wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

zuzia

Cytat: mary_popins w 12 Mar 2008, 07:44:24
znalazłam w yes taką bransoletkę.
Jak Wam się podoba?
ja mam taką. jest śliczna.

zuzia

Cytat: mary_popins w 12 Mar 2008, 07:18:45
salsa a Ty gdzie kupowałaś swoją biżuterię?
ja nie salsa, ale z tego co wiem to bransoletka pochodzi z YES. Salsa gdzieś nawet wczoraj o tym pisała.

Zuzia Inki bransoletki już w maju 2007 r. nie mieli w aparcie. Ona ją miała wcześniej zakupioną.
ale to nic nie znaczy. Mają bransoletki w podobnym stylu (węższe). I myslę, że zrobią na zamówienie. Jeżeli dzisiaj się wyrobię to zajrzę do Arkadii i zapytam. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy to jest dobry pomysł, żebym do Apartu wchodziła  ;D

Powiedzcie Dziewczyny, jakie kolczyki pasowałyby mi do takiej bransoletki? Koniecznie z pereł?
moim zdaniem - tak. w połączeniu ze srebrem raczej. Zresztą moim zdaniem srebro bardziej pasuje do twojej sukienki :)

mary

Zuzia, ja też planuję srebrne dodatki, nie złote.
Dotychczas nie znalazłam nigdzie pasujących mi kolczyków z pereł :(
Jak będziesz w aparcie to koniecznie zapytaj :) A i fotki Twojej bransoletki z yes też bym chętenie zobaczyła. Na stronie www jest tylko taka mała.

mary

Majeczka skąd są te bransoletki wklejone powyżej przez Ciebie?

zuzia

Cytat: mary_popins w 12 Mar 2008, 10:06:31
Zuzia, ja też planuję srebrne dodatki, nie złote.
tak na wszelki wypadek napisałam :)

Dotychczas nie znalazłam nigdzie pasujących mi kolczyków z pereł :(
Jak będziesz w aparcie to koniecznie zapytaj :)
zapytam. Ja do tej bransoletki dostałam takie perełki - sztyfciki. Ale ty pewnie chcesz coś wiszącego?
BTW - zastanów się ile chcesz na to wydać. Bransoletka będzie pewnie w podobnej cenie co Inki (bo mam nadzieję, że nie będą marudzić i zrobią) tylko cenę na kolczyki trzeba sobie ustalić :)

A i fotki Twojej bransoletki z yes też bym chętenie zobaczyła. Na stronie www jest tylko taka mała.
postaram się zrobić i zamieścić wieczorem.

mary

Kolczyki koniecznie wiszące, na wkrętce. I koniecznie ładne ;)
Cena bransoletki jest do przejścia. Nie orientuję się za to, ile kosztują takie perłowe kolczyki. Któraś wie?

zuzia

Cytat: mary_popins w 12 Mar 2008, 11:39:38
Kolczyki koniecznie wiszące, na wkrętce. I koniecznie ładne ;)
będę pytać tylko o te szkaradne  ;)

Cytat: mary_popins w 12 Mar 2008, 11:39:38
Cena bransoletki jest do przejścia. Nie orientuję się za to, ile kosztują takie perłowe kolczyki. Któraś wie?
moje malutkie wkrętki (tylko perełka) kosztowały chyba 17 zł.
Widziałam ostantio wiszące w Aparcie za 85 zł.

mary

więc jak tam będziesz to rzuć okiem na wiszące - szczególnie mnie interesuje ich długość, bo poniżej 4 cm nie chcę.
Dzięki :)

Majeczka

url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

zuzia i jakie efekty wizyty w aparcie?

zuzia

Cytat: mary_popins w 13 Mar 2008, 07:26:57
zuzia [/b] i jakie efekty wizyty w aparcie?
nie dotarlam wczoraj. Wyszlam ze spotkania sluzbowego 21.45 a Arkadia do 22 :(
Ale dzisiaj postaram się dotrzeć bo chociaż chora, ale żwirek dla moich prosiaków muszę kupić więc i tak tam będę.
BTW - widzialam na wystawie apartu bransoletkę tego typu tylko z mniejszą ilością żylek. Też mi się podobala.

Stabilo

Mary, a natkęłaś się może na stronkę www.kolier.pl ? Jest tam kilka bransoletek w podobnym stylu - załączam 2 fotki z tej stronki.

zuzia

Cytat: Stabilo w 13 Mar 2008, 07:56:48
Mary, a natkęłaś się może na stronkę www.kolier.pl ? Jest tam kilka bransoletek w podobnym stylu - załączam 2 fotki z tej stronki.
chyba nie powinnam tu już zaglądać ;)

Stabilo

Cytat: zuzia w 13 Mar 2008, 07:59:19
chyba nie powinnam tu już zaglądać ;)

Jedynie na własną odpowiedzialność ;)
Na szczęscie mają kiepski wybór kolczyków, a za nimi się także rozglądam.

mary

Dziewczyny, bardzo przypadła mi do gustu bransoletka Inki. Jest taka wyraźna i elegancka. Mniej perełek już nie daje takiego efektu, ale skoro z pustego to nawet Salomon, to może ostatecznie zdecyduję się na skromniejszą.
Ciągle brak mi wizji kolczyków do tej bransoletki. Czy koniecznie perły?

inkageo

Mary mam dobrą wiadomość, odnalazłam paragon i ta bransoletka kosztowała 150 zł :) A to dziwne bo ostatnio widziałam identyczną tylko kolorową za 260 zł i ta cena mi utkwiła. Widocznie jasne perełki są tańsze :) Podałam już zuzi wszystkie dane z paragonu :)
Imagine there is no hate

mary

Cytat: inkageo w 13 Mar 2008, 12:56:23
Mary mam dobrą wiadomość, odnalazłam paragon i ta bransoletka kosztowała 150 zł :) A to dziwne bo ostatnio widziałam identyczną tylko kolorową za 260 zł i ta cena mi utkwiła. Widocznie jasne perełki są tańsze :) Podałam już zuzi wszystkie dane z paragonu :)

Inka,  :D moja dobra duszko ;)

mary

tak mi się coś kojarzyło, że ta Twoja bransoletka kosztowała 150z.ł. Pamiętam, że w kwietniu 2007r. pytałam się o nią w salonach.
A dziś rano mnie natchnęło, że cena powinna być na paragonie, który na pewno zachowałaś. Wyprzedziłaś moje myśli ;)

zuzia

Cytat: inkageo w 13 Mar 2008, 12:56:23

:)

mary

p.s.
gdzie tu się teraz stawia piwa?

Kasia

pod ilością piw nasz napis POLEJ

mary

inkageo

Imagine there is no hate

mary

inkageo

Mary ja chyba nie wytrzymam i wpadnę na ten Wasz ślub koordynować albo przynajmniej przyglądać się zza filara ;)
Imagine there is no hate