Suknia dla Izaury

Zaczęty przez Izaura, 19 Paź 2007, 10:19:15

siog

super wygladasz w tej sukni! mozesz spokojnie kupowac  i nie zastanawiac sie!

[ Dodano: 20-10-2007, 17:21 ]
Cytat: "sierpniowajulka"Tylko nie kupuj do niej takiej długości welonu - ma fatalną długość. Poszerza Ci optycznie pupę i psuje cały "tylny" efekt sukni. Welon albo długaśny, albo żadnego! :)

podpisuje sie pod Julka!!!!!!!!

Izaura

Cytat: "sierpniowajulka"Wyglądasz bardzo ładnie w tej sukni. Możesz śmiało ją kupić - przynajmniej w moim przekonaniu. Tylko nie kupuj do niej takiej długości welonu - ma fatalną długość. Poszerza Ci optycznie pupę i psuje cały "tylny" efekt sukni. Welon albo długaśny, albo żadnego! :)

hmmm... bo ja mam szeroką pupę!

mierzyłąm długaśny welon ale był z koronką i jakimis zdobieniami i zupełnie mi te ozdoby nie pasowały, dlatego zdjęcia są w tym i zgadzam się że nie wygląda to najlepiej.

salsa

Izaura, suknie super
wygladasz pieknie:)

jelsi czujesz sie dobrze-bierz:)

ale welon jak juz mowiły Ci dziewczyny długi-ten mam okropna długosc i wogole zle wyglada do tej wspaniałej sukni:)

p.a: pozbadź sie tych kolczyków:)))) :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

aniak1211

Biez ta piekna suknie i sie nie zastanawiaj :!:

Nawet ta przymierzana,tak samo jakbys wziela od kogos ;-)

inkageo

Bardzo mi się podoba :) I zgadzam się z dziewczynami, że welon i kolczyki nie. Spróbuj długaśną mgiełkę, wydaje mi się, że będzie super pasować :) Albo zrezygnować i kwiat we włosy :)
Imagine there is no hate

tachogti

zgadzam sie 100% z dziewczynami, dlugi welon bez glupot i inna bizuteria, a suknie bierz i sie nie zastanawiaj!!! cudnie Ci w niej :D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

marta.pio

Izaura,
wyglądasz super:) Kupuj suknię bo taka okazja może się nie powtórzyć:)
I dzięki za namiary na salon-mają tam przepiękne suknie,muszę tam pojechać!! :)
Ślub mam tego samego dnia co Ty więc chyba już mogę wybierać...

sierpniowajulka

Cytat: "Izaura"hmmm... bo ja mam szeroką pupę!
no jak szafa czterodrzwiowa!!!  ;-)  Kobieto, przesadzasz!

gioseppe

bardzo ładnie w niej wygladasz, nie wiem nad czym sie tu zastanawiac :)
zrezygnowalabym z welony a konto kwiat (moze dlatego ze nie podobaja mi sie welony)

na Twoim miejscu sprobowalanbym przymierzyc taki bardziej nowoczesny welon, mgiełeczka nakładana na głowę, a wokół głowy taki haft :) tyle ze welon moglby byc drozszy niz suknia  :mrgreen:
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

Izaura

dzięki za komplementy :-D

już tłumaczę: kolczyki są zupełnie przypadkowe, a z welonem to muszę sprawę przemyśleć bo mierzyłam narazie tylko długi i ten krótki co jest na zdjęciach. będę pomierzać jeszcze jakieś inne.

gioseppe, też wcześniej myślałam żeby mieć kwiatka i byłam przeciwniczką tych firanek ale jak przymierzyłam to mi się jednak spodobała idea welonu, tylko muszę dobrać odpowiedni ale to jeszcze mnostwo czasu.

no więc namówiłyście mnie. w poniedziałek jadę ją kupić :-D

zwierzatko_mojej_mamy

Izaura,  znam przypadek "jak przymierzyłam to mi się jednak spodobała idea welonu" z autopsji ;D faaajnie sie wyglada nie? :>
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Izaura

