Galeria strefowych brzuchatek

Zaczęty przez sweedee, 23 Paź 2007, 16:01:22

marax

Cytat: vobi w 08 Wrz 2008, 09:05:38
maraxela, po ksztalcie glowy potrafisz ocenic plec?  :lollol:
To chyba bede musiala podeslac Ci moje zdjecie z USG, jesli za tydzien male nie zademonstruje co miedzy nogami chowa ;)

ja tak po ksztalcie nosa rozpoznalam lol lol lol to usg jest z poczatku sierpnia jeszcze teraz nastepne bedzie 16 wrzesnia i moze juz uda sie cos zobaczyc a jak sie na tym zdezelowanym sprzecie mojemu lekarzowi nie uda to pojade do wrolawia zeby zrobic kapleksowe lepsze i wtedy na pewno poznam plec

sputnik_sweetheart

Cytat: aja w 08 Wrz 2008, 08:49:50
Cytat: jusia79 w 08 Wrz 2008, 08:48:42
a Ty w ogole nigdzie indziej nie przytylas,
oj przytylam, przytylam mam 10+ kg ale jakos tego nie czuje i nie przeszkadza

dziękuję dziewczyny WY to wiecie jak poprawic  humor ale siostre mam albo zybt szczera albo zazdrosna heheheh bo mowi do mnie bambarlo, grubasie itp.

aja, super brzuch i ślicznie wyglądasz! a siostra to raczej złośliwie coś bredzi...

marax no faktycznie, brzuchus gigantus :ag:

marax

spadajcie zasuwam teraz peirogi na sniadanie to moze wkoncu was usadysfakcjonuje  :hammer: :hammer: :hammer:

kasiad

Ale fajny ten lokator  :clapping: Jak pójdziemy z małżonkiem na następne usg to też może wstawię zdjęcie, a co  :ag: wszyscy się chwalą to ja też mogę  :dance:

rilla

maraxela dzidziuś super.. już go tak ładnie widać:D:D pewnie sobie spał:)

zuzia

aja
świetnie wyglądasz :)

maraxela
ty cos ściemniasz... ja tam żadnego brzucha nie widzę  :ag:

goga

Marax - no faktycznie "brzuchos - gigantos" ;)

a mnie twój maluch wygląda na chłopca - nie wiem czemu - jakieś takie irracjonalne odczucie :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

rilla

aja pięknie wyglądasz:D i brzuszek już jest naprawde duży:d jeszcze chwila i wszystkie te maluchy będą już z nami:d

marax

wszyscy pieknie wygladaja tylko nie ja lol lol lol wiecej zdjec wam nie pokaze hihihihi albo wloze sobie jakas pilke

sputnik_sweetheart

Cytat: maraxela w 08 Wrz 2008, 10:02:37
wszyscy pieknie wygladaja tylko nie ja lol lol lol wiecej zdjec wam nie pokaze hihihihi albo wloze sobie jakas pilke
poczekaj, poczekaj :lollol:

goga

bo musisz dać zdjęcie z głową :) to wtedy będzie piesń pochwalna
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

kasiad

Następnym razem to ja wstawię zdjęcia swojego brzucha  :D niby go nie ma, przynajmniej jak ja patrzę na niego z góry to wygląda jakbym się więcej najadła, ale jak wczoraj mąż zrobił mi zdjęcia, to mówi : o patrz, już brzuch widać  :ag: faktycznie, widac go tylko na zdjęciach, bo w rzeczywistości to w ogóle  :lollol:

Angie

Aja slicznie wyglądasz. W ogóle tych 10 kg nie widać. Tylko brzuszek a Ty taka zgrabniutka.

Maraxela a u Ciebie ten brzuchol nie za duży. To juz ja mam większy normalnie, ale ja innych gabarytów jestem.

gioseppe

Cytat: maraxela w 08 Wrz 2008, 10:02:37
pieknas o pani!
juz niedlugo pilka ci nie bedzie potrzebna :P
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

doris8008

doris8008

vobi

doris8008, te Twoje blizniaki sie niezle kamufluja! Nie wiem gdzie sie schowaly, ale na pewno nie w tym malym brzuszku ;)

doris8008

vobi, no to tylko świadczy o tym, że za słabe zdjęcie zrobiłam  :)

vobi

doris8008, maraxela kilka postow wczesniej zamiescila instrukcje robienia zdjec brzucha - nabrac powietrza, wygiac sie w koci grzbiet i szybko pstrykac fotke!  :hihi:

doris8008

No tak :) a  u mnie dodatkowo to zależy od ułożenia Bąbli - czasem rozkładają się po bokach, czasem jedno przed drugim (i to wtedy mam najbardziej wystający brzuch)

marax

Cytat: vobi w 08 Wrz 2008, 21:03:09
doris8008, maraxela kilka postow wczesniej zamiescila instrukcje robienia zdjec brzucha - nabrac powietrza, wygiac sie w koci grzbiet i szybko pstrykac fotke!  :hihi:

tylko efekt nie byl powalajacy :(

vobi

maraxela, a jaki efekt jest powalajacy? Jak brzuchem zaslaniasz sobie kolana?  :puk: Nie marudz, ladnie wygladasz! :)

marax

Cytat: vobi w 08 Wrz 2008, 21:14:03
maraxela, a jaki efekt jest powalajacy? Jak brzuchem zaslaniasz sobie kolana?  :puk: Nie marudz, ladnie wygladasz! :)
nie no ja sie ciesze ze nei tyje bo w sumei musze zaczac normalnie szkole -jak ja zbadam pacjeta jak zaslonie go brzuchem ??? :):):) no i musze sie poruszac bez problemu bez zbytniej nadwagi bedzie latwiej mi funkcjonowac aktywnie

giga

doris8008  może tutaj jest lepsza jakość Tojego zdjęcia   :)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login