ktora wybrac? prosba o porade

Zaczęty przez izazdo, 18 Paź 2007, 16:47:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dagi

Z pokazanych najbardziej pierwsza, tylko to wiązanie z tyłu mi nie odpowiada.
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Izaura

foszek,
ojej, czuję się zaszczycona, że umieściłaś mnie w swojej stopce  :)  wezwana do odpowiedzi muszę się wytłumaczyć: często rano włączam sobie stronę forum z nadzieją że będę miała czas z Wami pogadać, a potem rzucam się w wir pracy i ciągle brakuje mi czasu... a potem przypominam sobie o forum wieczorem kiedy już nie mam siły nawet kliknąć.  :-(

obiecuję poprawę :)

tachogti

foszek, ale ja uczestnicze na ile mi czas pozwala  :oops:  :-D zasmiecala tego topicu teraz ale postaram sie wiecej  ;-)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

misiaczek187

kathrines

Zdecydowanie 3 !!!
Ten model jest moim faworytem w poszukiwaniu odpowiedniej sukni na lipiec 2007. Nie orientujecie się dziewczyny ile może kosztować taka sukienka? Wśród polskich firm nie znalazłam choć w połowie podobnego modelu, a wiem, że te są drogie.

zuzia

misiaczek187,
dostałaś już swoje zdjecia po retuszu?

[ Dodano: 19-10-2007, 13:34 ]
izazdo,
też jestem za pierwszą!

ze_nitka

Pierwsza jest bardzo ładna. I, gdyby nie ta za krótka koronka, ostatnia podobałaby mi sie najbardziej.

beesok

OK suknie nie sa wogole w moim stylu wiec zawetowalabym wszystkie ALE jak juz to nr 1 tylko bez tego gorsetowego wiazania z tylu - suknia prze to wyglada malo elegancko - "cheap"

widzialam sporo podobnych na tym forum - nie pamietam firm ani modeli ale poszukaj - byly bez wiazania z tylu.. no chyba, ze Tobie sie podoba i wtedy musi byc ;)