wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

te kolczyki nie mary, z perłami będzie lepiej. Choć wiem, że to nie takie proste:)

mika

ja swoich z perłami szukałam dwa miesiące!!! aż moja świadkowa się kapnęła że ma ładnie złote z perłami i pod nie szukałyśmy potem bransoletki aż znalazłam w necie dziewczyne robiącą cuda z perełek i u niej zamówiłam za całe 20 zł :D

kathrines

mika99983 właśnie wróciłam do Twoich fotek ślubnych, Twoja bransoletka jest piękna :) Masz jeszcze namiary na tą dziewczynę co robi takie cudeńka? Plisss poszukaj jak możesz :)

mika

właśnie szukałam, miałam do niej namiar na poczcie gazety i oczywiście przez tą ich przeprowadzke nawet maila do niej nie mam k...wa!!!! ale jeszcze poszukam
Mary a mam takie głupie pytanie
Ty się już zdecydowałaś na te perły i w ogóle???? bransoletka to na mur beton ta Inki?? kwiaty już wybrałaś?? bo ja bym miała dla Ciebie inną propozycje

kathrines

No to opowiadaj co to za propozycja dla Mary, ja tez chętnie posłucham, bo też jestem na etapie poszukiwania biżu.

sierpniowajulka

Cytat: mika9983 w 18 Mar 2008, 10:24:58
właśnie szukałam, miałam do niej namiar na poczcie gazety i oczywiście przez tą ich przeprowadzke nawet maila do niej nie mam k...wa!!!! ale jeszcze poszukam

mika, tam jest opcja wejścia w archiwum starej poczty gazety i tam powinnaś mieć wszystkie namiary.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mika

mika

Julka nie mogę znaleźć tej opcji :(

kathrines

sierpniowajulka a Ty gdzie zaopatrzyłaś się w swoje kolczyki? One były białego koloru czy raczej krem?

mika

ok weszłam w to archiwum szukam tego maila

mika

moją bransoletke robiła ta dziewczyna
http://bigiel.blox.pl/html
ale widzę że ten blog jakiś teraz ubogi, trzeba do niej napisać... jak ja zamawiałam od niej biżu to na tym blogu było całe mnóstwo zdjęć jej prac, albo tu też nie potrafię wejść w archiwum :(

kathrines

Cytat: mika9983 w 18 Mar 2008, 11:02:10
ale widzę że ten blog jakiś teraz ubogi, trzeba do niej napisać...
Napiszę na pewno. A mogę mieć jeszcze do Ciebie mika9983 prośbę?

mika

Kasia

mika wrzuc jakieś zdjecie swojej bransoletki :)

kathrines

Przydałaby się jakieś dobre zbliżenie Twojego cudeńka, żebym mogła wytłumaczyć jej o co mi chodzi. Dałoby radę?
No i dziękuję za linka! Piwko for you :)

Nie pomyliło Ci się coś mika z ceną? 20zł? Zobacz jakie sa teraz przykładowe ceny jej arcydzieł:
http://www.trendymania.pl/produkty.php?list=&kat=1&kat2=13

mika

ja płaciłam dokładnie 26 zł plus 5 zł przesyłka, włłaśnie w tym mailu który sprawdzałam była cena :D
a to co pokazałaś na trendymanii to nie tylko jej dzieła, a u niej drogie są tylko te zawieszki bo są z jakiś szlachetnych kamieni

kathrines

Mary a coś takiego? Wiem, Ty chcesz na wkręty...ale już coś podobnego do tego czego szukasz: perły i kryształy.

mika

szukam zdjęcia gdzie dobrze widać bransoletke ... gdzieś też miałam fotke jej bransoletki na której moja była wzorowana zaraz poszukam

kathrines

Cytat: mika9983 w 18 Mar 2008, 11:13:42
ja płaciłam dokładnie 26 zł plus 5 zł przesyłka, włłaśnie w tym mailu który sprawdzałam była cena :D
a to co pokazałaś na trendymanii to nie tylko jej dzieła, a u niej drogie są tylko te zawieszki bo są z jakiś szlachetnych kamieni
Nie dowiem się jak nie zapytam :)

sierpniowajulka

Cytat: mika9983 w 18 Mar 2008, 10:37:04
Julka nie mogę znaleźć tej opcji :(
sorry, że nie pomogłam, ale dopiero teraz zajrzałam w ten wątek. Jak wchodzisz w pocztę gw i pojawia Ci się panel akcji-migracji, to tam jest też opcja przekopiowania kontaktów ze starej skrzynki do nowej. Można to wykorzystać, by nie potracić kontaktów. Tak sądzę, bo jeszcze tego nie wypróbowałam. :)

Co do pytania o moje kolczyki, to były one z białych perełek. Zakupione w Zielonym Kocie (nie wiem, czy kot jest tylko warszawski, czy w innych miastach też działa). Mają tam sporo kolczyków z perełek i białych i kremowych z możliwością wymiany bigli na wkrętki czy klipsy (ja miałam właśnie klipsy).

sierpniowajulka

Już wiem - Zielony Kot jest warszawski... :( mają swoją stronę w necie, ale na niej nie ma nawet 10% tego, co jest w sklepie...
http://www.zielonykot.pl/

kathrines

Piwko dla Julki :)
Do Zielonego Kota jeszcze nie zaglądałam...jakoś mi umknął. Dzięki!

mika

ja też prawie się zdecydowałam przed ślubem na kolczyki z zielonego kota :)

mary

Cytat: mika9983 w 18 Mar 2008, 10:24:58
Mary a mam takie głupie pytanie
Ty się już zdecydowałaś na te perły i w ogóle???? bransoletka to na mur beton ta Inki?? kwiaty już wybrałaś?? bo ja bym miała dla Ciebie inną propozycje

Mika, jak się okaże, że przesłanie bransoletki z W-wy do K-c nie stanowi problemu - a czemu by miało?- to pewnie będę posiadaczką owej bransoletki. Wszelkie propozycje będą mile widziane, więc dawaj tą inną ;)

mika

tam na chmielnej gdzie jest zielony kot to zaraz obok jest też taki super sklep z biżu, tylko nie pamiętam jak on się nazywa też mają stronę w necie i spory wybór ślubnej biżu