wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

mary

ah, rozumiem :)  Byłaś już u krawcowej ;)
Ja się powoli muszę zmusić do kolejnych przymiarek, ale to może już po świętach, bo teraz mam sukniowstręt ;)

ze_nitka

Cytat: "foszek"z tylu sznurowana
Sznurowanie jest seksowne :D

mary

ze_nitka, zwłaszcza rozsznurowane ;)  :lol:

ze_nitka

Cytat: "mary_popins"zwłaszcza rozsznurowane
hehe, ma sie rozumieć :P
Ale wiesz... jak spod tego wystaje halka z kołem... szczególnie taka brudnawa z przymierzalni... to juz nie jest sexi :P

mary

jeszcze nie miałam okazji się przekonać, ale wierzę Ci na słowo ;)

mika

Cytat: "ze_nitka"Sznurowanie jest seksowne  

to potwierdzam w 100%

mary

Dziewczyny, dziś po pracy przeszłam się ulicą Kopernika :mrgreen:
Potwierdzam, pod nr 7 jest już szyld "MADONNA"  :lol:
Na razie nic w środku nie ma, więc powstaje wątpliwość czy do jutra zdążą, ale co co tam wątpliwości. Już mi tu pachnie MALASIA ;)

rilla

ale otwarcie jest w sobotę!!! od 10 salon otwarty, tak mi dzisiaj potwierdzono przez telefon:D

[ Dodano: 14-12-2007, 16:58 ]
już się udało dodzwonić do Madonny w Katowicach:D już jest zdjęcie na stronce:D:Djuuupiiii

mary

rilla84,  :lol: Widziałam dziś wszystko na własne oczy zmieniając sobie lekko drogę z pracy. Jak tam jutro będziesz to miej oczy szeroko otwarte i koniecznie napisz mi tutaj sprawozdanie. Ja się być może wybiorę tam po świętach. Albo później. ;)

[ Dodano: 04-01-2008, 17:08 ]
Dziewczyny, byłam dziś w madonnie (alleluja) by zapytać o ceny. Nie przymierzałam, bo byłam sama a wolę z ekspertem w postaci siostry czy kol. Dowiedziałam się, że malasia kosztuje 4090zł. :cry:  a white one nr 175 - 2490zł.  :lol:
Pani od razu skrytykowała ten model, ale nie do końca jestem pewna czy nie z powodu jego nieobecności w salonie (suknia dopiero jest zamówiona).
Mam b. mieszane uczucia, bo sukienek tam pięknych sporo, a ceny mają koszmarne. I w cenie nie ma żadnych dodatków. Czy tak jest w każdym salonie madonny?

Kasia

no to wyciągamy ;) do góry ten wątek :)

a tak wogóle to szkoda że jak sie coś dopisuje do wtku to nie wychodzi on na pierwsza stropę :(

chyba wczoraj wyciagałm wątek sierpniowej a dzisiaj mary

[ Dodano: 04-01-2008, 17:14 ]
Cytat: "mary_popins"2490zł.  
Pani od razu skrytykowała ten model, ale nie do końca jestem pewna czy nie z powodu jego nieobecności w salonie (suknia dopiero jest zamówiona).

czyli taniej niż młodej i modzie w Wawie  :evil:

a mówiła coś konkretnego co z nią nie tak?? Bo ta cena jest zastanawiająca ........

mary

Powiedziała, że ogólnie źle się układa. I że ma ciężką koronkę. Tak samo ganiła nacar (moją pierwszą miłość z kolekcji 2008). Ciekawe co ona z tego ma, być może chce odstraszyć klientki od tańszych modeli?

Kasia

Cytat: "mary_popins"Tak samo ganiła nacar

ja przymierzałam nacar

i powiem szczerze że ona wygladała całkiem normalnie
niczym jej koronka nie różniła sie od pozostałych madonnowych kiecek

całkiem ładnie wygladała - tylko że DLA MNIE za duzo koronki miała i to serce z tyłu NIGDY ni sie nie podobało,

kurdę zaraz zadzwonię do Madonny w Warszawie i zapytam sie czy mimo tego iż nie maja tej 175 to czy mozna ja zamówić i za ile :)

mary

chcesz zamówić w ciemno?

Nacar mi się podobała oprócz tego serca. A pani w madonnie powiedziała, że nacar tylko na zdjęciu ładnie wygląda a w rzeczywistości w ogóle się źle układa.

zuzia

Cytat: "mary_popins"Nacar mi się podobała oprócz tego serca. A pani w madonnie powiedziała, że nacar tylko na zdjęciu ładnie wygląda a w rzeczywistości w ogóle się źle układa.
zwierzakowi tez to powiedzialy, przymierzyla i z tego co pamietam to sie sprawdzilo.

