Galeria strefowych brzuchatek

Zaczęty przez sweedee, 23 Paź 2007, 16:01:22

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gioseppe

dzieki kobitki :)
eva_luna koniecznie wklej bandzioszka :)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

mika

martullek

gioseppe pięknie! jak sama kiedyś tam będę w ciąży, to chcę też mieć taką figurę

zosia2007

zgrabniutki ten twoj brzuszek gios :)

eva_luna

Cytat: gioseppe w 25 Lis 2008, 16:33:39
eva_luba koniecznie wklej bandzioszka :)

no to idzie moj bandzioszek, dodam, ze to 38 tc (jakos nie umiem zrobic sobie sama tak ladnie zdjecia w lustrze jak Nionczka :D)

ishka82

eva_luna, śliczny brzucho :dance: Chyba poza nim też nie za wiele przytyłaś :) Jak Wy to robicie, że tylko piłeczki Wam rosną? :mocking:

doris8008

Cytat: eva_luna w 25 Lis 2008, 22:42:14
Cytat: gioseppe w 25 Lis 2008, 16:33:39
eva_luba koniecznie wklej bandzioszka :)

no to idzie moj bandzioszek, dodam, ze to 38 tc (jakos nie umiem zrobic sobie sama tak ladnie zdjecia w lustrze jak Nionczka :D)

O rany, do tej pory wydawało mi się, że mój brzuchal nie jest jeszcze bardzo duży, ale on jest chyba większy teraz niż Twój w 38 tc  :knuje:

ishka82

doris8008, pokazuj, ocenimy ;) Poza tym ma prawo być większy, w końcu masz w nim 2 pływaków ;) :D

doris8008

Cytat: ishka82 w 25 Lis 2008, 23:18:09
doris8008, pokazuj, ocenimy ;) Poza tym ma prawo być większy, w końcu masz w nim 2 pływaków ;) :D

na wyraźne życzenie publiczności:

sweedee

gio, eva_luna, doris - wyglądacie cudnie!!!  :daisy:
i takie chude to to  :zly:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

ishka82

doris8008, ładny kształtny brzuchol, nie wiem, co marudzisz, że wielki. Ślicznie wyglądasz :daisy:

sweedee

a dlaczego buziaków nie chcecie pokazywać?  :foch:
wąsy i brody Wam urosły czy jak?

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

doris8008

Cytat: sweedee w 25 Lis 2008, 23:35:22
:point_lol: nie wiem jak dziewczynom, ale mi to mordeczka nieco spuchła... no dobra, poszukam jakiegoś normalnego zdjęcia

doris8008

Cytat: ishka82 w 25 Lis 2008, 23:31:04
doris8008, ładny kształtny brzuchol, nie wiem, co marudzisz, że wielki. Ślicznie wyglądasz :daisy:

dzięki ishka :) w sumie nie jest zły, ale biorąc pod uwagę że jestem 7 tygodni za eva_luna, to...

eva_luna

Cytat: doris8008 w 25 Lis 2008, 23:54:17

dzięki ishka :) w sumie nie jest zły, ale biorąc pod uwagę że jestem 7 tygodni za eva_luna, to...

doris, brzuszek ladniutki, okraglutki. Moj jest raczej niestarndardowy ;) i to raczej ja powinnam sie martwic, ze jest taki maly :D

ehh, buzia jak ksiezyc, no make-up, wlosy tez pozostawiaja do zyczenia..... jesli Toska do grudnia wytrzyma, to 1 ide sie obciac na chlopaka :D

nionczka

Eva_luna, sliczny brzuszek! I zdjecie tez w porzadku chociaz w lustrze :-) Zgrabna dziewczynka z Tosi bedzie!
Doris, Twoja sytyuacja jest zupelnie inna. Ty masz 2 wiec sie do nas nie porównuj bo moze nawet nie dotrwasz do tego 37 czy 38 tygodnia.
Sweedee, ja osobiscie przyznaje sie bez bicia, ze zdjecia brzucha sa robione od razu bez glowy. Nawet jej w kadr nie bierzemy. Ale postaram sie zrobic jakies sensowne zdjecie z twarza.
Spuchnac nie spuchlam, ale troche jestem zaniedbana i zmeczona. Czekam do piatku kiedy skoncze prace i bede mogla zrobic sie na bóstwo!