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"Izaura,  znam przypadek "jak przymierzyłam to mi się jednak spodobała idea welonu" z autopsji ;D faaajnie sie wyglada nie? :>

bardzo fajnie :)  a już nawet jak moja siostra powiedziała mi że ślicznie mi w welonie to nie może być inaczej. moja siostrzyczka (jedna z dwóch :) ) zawsze mówi to co myśli, więc jest rewelacyjnym krytykiem podczas zakupów i jak coś jest naprawdę extra to dopiero mówi że "ładnie", a już  "ślicznie" to bardzo rzadko jej się zdarza   :!:  :)

Kasia

suknia ładna
pieknie w niej wyglądasz

TYLKO jakbyś zdecydowała się na ta ze zdjęcia (używaną)
to koniecznie przyjrzej się dołowi sukienki
coś mi ta podszewka za bardzo wystaje - tak jakby była dłuższa od koronki
no chyba że to się tak tylko na zdjęciu ułożylo ale też trzeba mieć na uwadze że na zdjęciach ślubnych te tak dziwnie może to wygladać

emcia

zupełnie jak moja...ślicznie na Tobie leży

mika

Izaura, ja Cię znam :D przynajmniej tak mi się wydaje jak ty masz na imie??

Majeczka

poszczesilo sie Tobie kobieto :) kupuj !!!
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Izaura

Cytat: "mika9983"Izaura, ja Cię znam :D przynajmniej tak mi się wydaje jak ty masz na imie??

Iza

a skąd mnie znasz :)  :?:

salsa

Cytat: "Izaura"
Iza

ja tez Iza:) fajnie:)
jest tu wiecej IZ?? meldować się!!

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Izaura

kupiłam ją :mrgreen:
jestem bardzo, bardzo zadowolona :)

obejrzałam suknię dokładnie i brakowało jej w paru miejscach koralików, a poza tym nie jest wogóle zniszczona. panie w salonie mówią że nie mierzyło jej dużo dziewczyn i chyba im wierze bo suknia naet nie jest brudna.
odbieram ją w piątek, do panie muszą doszyć kilka koralików, miminalnie poprawic podszewkę (dziękiKasia że zwróciłaś na to uwagę bo ja nie zauważyłam) i oddać ją do pralni.

dzięki za  wszystkie rady i komplementy  :)

mika

Izaura, super gratuluję zakupu ... a skąd ja Cię znam sama nei wiem albo jesteś bardzo do kogoś podobna albo ... nie wiem czy ty studiujesz albo studiowałaś??

Kasia

Cytat: "Izaura"dziękiKasia że zwróciłaś na to uwagę bo ja nie zauważyłam

he he a zastanawiałam się czy to pisać bo sobie pomyslałam ze mi sie tylko wydaje ;)

no to problem kieckowy masz już z głowy :)

Izaura

mika9983, studiowałam architekturą krajobrazu, skończyłam w zeszłym roku. może napisz mi swoje imie albo daj jakieś zdjęcie to może ja się zorientuję czy się znamy? :)

mika

Izaura, ja studiowałam na Polibudzie moje zdjęcia są w przyszpilonym (ślubne)

dr_chaos

Gratuluje i zazdroszczę, że masz to już za sobą - i mała rada - nie myśl teraz za wiele o tej sukni i o sukniach w ogóle, bo pewnie dopadną cię wątpliwości (ale to chyba normalne). IMHO wyglądasz w tej sukni bardo ładnie, nic jej nie brakuje, prócz dodatków.  :-D

tachogti

Kasia,  jestem zadowolona owszem  :)

Cytat: "Izaura"oddać ją do pralni.
przed oddaniem do prali "ubezpiecz sie" moze jakos  na wszelkie szelki, podpisz jakis papierek z pania pralniowa jakby sukience sie cos stalo.. wiesz lepiej dmuchac na zimne  :-D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P