Kasia

Cytat: "mary_popins"chcesz zamówić w ciemno?

nie, no co ty

przymierzę jutro :) w młodej i modzie

a jeżeli bym się na nią decydowała to kupiłabym tam gdzie taniej

ale jeszcze nie wiem jak ona w realu wygląda,
musze jutro przymierzyć :)

jeszcze chcę pojechać i poprzymierzać rybkowate demetriosy
do końca stycznia CHYBA mam czas, bo CHYBA do końca stycznia można zamawć Lornę :)

mary

Kasia, w madonnie też jeszcze nie mają tego 175, jedynie podano mi cenę. U nas nie ma innego salonu z tymi sukniami, więc obejrzyj ją jutro dokładnie i opisz. A lorna ponoć przeszła do nowej kolekcji- tak mi powiedziała pani z madonny. U nas kosztuje 3,5 tys. a u Ciebie?

Znalazłam na necie jeszcze takie sukienke z lilea. Widziała je któraś na żywo?

ze_nitka

Cytat: "mary_popins"A lorna ponoć przeszła do nowej kolekcji- tak mi powiedziała pani z madonny.
Normalnie głowy im odstrzelić !!! Mi powiedziały że moge zamawiać ją tylko do końca grudnia. W sumie i tak chcialam zamknąć temat kiecki w grudniu, ale takie oszukiwane mnie wkurza!
Ja za swoja płacić będę 3390.

rubin04

mary_popins, a wklej tu tę malaysie albo napisz z jakiej kolekcji bo znaleźć nei mogę..
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

dobra dzwoniłąm do madonny

a wiec W1 175 w warszwskiej madonnie kosztuje :) 2290 :)

pytałam się czemu tak tania jest ta kiecka i babka powiedziała że W1 ma być taszym odpowiednikiem pronoviasa
i że w1 zaczynają się od 1800zł

pytałam sie ile kosztuje W1 160 i babka powiedziała że około 3300

i

mary

Dla Rubin specjalnie malasia ;)

[ Dodano: 04-01-2008, 18:01 ]
ze_nitka, lorne widziałam dziś na własne oczy, więc nie mogła zniknąć z kolekcji ;) Coś mi się wydaje, że tam niezły marketing się uprawia. U nas kosztuje 3490zl, więc masz przynajmniej taniej ;) Oczywiście pani od razu postraszyła, że ceny ciągle idą w górę  :lol:

rubin04

mary_popins, oj bardzo ładna! To Twoja faworytka??

Choc ja mam słabośc raczej do symetrii.. A z tyłu ma "ogon" więc juz zaburza mi moją ukochana symetrię... No ale ja to zboczenie  mam  z tą symetrią :-)

mary

rubin04, to była moja faworytka dopóki nie usłyszałam ceny. Teraz mam minę niewyraźną. 4090 to gruba przesada, zwłaszcza, że ja nie zamierzam sprzedawać sukni po ślubie.
Widzę, że na forum tylko na takie sukienki zwraca się uwagę, ale mnie naprawdę trudno jest wydać tyle kasy na jeden dzień. Już sama nie wiem co robić.

A Ty już wybrałaś? Od nadmiaru wątków sukienkowych już mi się mylą osoby i nie pamiętam która już ma ten problem z głowy ;)

rubin04

mary_popins, oj ja to sie teraz do obrony przymierzam wiec poszukiwania sukienki chwilowo zawieszone...

Niestety moja ostatnia faworytka - Basera St.Patrick - tez kosztuje w okolicach 4 tys, a ja jeszcze bym chciała oryginalny welon, a ten z 1 tys kosztuje...

Ja sukienkę raczej sprzedam wiec o tyle łatwiej, no i babcia chce się dołożyć - około 2 tys. Ale i tak jakos nie moze mi sie w głwoie pomiescic by tyle pieniedzy na sukienke wydac...

Ale jeszcze sie łudzę że znajdę coś w takim stylu jak Twoja Malaysia czy moja Basera, ale w jakiejś tańszej firmie.. Tylko kurcze jakiej.. Ech...

Kasia

Cytat: "rubin04"Twoja Malaysia , ale w jakiejś tańszej firmie
a w lilea ile ta kiecka do malaysi podobna kosztuje
może ta lilea tańsza?

mary

Widzę, że te same odczucia nami targają. Te ceny są koszmarne  :-/

A widziałaś może te sukienki z lilea? (wkleiłam wyżej dwie) Nie wiem jakie oni tam mają ceny, ale muszę się tam przejść w przyszłym tygodniu. Absolutnie wolę wydać tą kasę na dwutygodniowe all inclusive w ciepłym kraju ;)
Ale ciężko mi na sercu, bo malasia jest piękna (jest jeszcze szansa, że źle będę wyglądała w niej) i trudno podjąć stanowczą decyzję.