Galeria strefowych brzuchatek

Zaczęty przez sweedee, 23 Paź 2007, 16:01:22

sonja

Dragon, ślicznie wyglądasz:))

marax

Cytat: dragonfly_80 w 12 Wrz 2008, 20:29:09
maraxela, dzieki  :-[
tylko jak ja patrze na Ciebie, to mi sie slabo robi, jak pomysle ile jescze mi urosnie wyrosnie.... ;)

nie rozumiem co ja mam z tym wspolnego:)

brawurka

dragonfly

panikarola, sonja, brawur, dziekuje  :-[
marax bo Ty jakas taka "odchudzona" wersje ciazy masz ;)

bozena.dp

dragonfly ślicznie wyglądasz  brawo

marax

Cytat: dragonfly_80 w 12 Wrz 2008, 20:46:16
panikarola, sonja, brawur, dziekuje  :-[
marax bo Ty jakas taka "odchudzona" wersje ciazy masz ;)
:( nie wiem od czego to zalezy ze nic nie tyje jak na razie - powinnam chociaz troche to tez nie jest najlepsze dla dziecko jak ja mma wage nizsza niz przed ciaza .Mam problemy z utrzymaniem hemoglobyny,wszytkie parametry ogolnie morfologii mi spadly,jest mi slabo ciagle.

dragonfly

bozena.dp, dzieki.... taka wieksza wersja mnie, ale moze byc ;)
marax, no bo moze juz taka Twoja "uroda".... ja mam wszystki wyniki jakbym byla w najlepszej formie w calym swoim zyciu, ale kto wie, co bedzie za pare tygodni jak pasozyt naprawde zacznie wysysac ze mnie zycie ;)

marax

Cytat: dragonfly_80 w 12 Wrz 2008, 20:56:30
bozena.dp, dzieki.... taka wieksza wersja mnie, ale moze byc ;)
marax, no bo moze juz taka Twoja "uroda".... ja mam wszystki wyniki jakbym byla w najlepszej formie w calym swoim zyciu, ale kto wie, co bedzie za pare tygodni jak pasozyt naprawde zacznie wysysac ze mnie zycie ;)

no mi lekarz powiedzial ze moj ma jakies olbrzymie zapotrzebowanie :):) ja wyniki mam slabe teraz zelazo jem .Na basen za bardzo nie moge bo sie zaraz mecze.Nie ma bata z 6 kg to ja bede musial przytyc

zosia2007

bozena.dp

maraxela a może ty po prostu będziesz miała mały brzuszek, małe dziecko?!
moja siostra w 9. miesiącu miała taki brzuszek jak niektóre mają w 5-6 miesiącu, ale dziecko rozwijało się dobrze, lekarka powiedziała, że widać taka jej uroda ;)

marax

Cytat: bozena.dp w 12 Wrz 2008, 21:09:52
maraxela a może ty po prostu będziesz miała mały brzuszek, małe dziecko?!
moja siostra w 9. miesiącu miała taki brzuszek jak niektóre mają w 5-6 miesiącu, ale dziecko rozwijało się dobrze, lekarka powiedziała, że widać taka jej uroda ;)

no chyba na to wychodzi

zuzia

marax

a ja cos czuje juz w tym brzuchu sama nie wiem co ale takie bulgotanie -moze za duzo zjadlam

brawurka

w 18 tyg poczułam ruchy:) ale glupi lekarz mi nie uwerzył, a ja jestem pewna

dragonfly

Cytat: brawurka132 w 12 Wrz 2008, 21:15:52
mi powiedzieli, ze cos od 17 tyg moge juz czuc, i rzeczywiscie... takie jakby bulgotanie, jakby w jelitach cos bylo.... a od paru dni pasozyt nic sobie nie robi z moich prosb i grozb i naprawde przesadza.....

doris8008

Ja czuję od mniej więcej 2 tygodni, zazwyczaj na dole, takie właśnie bulgotanie, od czasu do czasu  łagodny kiks (zazwyczaj wieczorem). Dziś czułam wyraźnie na dole brzucha i na badaniu (nie usg wprawdzie, ale słuchanie serc i "obmacywanie brzucha" przez lekarza) okazało się, że bąble są dzis ułożone w literkę T - i jeden ma nóżki właśnie na dole brzucha :)

vobi

ale dlaczego nie uwierzyl? Przeciez nawet w ksiazkach podaja ze mozna czuc ruchy dziecka od mniej wiecej 18 tyg.?

doris8008

Cytat: vobi w 12 Wrz 2008, 21:24:19
ale dlaczego nie uwierzyl? Przeciez nawet w ksiazkach podaja ze mozna czuc ruchy dziecka od mniej wiecej 18 tyg.?

bo głupi, jaki pisała brawurka ;)

brawurka

no dokładnie, jak sobie teraz mysle o tym palencie ktoremu ufalam jak bylam z maja w ciazy to  :ranting:

vobi

brawurka132, az tak zle? A teraz znalazlas jakiegos fajnego (profesjonalnego itd.) lekarza?

dragonfly

kurde, lekarza(ginekologa) to ja widzialm 1 od poczatku ciazy... wszystko z polozna zalatwiam (ale tu tak jest, wiec sie jakos nie martwie)

brawurka

vobi no w sumie ten ktory teraz prowadzi ciaze jest ok, tz konkretny, uprzejmy i ma bardzo dobra opinie, ten do ktorego bardzo chcialm chodzic odpadł jak pojechalam do niego zapisana na 16, bylam o 15 i bylam 20 w kolejce, wyszłam

twinnie77

dragonfly_80, cudnie wyglądasz :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

dragonku,  wyglądasz cudnie i tak seksownie w tych sukienkach  brawo brawo brawo

maraxeli mogę tylko powiedziec,  ze ma fajny brzuszek ;) rezty nie widac ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/