wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

rilla

hm popołudniu byłam też w drugiej Madonnie. Wybrałam tak wstęnie Baile (właśnie) i Lazadę:) będę mierzyć jak mówiłam w następnym tygodniu. Ale napaliłam się nieziemsko.

Hm czy mnie oczy mylą czy na stronie MAdonny dodali nowe kiecki?:)

mary

kurcze, nie wchodziłam tam dawno. Koniecznie opisz jak baile wypada na żywo. I przyjrzyj się jej dokładnie z bliska. Pilsss ;)

mary

przejrzałam sobie stronę madonny, faktycznie jest tam sporo nowych okazów. Nawet parę wpadło mi w oko=> Bruma, Malasia i Diosa.

rilla

hm.. a mnie teraz zauroczyła Magnolia:/ ja chyba całkowicie dostane oczopląsu jak pójdę mierzyć:/

mary

rilla

a to moj dzisiejszy typ:D

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

który? chyba się zdjęcie nie wkleiło...

Dla mnie jeszcze ta jest nr 1

rilla

kurcze, a pokazywało mi, że są wklejone, nawet jak to robiłam pokaż swóją odpowiedź:/

mary

rilla

[ Dodano: 24-10-2007, 17:49 ]
hehe jak to możliwe, że ja widzę swoje fotki:D:D

mary

hmmm. Tu chyba potrzebna ingerencja zwierzątka, bo ja nie widzę nic!

zwierzatko_mojej_mamy

rilla84, wklejasz fotke chyba zabezpieczona jakims haslem, bo jak edytuje Twoj post to widze linka, ale jak wkleje do przegladarki go to pisze "nie mozesz zobaczyc tego zdjecia", pewnie ty masz automatyczne logowanie na pstrykaj albo pamieta Ci sesje i Ty widziesz, a tutaj sie nie przetwarza - moze sciagnij na dysk i wklej jako zalacznik z dysku ?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

tachogti

dziewczyny ta malasia piiiiekna cudna zachwycajaca  :mrgreen:  jakbym miala ladniejsze plecy i ramiona to bym taka chciala  ;-) PRZEBOMBOWA!
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

rilla

właśnie też tak pomyślałam, ale dopiero teraz mam czas z tym powalczyć:)

mary

tachogti, cieszę się, że podzielasz mój zachwyt ;)

tachogti

mary_popins, szczerze go podzielam  :mrgreen:

rilla84, to ta magnolia o ktorej pisalas? bardzo fajnie z tym bolerkiem wyglada i tyl ma tez sliczny  :-D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

rilla

dzisiaj może zadzwonię zapytać czy mają ją w MAdonnie w Krakowie. Nio dla mnei to super wyjście:) Chciałam mieć bolerko koronkowe, ale wszystkie są krótkie, a to jest inne:D koronka jest chyba hm taka "zbita" i ciężka, w sukni mary_popins chyba bardziej mi się podoba.. ale nie można mieć wszystkiego:D

[ Dodano: 25-10-2007, 11:39 ]
mary_popins, przepraszam, że tak w towim wątku, ale WIELKIE BUUUUUUUUUUUUU MAgnolia jest w Madonnie, ale bez bolerka, mozna zamawiać tylko w ciemno:(

mary

W sukni mary_popins... Przez chwilę poczułam się faktycznie jej posiadaczką! Dzięki ! ;)

rilla84 co to znaczy, że w ciemno? Nie będzie modelu do przymierzenia?? A dowiedziałaś się w jakiej cenie jest ta suknia?

rilla

mary_popins, pytałam o suknie MAGNOLIA. Jest już w salonie, ale bez bolerka. Kosztuje 4 190 zł. ALe bolerko to dodatkowy koszt oczywiście i bez możliwości mierzenia - tylko zamawiaja:/ [/b]

zwierzatko_mojej_mamy

rilla84,  w madonnie w krakowie na rynku jest juz?

www.annawilk.pl

rilla

tak;) dzowniłam dzisiaj:) więc pewnie większość cacek jest:D

[ Dodano: 25-10-2007, 13:43 ]
mary-popins, ao jakich kwiatach myślisz?:) kolor, gatunek? jak już wybralyśmy TE suknie to może "bawimy się" dalej?:D

zwierzatko_mojej_mamy

rilla84,  no to chyba sie wybieram ;P

www.annawilk.pl

rilla

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"rilla84,  no to chyba sie wybieram ;P

Ba! a która z la sposy 2008 wpadła CI w oko?

zwierzatko_mojej_mamy

rilla84,  ajuz kilka - madrigal, mariposa, martina, mercuria, madeira, marisa :D:D

www.annawilk.pl