Co do tycia... nie wiem jak jest w PL, ale w ES bardzo pilnuje sie wagi w ciazy. Polozne nas opieprzaja za zbyt szybkie przybieranie na wadze, kladzie sie ogromny nacisk na zdrowe odzywianie w ciazy i nie praktykuje zwolnien w ciazy. Wiec w sumie trudno przytyc.  Wszystkim znajomym polozne mówily, ze za szybko tyja albo cos w tym stylu. Ja dostalam ochrzan jak sie moja dowiedziala, ze przy jednym posiedzeniu moge pol kilo winogron zjesc :-)

nionczka

Cytat: eva_luna w 26 Lis 2008, 08:21:38
Cytat: doris8008 w 25 Lis 2008, 23:54:17

doris, brzuszek ladniutki, okraglutki. Moj jest raczej niestarndardowy ;) i to raczej ja powinnam sie martwic, ze jest taki maly :D

ehh, buzia jak ksiezyc, no make-up, wlosy tez pozostawiaja do zyczenia..... jesli Toska do grudnia wytrzyma, to 1 ide sie obciac na chlopaka :D

Moze razem pojdziemy? Ja tez 1 wybieram sie do fryzjera i do wizazystki :-)

eva_luna

nionczka, a tutaj sie mowi, ze w ciazy mozna sie rozpieszczac. I czesto kobitki jedza co im w rece wpadnie, bez opamietania..... gazety powoli pisza, ze ta rozmaitosc nie oznacza jedzenia bez ograniczen ale roznie z tym bywa. ochrzaniania za tycie nie ma napewno.

no to moze trzeba pstryknac fotke przed i po? :D
ja mam troche obawy co do scinania sie na chlopaka bo wiem, ze bede musiala byc co miesiac u fryzjera zeby jako tako wygladac...

nionczka

Cytat: eva_luna w 26 Lis 2008, 08:31:12
nionczka, a tutaj sie mowi, ze w ciazy mozna sie rozpieszczac. I czesto kobitki jedza co im w rece wpadnie, bez opamietania..... gazety powoli pisza, ze ta rozmaitosc nie oznacza jedzenia bez ograniczen ale roznie z tym bywa. ochrzaniania za tycie nie ma napewno.

ja mam troche obawy co do scinania sie na chlopaka bo wiem, ze bede musiala byc co miesiac u fryzjera zeby jako tako wygladac...

Co miesiac to moze nie? To moja ulubiona fryzurka, ale teraz mam odrosniete bo sa latwiejsze w utrzymaniu. Dobrze i krotko obciete dluzej Ci wytzrzymaja, ale jednak tzreba o nie troche dbac. Przy krotkich wlosach jednak nie jest trudne bo mozna myc czesciej, wysuszyc recznikiem i gotowe.

eva_luna

Cytat: nionczka w 26 Lis 2008, 08:35:34
Cytat: eva_luna w 26 Lis 2008, 08:31:12

Co miesiac to moze nie? To moja ulubiona fryzurka, ale teraz mam odrosniete bo sa latwiejsze w utrzymaniu. Dobrze i krotko obciete dluzej Ci wytzrzymaja, ale jednak tzreba o nie troche dbac. Przy krotkich wlosach jednak nie jest trudne bo mozna myc czesciej, wysuszyc recznikiem i gotowe.

no ja jak mialam na chlopaka obciete (tak naprawde przez wieksza czesc mojego zycia) to musialam co miesiac- 1,5 biegac bo tak szybko rosly. teraz mam troche dluzsze i nawet jak cos sterczy to wyglada jakby tak mialo byc.... ale prawda, ze krotkie wystarczy potraktowac recznikiem i suszarka i gotowe. wygoda ogromna..

gioseppe

dziewczyny, piekne macie brzuszki :)
Cytat: eva_luna w 25 Lis 2008, 22:42:14
(jakos nie umiem zrobic sobie sama tak ladnie zdjecia w lustrze jak Nionczka :D)
mi tez sie to za chiny nie udaje :)
dlatego trzeba trzaskac foty samowyzwalaczem - czasem sie nie zdarze ustawic :P

Cytat: eva_luna w 26 Lis 2008, 08:38:14

ja moje strzępy scinam co 7 tygodni :)
na poczatku sa zawsze za krotkie, łyso mi i czuje sie gruba na twarzy ale po tygodniu jak juz troche piór odrosnie to sa rewelacyjne :)

zdjecia na szybko robie bez głowy ;)

ostatnie jakie mam z glowa sa z minisesji :)
na razie wklejam jedną :) juz chcialabym odebrac calosc..
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

kamu2

Gioss bardzo ładne zdjęcie.
Doris ,ewa_luna,gioss wyglądacie super widać na forum mamy same laski ciążowe
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

Angie

Dziewczyny super wyglądacie!! :) Śliczne te wasze brzuchy!!

Ja to napewno taka zgrabna nie bede, bo i przed ciążą nie byłam  :headbang:

zosia2007

gioseppe ale super fotka  :thumbup:

masz wiecej ??

giga

eva_luna  piękny masz brzuszek :jupi:

doris 8008  do końca rozwiązania brzuszek jeszcze podrośnie,ciekawie bliżniaki się ułożyły,że masz taki zgrabny brzusio.    :highfive:

gios -fajna z Was rodzinka   :friends: