wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

no to lipa, bo ja nie widziałam dotąd żadnych interesujących kolczyków z pereł.

inkageo

Moje kolczyki miały po dwie perełki takie jak w bransoletce, a reszta z innej parafii ;)
Imagine there is no hate

kathrines

Heheheh...chodziło mi raczej o jednolity dobór bużuterii. Kolczyki z cyrkoniami, bransoletka z perełek ....osobiście mi to nie gra.

mary

Inka, Ty wiesz, że Pośpieszni nie mają wolnego dnia na plener do końca września!! ??? :o

zuzia

Cytat: inkageo w 14 Mar 2008, 12:19:17
Moje kolczyki miały po dwie perełki takie jak w bransoletce, a reszta z innej parafii ;)
ale liczy się wspólny mianownik.

mary

właśnie, teraz muszę szukać tego mianownika ;)
Zuzia, to jak się umawiamy w spr. bransoletki? Zapytasz czy można ją do K-ce przesłać, bym tutaj mogła sobie odebrać?

zuzia

Cytat: mary_popins w 14 Mar 2008, 12:31:56
właśnie, teraz muszę szukać tego mianownika ;)
Zuzia, to jak się umawiamy w spr. bransoletki? Zapytasz czy można ją do K-ce przesłać, bym tutaj mogła sobie odebrać?
Spróbuję, ale nie wiem czy się zgodzą. Bo ona już jest z centrali przesyłana. Co wtedy?

inkageo

Cytat: mary_popins w 14 Mar 2008, 12:30:22
Inka, Ty wiesz, że Pośpieszni nie mają wolnego dnia na plener do końca września!! ??? :o
W sumie to się nie dziwię ;)
Imagine there is no hate

mary

a ja się zdziwiłam. No bo ani jednego dnia w ciągu 6 miesięcy? Szkoda :(

mary

Zuzia, dowiedziałam się w aparcie a K-ce, że przesłanie bransoletki z warszawskiego apartu nie stanowi żadnego problemu, tylko Ty musisz w W-wie podać adres salonu w K-ce (bo są 3) i nazwisko odbierającej- czyli mła ;)

mary

Przebiegłam się w weekend po salonach jubilerskich w SSC i jestem niemal pewna, że nie znajdę pasujących do bransoletki kolczyków.
Któraś widziała jakieś godne założenia w dniu ślubu?

cumberland

mary, czy wybrałaś już zaproszenia? cos mi świta, że zastanawiałaś się nad printko? zamówiłaś już?

zuzia

Cytat: mary_popins w 17 Mar 2008, 07:49:48
Przebiegłam się w weekend po salonach jubilerskich w SSC i jestem niemal pewna, że nie znajdę pasujących do bransoletki kolczyków.
Któraś widziała jakieś godne założenia w dniu ślubu?
poproś salsę - ona miała na ślubie bardzo ładne kolczyki z perełką.

mary

cumberland, zaproszenia już zamówione- dziś mamy wysyłkę. To ostatni moment, bo przeciez niewiele ponad 3 m-ce do ślubu.

Zuzia, pisałam do Ciebie na priv. Widziałaś?

zuzia

Cytat: mary_popins w 17 Mar 2008, 11:23:08
Zuzia, pisałam do Ciebie na priv. Widziałaś?
widziałam. Muszę się najpierw a Arkadii dopytać co oni na to. Bo w sumie ta bransoletka już raz była przesyłana.
BTW - i tak nie wiem na kogo podać odbiór :)

mary

jak to kogo? Mnie ;)
Prześlę Ci na priv dane osobowe ustawowo chronione ;)
Pani w naszym aparcie powiedziała, że żadnego problemu z przesłaniem być nie moż, tylko się upewnij, że to ta bransoletka!

zuzia

Cytat: mary_popins w 17 Mar 2008, 11:27:42
jak to kogo? Mnie ;)
Pani w naszym aparcie powiedziała, że żadnego problemu z przesłaniem być nie moż, tylko się upewnij, że to ta bransoletka!
Co Apart to Apart. Arkadia jest dość specyficzna i "ceni się wysoko" tzn. uważa się za lepszą od innych. Mam nadzieje, że nie będzie problemu.
Jak zdążę dzisiaj to się tam wybiorę. Bylam wczoraj, przyszly juz z centrali, ale nie bylo kierownika i nie bylo komu wbic do systemu wiec nie mogli mi jej nawet pokazać.
Poza tym - ja ja widzialam tylko na fotce inki. Mam nadzieję, że dobrze ją ocenię. Poza tym przesylka nie zobowiązuje do zakupu - na szczęście. Inka mi napisala, że ta bransoletka nie ma regulowanego obwodu wiec musi pasować na lapkę :)

mary

tak, ja już z Inką omawiałam sprawę. Jak będzie miała 17cm to będzie git, odpowiednia długość będzie zwisać ;)

zuzia

Cytat: mary_popins w 17 Mar 2008, 11:33:17
tak, ja już z Inką omawiałam sprawę. Jak będzie miała 17cm to będzie git, odpowiednia długość będzie zwisać ;)
ale ona ma 15 cm.

inkageo

15 cm to ma moja ręka mierzona luźno, a bransoletka jest sporo luźniejsza ;)
Imagine there is no hate

mary

to w końcu ile cm ma ta bransoletka? Z zapięciem.

mary

Inka, czy te bransoletki występowały w różnych długościach?

inkageo

Nie miałam innych długości do wyboru, ale może i były w innych sklepach. Specyfika polega na tym, że zmierzenie długości niewiele daje, bo bransoletka jest ciaśniejsza przez perełki, nie jest płaska jak centymetr krawiecki tylko ma wypukłości.. Mi zatrzymuje się na ręce w miejscu gdzie mam obwód ok. 17 cm.
Imagine there is no hate

mary

hmmm.
Czy powinnam się zacząć martwić, że będzie za ciasna?
Mierzyłam rękę - obwód 15 cm. 17tka byłaby w sam raz.

inkageo

No to spoko, mamy taki sam obwód :)
Imagine there is no hate