wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

coś koło miesiąca. Zamówienie było w lutym. No jakieś 5 tyg. jak nic.

mary

Cytat: inkageo w 17 Mar 2008, 12:56:14
No to spoko, mamy taki sam obwód :)

czyżbym była tak chuda, jak Ty?  ;)
(niestety, tylko na rękach  :'( )

inkageo

Zuzka też ma 15 cm, to jest już nas trzy :)
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: inkageo w 17 Mar 2008, 15:05:47
Zuzka też ma 15 cm, to jest już nas trzy :)
aż się zdziwiłam, że mam taki sam nadgarstek jak Inka. Ale ostatnio kupowałam sobie opaskę uciskową na nadgarstek i mieściłam się w dolnej granicy rozmiaru S (15 - 19 cm).

Kasia

to ja jestem w szoku

inka mary wy macie strasznie grube nadgarstki w porównaniu z resztą ciała

przecież wy chudzinki jesteście

ja jestem o wiele większa a obwód nadgarstka to 14,5cm :)

salsa

dziewczyny cos musicie źle mierzyć te nadgarstki
ja mam niecałe 14 cm!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Moja ręka wygląda jak u anorektyczki ;) Mam 14 jak ciasno mierzę po kostkach. 15 to tak luźno ;)
Imagine there is no hate

Kasia

to ja już nie wiem

moja ręka wygląda normalnie i mam 14,5 :)

salsa

moja luzno  14-i do anorektyczki mi jeszcze daleko-ale na rekach i dłoniach to faktycznie sama skora:)
nie wiem jakos wyczytałam ze macie z mary po 17 cm w nadgarstkach:P
chyba czytam po łebkach :)

inkageo

Może mam wąską ale grubą, a Ty szerszą, ale płaską ;)
Imagine there is no hate

Kasia

moja rączka jest zgrabna ;)
żadna tam płaska ;)

z rąk akurat jestem zadowolona bo nie tyją ze mną ;)

hehe

inkageo

:) W każdym razie bransoletka powinna pasować, bo u mnie zatrzymuje się dopiero przed połową drogi między dłonią, a łokciem ;)
http://picasaweb.google.pl/Inkageo/PlenerOdMonikiIEmilaPoPiesznych/photo#5122016327319970514
Imagine there is no hate

salsa

jak patrze na swoja rękę to mam wrazenie ze nadgarstek jest wąski i szczupły, jak mierze scisle to jest jakies 13,6 luzno 14. nigdy jakos nie zwracałam na to uwagi:)

inkageo

Myślałam, że ja mam nietypowo chudą rękę, a w takim razie skoro, większość dziewczyn ma równie szczupłe, to już zupełnie nie rozumiem dlaczego produkują takie wielkie bransoletki.. Np. w kruku wszystkie mogłam zdjąć bez rozpinania, a panie robiły wielkie oczy ;)
Imagine there is no hate

inkageo

To tak jak z szerokimi stanikami ;) Trzeba zrobić rewolucję ;) Lobby cienkorękich ;)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 17 Mar 2008, 17:31:49
To tak jak z szerokimi stanikami ;) Trzeba zrobić rewolucję ;) Lobby cienkorękich ;)

I cienkopalczastych  ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mary

aż pobiegłam po centymetr, żeby Kasię z szoku wyprowadzić. Mierzę a tu ciągle prawie 15cm- jak w pysk strzelił. Ciasno mierzyć się nie ma sensu, przecież nie dopuszczę do odrętwienia ręki z powodu ciasnej bransoletki ;)
Inka, dla mnie też prawie wszystkie bransoletki są za duże. Mam jedną z apartu, której od nowości nie odpinałam- zdejmuję ją z ręki zapiętą z lekkim wysiłkiem. Nie wspomnę już o tych wszystkich sztywnych bransoletach w Reserved czy Orsay- te to sobie jedynie dla picu zakładam- wszystkie za wielkie. Dla kogo oni je robią skoro nawet nie chude dziewczyny mają chude ręce?

inkageo

Te sztywne ze sklepów odzieżowych to ja mogę ewentualnie na nogę założyć ;)
Imagine there is no hate

mary

Inka, jak to się stało, że ja tego Waszego zdjęcia nie pamiętam?? Dodawałaś jakieś nowe?
p.s.
może jakąś nagrodę ufundujesz dla najwierniejszego oglądacza Waszych ślubnych zdjęć? ;) Pierwsze miejsce mam murowane! :D

inkageo

Stawiam piwo wiernemu oglądaczowi :) Nic nie dodawałam ;)
Imagine there is no hate

mary

piwo pachnie kolejnym nałogiem, a mnie już ledwo starcza sił na ciągłe oglądanie zdjęć ;)

salsa

Cytat: inkageo w 17 Mar 2008, 17:30:58
Myślałam, że ja mam nietypowo chudą rękę, a w takim razie skoro, większość dziewczyn ma równie szczupłe, to już zupełnie nie rozumiem dlaczego produkują takie wielkie bransoletki.. Np. w kruku wszystkie mogłam zdjąć bez rozpinania, a panie robiły wielkie oczy ;)

tez włąsnie tego nie kumam
ja każda zapinana bransoletę moge zdjąć bez rozpinania, często daje do zmniejszania (choc mało raczej tego nosze)
a ślubna robiona była na moj wymiar-ale i tak na upartego zejdzie bez rozpinania:(

mika

tak samo moja, ja mam w nadgarstku 14 cm (mierzyłam  żeby podać rozmiar dziewczynie która mi robiła bransoletke ślubną) i też każda bransoletka jest na mnie za wielka

mayagaramond

Proponuje nosic do bransoletki rekawice bokserskie, wtedy nie spadnie;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"