Galeria strefowych brzuchatek

Zaczęty przez sweedee, 23 Paź 2007, 16:01:22

marax

Cytat: dragonfly_80 w 07 Wrz 2008, 23:09:21
maraxela, zgrabniutki masz brzuszek :)

dawaj swoj !!! ja mam taki ze wczoraj szlam ulica jedzac paczka a jakis drobny pijaczek stwierdzil "nie jedz tyle dziewczyny bo ci juz brzuch rosnie " lol lol lol

dragonfly

ha ha ha...... :)
ja juz mam taki, ze widac, ze to ciaza, bo sie bardzo stresowalam, ze ludzie mysla, ze utyta jestem ;)
dam jakies zdjecia jutro, bo M cos tam psrtykal ostatnio, zobacze, czy jakies ludzkie zdjecia mu wyszly ;)

marax

mi jeszcze chwile i wyrzuci taka pile na przodzie

dragonfly

a ja sie dowiedzialam, ze pepek mi "wypchnie" niedlugo.... a to jest dla mnie mega nieestetyczne, powaznie... wiec wydalam oficjalne oswiadczenie, ze nie bede prawdopodobnie brala prysznica, ani sie kapala, a jak juz, to sie "tam" nie dotkne, bo sie brzydze....  :hammer: :hammer: :hammer:

marax

Cytat: dragonfly_80 w 07 Wrz 2008, 23:23:10
a ja sie dowiedzialam, ze pepek mi "wypchnie" niedlugo.... a to jest dla mnie mega nieestetyczne, powaznie... wiec wydalam oficjalne oswiadczenie, ze nie bede prawdopodobnie brala prysznica, ani sie kapala, a jak juz, to sie "tam" nie dotkne, bo sie brzydze....  :hammer: :hammer: :hammer:

wez zglos swoj problem na forum cipa one tam maja rozwizania na takie dylematy lol lol mnie tez wypchnie mam to gdzies  :P :Pzawsze mzona sprobowac wpychac spowrotem  jupi jupi jupi

dzidzia101

Maraxela, na tych zdjeciach nic nie widac. Na tym ostatnim jak sie dobrze ustawilas to jest "cos"  :D
Ty jeszcze wogole nie przytylas  what
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Cytat: dzidzia101 w 07 Wrz 2008, 23:26:45
Maraxela, na tych zdjeciach nic nie widac. Na tym ostatnim jak sie dobrze ustawilas to jest "cos"  :D
Ty jeszcze wogole nie przytylas  what

jak chce miec pierszenstwo w kolejce na poczcie to musze sie wygiac w luk lol lol lol

zwierzatko_mojej_mamy

maraxela robisz koci grzbiet wtedy ?  :lollol: :lollol:
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Wrz 2008, 23:29:27
maraxela robisz koci grzbiet wtedy ?  :lollol: :lollol:

taka figura byla gomnastyczna mostek sie nazywala chyba-nabieram powietrza i robie mostek pozniej slysze sapanie za soba jakim prawem ........................ podchodze prosto pod okienko i mowie ze jestem w ciazy i mam pierszenstwo lol lol lol

dragonfly

maraxela, wez, no az tak zle ze mna nie jest.... ;) ja mam swoje paranoje, ale to na rozne tematy i juz od wczesnego dziecinstwa (np zawsze sie balam, ze dostane zapalenia wyrostka na wakacjach albo w podrozy i umre w meczarniach...)
no i ten pepek jeszcze teraz mi doszedl....

marax

Cytat: dragonfly_80 w 07 Wrz 2008, 23:31:27
maraxela, wez, no az tak zle ze mna nie jest.... ;) ja mam swoje paranoje, ale to na rozne tematy i juz od wczesnego dziecinstwa (np zawsze sie balam, ze dostane zapalenia wyrostka na wakacjach albo w podrozy i umre w meczarniach...)

zaklej go plastrem widzialam tez taki film ze kobiety w ciazy sobie cos na brzuchach malowaly-mozna namalowac sobie np kota i pepek posluzy za nos-nie bedzie widac.Zartuje nie obraz sie

dragonfly

Cytat: maraxela w 07 Wrz 2008, 23:32:54

zaklej go plastrem widzialam tez taki film ze kobiety w ciazy sobie cos na brzuchach malowaly-mozna namalowac sobie np kota i pepek posluzy za nos-nie bedzie widac.Zartuje nie obraz sie
cos ty, az tak szybko sie nie obrazam ;)
btw, czujesz juz ruchy i czy wiesz/chcesz wiedziec co bedzie?

marax

Cytat: dragonfly_80 w 07 Wrz 2008, 23:35:17
Cytat: maraxela w 07 Wrz 2008, 23:32:54

cos ty, az tak szybko sie nie obrazam ;)
btw, czujesz juz ruchy i czy wiesz/chcesz wiedziec co bedzie?

czuje jeszcze swoj ciezkostrawny objad jak bulgocze:):) nie czuje ruchow jeszcze z 2 tyg .Chce wiedziec bo obiecalam sobie ze kupie jakis ciuszek jak sie dowiem-no i nie wiem jaki mam kupic a to ma byc taki hipermega wypasiony ciuszek.No i nie wiem na jaki kolor mam pokoj malowac a ekipa czeka na decyzje

dragonfly

maraxela, hi hi hi.... ludzi z robota wstrzymujesz ;) a kiedy bedziesz wiedziec? ja 22 (o ile mlode bedzie chciala sie pokazac)

jusia

aja piękny, kształtny brzusio, a Ty w ogole nigdzie indziej nie przytylas, brawo :)

marax Twój brzuch...to raczej brak brzucha :)  what what pokaz zdjęcie jak się coś wypiętrzy :)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

aja

Cytat: jusia79 w 08 Wrz 2008, 08:48:42
a Ty w ogole nigdzie indziej nie przytylas,
oj przytylam, przytylam mam 10+ kg ale jakos tego nie czuje i nie przeszkadza

dziękuję dziewczyny WY to wiecie jak poprawic  humor ale siostre mam albo zybt szczera albo zazdrosna heheheh bo mowi do mnie bambarlo, grubasie itp.

marax

Cytat: jusia79 w 08 Wrz 2008, 08:48:42
aja piękny, kształtny brzusio, a Ty w ogole nigdzie indziej nie przytylas, brawo :)

marax Twój brzuch...to raczej brak brzucha :)  what what pokaz zdjęcie jak się coś wypiętrzy :)
[/quote

hmm a kiedy mi sie cos wypietrzy ??-domagalyscie sie brzucha to wam pokazalam lol lol zaraz wkleje malego jak mi sie uda ale raczej malo wyrazne

aja

:ag:  marax ja ostatnio stwierdzilam ze wolalabym maly lub jego brak tak do 6 mc tc wiec Ci zazdroszcze!

marax

dodalam zdjecia plodu(sorry ale ja go fasolka nie nazywam)

kasiad

Cytat: maraxela w 08 Wrz 2008, 08:57:04
dodalam zdjecia plodu(sorry ale ja go fasolka nie nazywam)

No i gdzie te zdjęcia? ja ich nie widzę :(

jusia

marax ale ma maluch piękną główkę, a znasz już płeć?
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

marax

nie jeszcze ale na chlopa mi wyglada a ja bym chciala corke chlip chlip

vobi

maraxela, po ksztalcie glowy potrafisz ocenic plec?  :lollol:
To chyba bede musiala podeslac Ci moje zdjecie z USG, jesli za tydzien male nie zademonstruje co miedzy nogami chowa ;)