Okazje,nie tylko wesela :)

Zaczęty przez siog, 25 Paź 2011, 17:13:43

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

siog

:foch:
Cytat: dragonfly w 23 Lis 2011, 22:41:14

aaaaa..... zobaczylam i tez kupilam, tym bardziej, ze Mike ma dzisiaj 25% znizki  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

no moglas podac znizke!  :foch:

jaki rozmiar kupilas? bo nigdy nie wiem czy trafiam dobrze

Dodany tekst: śro, 23 lis 2011, 23:43:35

Cytat: mayagaramond w 23 Lis 2011, 22:44:38
A taka?

http://www.asos.de/Oasis/Oasis-Twinkle-Bandeau-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1977614&cid=8857&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=2&clr=Black

Takie sie fajnie kreca w tancu ;)

nooooooooooooo tzn nieeeeeeee

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: siog w 23 Lis 2011, 23:41:23nooooooooooooo tzn nieeeeeeee
;)

mi sie Twoja cekinowa bardzo podoba ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

dragonfly

Cytat: siog w 23 Lis 2011, 22:41:23no moglas podac znizke!  foch

jaki rozmiar kupilas? bo nigdy nie wiem czy trafiam dobrze
on ma studencka znizke, i dziala tylko na jego koncie ;D jakby co to moge zamawiac i wysylac  :mocking:

Dodany tekst: 23 Lis 2011, 23:47:24

a, kupilam rozm 10 (zwykle jest dobry)

mayagaramond

Ech, odechcialo mi sie juz szukac....

Zobaczymy, czy znajde cos w Berlinie. Jak nie, to bede kombinowac przez net, chociaz internetowe zakupy juz mnie nie bawia ;)

Dodany tekst: 24 Lis 2011, 07:52:10

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 23 Lis 2011, 23:45:05mi sie Twoja cekinowa bardzo podoba

ta bez plecow? Fajna jest, tym bardziej, ze mam ochote na zielony, ale nie na pracowa impreze...

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

konwalia

marax

http://www.e-rylko.com/produkt/r7200t9_x53/1284/cat/41/c/0/r/0/k/0/pp/31
takie tylko podeszwa delikatniejsza

Dodany tekst: 04 Gru 2011, 16:42:50

nie mam kolejnych trzytu zlotych na buty :( ten bal juz mnie kosztuje 1000 zl ................. a jeszcze fryzjer itd

goga

ubierz się i pokaż :) ale ja myślę, że  kolczyki pawie pióra + dobry makijaż i bedzie super :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

abkasia

marax

ladowarka do apratu mi sie zgupila . Szukam jej juz 2 miesiac . Musze znalsć do piątku .............

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

marax

Cytat: goga w 04 Gru 2011, 17:59:30
komórką zrób :)
moja komorka to nie ten etap technologiczny :) jutro sie wezme za szukanie to zrobie . Jak nie znajde to musze kupic . Na piątek musze miec ten aparat .............

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Lis 2011, 17:37:27
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

teraz?

przymierzalam ta sukienke w Berlinie. Jest przepiekna, super wykonanie, miekka koronka, nie zadna firankowe tandeta.

Nie kupilam jej z dwoch powodow:
a) w sklepie nie mieli mniejszego rozmiaru, wiec nie moglam zobaczyc jak naprawde wyglada.
b) kiecka jest droga i nie mialam ochoty na kolejny zakup przez net, tym bardziej, ze musialam odeslac poprzednia.

I kupilam inna, tez Karen Millen, czarna, ale bez koronki. Za to z bardzo ciekawym dekoltem z przodu, a i z tylu tez jest na co popatrzec ;D

dragonfly

mayagaramond super! musisz teraz zdjecia zrobic  :P Ja bardzo lubie KM (a najbardziej podczas wyprzedazy ;) )

mayagaramond

Cytat: dragonfly w 05 Gru 2011, 14:17:58mayagaramond super! musisz teraz zdjecia zrobic

Pokaze sie za dwa tygodnie :)

errata

Nie mam pomysłu w co się ubrać na sylwestra. Nawet nie mam pomysłu na sukienkę, chodziłam dzisiaj po galerii i nic mi się w oczy nie rzuciło.
Miał być luźny i w knajpie sylwester, a wyszło, że co prawda z dj ale w hotelu  :headbang: :headbang: i teraz nie mam pomysłu na siebie ;D

emcia

Cytat: errata w 17 Gru 2011, 23:07:44
Nie mam pomysłu w co się ubrać na sylwestra. Nawet nie mam pomysłu na sukienkę, chodziłam dzisiaj po galerii i nic mi się w oczy nie rzuciło.
Miał być luźny i w knajpie sylwester, a wyszło, że co prawda z dj ale w hotelu  :headbang: :headbang: i teraz nie mam pomysłu na siebie ;D
w top secret są 3 sukienki, które by się nadawały

mayagaramond

A to kiecka, nie mam wiecej zdjec, na ktorych widac cala:

damka

co sądzicie o sukience tej pierwszej z lewej?
Ten dół wystający to halka, kupuje sie ją oddzielnie

zwierzatko_mojej_mamy

halka mi sie podoba, ale te bulowate kokardy na biodrze nie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

emcia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 27 Gru 2011, 13:19:37
halka mi sie podoba, ale te bulowate kokardy na biodrze nie ;)
zdecydowanie

damka

emcia