossa. Jakie ceny! Garnitury o polowe albo i wiecej drozsze niz w Niemczech (w sklepie, nie mowie o Metzingen), i to te gorszej jakosci (najlepsze jest 120, a to byla chyba 80)

ja nawet metkę specjalnie oglądałam - identyczny. Przebitka jest niezła, a przecież producent ten sam i sklep w Bartach też na tym zarabia!

malutenka

Golinda, te czerwone są super, tylko ten obcas... nie dla mnie :-( połamałabym nogi, pozabijała ludzi spadając... w ogóle armageddon i zniszczenie.

julka

Buty fajne, ale trzeba umieć w nich chodzić. No i mieć nogi odpowiednie  :-|

zuzia

Cytat: "golinda"do kozaczków dołączyłam jeszcze zamówienie na te (czerwone):

http://www2.victoriassecr...MZZZ&rfnbr=2828

super są!

elizapj

nie wiem gdzie o tym czytalam, lub zdaje mi sie ze czytalam, wiec pisze o tym tu:)

ktos (chyba) pisal, ze zamawial buty ze strony zappos.com - mayaG to Ty?
probuje cos od nich kupic ale widze w opcjach adresu wysylkowego same stany  :thumbdown:
mam nadzieje, ze po prostu nie potrafie znalezc wlasciwej zakladki i ze mi tu ktoras z Was podpowie

dzieki serdeczne!  :thankyou:

siog

Cytat: elizapj w 02 Maj 2010, 14:15:35
nie wiem gdzie o tym czytalam, lub zdaje mi sie ze czytalam, wiec pisze o tym tu:)

probuje cos od nich kupic ale widze w opcjach adresu wysylkowego same stany  :thumbdown:
mam nadzieje, ze po prostu nie potrafie znalezc wlasciwej zakladki i ze mi tu ktoras z Was podpowie

gdzie ty sie podziewasz???

elizapj

caly czas gdzies w poblizu strefy;)

mayagaramond

Cytat: elizapj w 02 Maj 2010, 14:15:35

hej!!! Strone znam przez znajoma, nigdy nic sama nie zamawialam. Ona tak, ale przez firme przepakowujaca (bonvu i internationa checkout) Z obydwu byla zadowolona, ale bonvu byl chyba tanszy, z tego co opowiadala, to kupili jej tez torbe ;D

Wszystko wysylaja oficjalnie czyli bedziesz musiala zaplacic clo (przynajmniej w DE raczej nie ma szansy, zeby cie ominelo).

elizapj

dzieki!, ale jak w praktyce to dziala? najpierw zapisuje sie na ten bonvu albo international checkout? i tam szukam butow ze strony zappos?

bo na zappos podaja jedynie info ze sla do usa i jakis baz milit, oraz ze do kanady przez kanadyjska strone zappos...a o international shipping w gole nie widze zadnych info:(

mayagaramond

Cytat: elizapj w 02 Maj 2010, 15:34:30
dzieki!, ale jak w praktyce to dziala? najpierw zapisuje sie na ten bonvu albo international checkout? i tam szukam butow ze strony zappos?

bo na zappos podaja jedynie info ze sla do usa i jakis baz milit, oraz ze do kanady przez kanadyjska strone zappos...a o international shipping w gole nie widze zadnych info:(

dlatego potrzebujesz bonvu:

https://www.bonvu.com/bonvu/content/view/13/37/lang,en/