wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

zwierzatko_mojej_mamy

halo dziewczyny - zmienilam ustawienia - powinno sie dac wkleic normalnie zdjecie - jako zalacznik - mozecie sprobowac?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mary

Cytat: zwierzatko_mojej_mamyhalo dziewczyny - zmienilam ustawienia - powinno sie dac wkleic normalnie zdjecie - jako zalacznik - mozecie sprobowac?

Ja spróbuje. Wklejam siebie.

O kurcze, udało się?! Nie wiem tylko czy nie jest za duże, ale wybaczcie -jestem dyletantem.
Mój strój jest strojem podróżnika (zdjęcie w Sopocie, panna z Katowic), więc się nie przyglądajcie ;)

rilla

troszkę słabo widać... ale figurkę masz super, więc chyba większego problemu z suknią nie będzie:) troszkę drobna jak Inka jesteś chyba:)

rubin04

foszek - a co to za sygnaturka? Ty mnie nie strasz :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

He he  - mnie tak samo wystraszyła :lol:  Tylko do jakiej roboty?? Bo to póżny wieczór, a jeśli ten szef to mąż, no... to może być ciekawie :lol:
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

foszek

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Zmienilam troszke zeby ludzie rano zawalu nie dostali  ;-)

salsa

Cytuj_________________
Do roboty salsa zamiast siedziec na forum. ewa.wie patrzy :-)

ale o co chodzi????

ja w pracy nie wchodze na forum przeciez..................
]
przyznam, ze ta sygnaturka niezbyt miła....

[ Dodano: 18-10-2007, 23:24 ]
Cytat: "foszek":mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zmienilam troszke zeby ludzie rano zawalu nie dostali ;-)

moge wiedziec co było wcześnieJ?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

goga

wcześniej było, że szef patrzy :lol:
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

salsa

Cytat: "goga"wcześniej było, że szef patrzy :lol:

no cóz, moj szef to kobieta i raczej nie ściga mnie w moim domu

mary

rilla84, do Inki to mi jednak trochę brakuje, albo raczej mam nadmiaru jakieś 5 kg. Ogólnie nie narzekam na figurę, gdyby nie braki w biuście i dość szerokie biodra (90cm). O reszcie nie wspomnę, żeby nie zaczęła się dyskusja o kompleksach ;)

foszek, o co chodzi z tą sygnaturką? Ja nie mogę być aktywna na forum w czasie kiedy jestem w pracy - dla dobra RP. ;)

salsa

Cytat: "mary_popins"i dość szerokie biodra (90cm).

>?????????????????????????????????????????
bluznisz kobieto!

ja mam 95 i to są szerokie biodra

mary

salsa, hmmm. No właśnie takich rozmów się obawiałam "dyskusja o kompleksach":-P
Tymczasem moje biodra są dla mnie źródłem niepewności - czy dobrze bym wyglądała w wąskich sukienkach jak np. baile.

martaba

Cytat: "foszek":mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Zmienilam troszke zeby ludzie rano zawalu nie dostali  ;-)

oj oj oj czy ja dobrze widzę??? aż się  :oops:

Jeśli zaś chodzi o Baile to ją przymierzałam i... jestem rozczarowana....
Ja sie teraz na prędce zmierzyłam i wbiodrach (przez spodnicę) ma  100!! hi hi hi

A rozczarowna jestem Bo Góra Się Zupełnie Nie Układa!!!

Od miejsca pod biustem - jest idealna, ładnie podkreśla sylwetkę, piękny materiał.

Natomist krój biustu - porażka - jakoś spłaszcza (a mam średni rozmiar), ramiączka w ogóle sie nie chca układać i sterczą - pełne roczarownie bo to była moja faworytka  :cry:

mary

kurcze, ja w biuście to mam stanowczo pewne braki.  :-/
Poszukuję sukni, która nie będzie tych braków eksponować (nie za duży dekolt), chyba najlepiej z ramiączkami. I cokolwiek już wpadnie mi w oko, a wpada rzadko, to się okazuje, że jedynie na zdjęciu jest cudeńkiem. Tak było z NACAR, OLEAJE a teraz jeszcze BAILE? O nieee  :cry:

salsa

Cytat: "mary_popins"salsa, hmmm. No właśnie takich rozmów się obawiałam "dyskusja o kompleksach":-P
Tymczasem moje biodra są dla mnie źródłem niepewności - czy dobrze bym wyglądała w wąskich sukienkach jak np. baile.

skor ja mam wieksze i dobrze wygladałam w mojej To ty ze swoimi bedziesz sex bomba! i nie marudz bo wąłsnymi rekami Ci dupako odije

[ Dodano: 19-10-2007, 19:03 ]
Cytat: "mary_popins"OLEAJE

nie polecam:P  mierzyłam

moj "dekolt skutecznie ukrywał braki w moim  "ubiustowieniu"

mary

salsa, a Ty to nie marudziłaś przed zakupem swojego jaguarka? Wierzyć mi się nie chce.

Przez te negatywne opinie o moich wybranych modelach sukni już podróż do Krakowa przestaje mieć sens...

salsa

Cytat: "mary_popins"salsa, a Ty to nie marudziłaś przed zakupem swojego jaguarka? Wierzyć mi się nie chce.
nie marudziłam :mrgreen:
załozyłam
zakochałam sie i wiedziałam ze to własnie jest ta suknia
zamówiłam i nie miałam ani sekundy wątpliwości
słynę z tego ze jestem osoba bardzo zdecydowana i szybko podejmuje decyzje:)

martaba

Cytat: "mary_popins"

Przez te negatywne opinie o moich wybranych modelach sukni już podróż do Krakowa przestaje mieć sens...

Tylko nie to - nawet nie wiesz co ja czułam stojąc przed lustrem w Baile i widząc, że nic z tego :!:  Ale znalazłam, wg mnie oczywiście, coś o niebo lepszego !!! i chociaż na modelce w katalogu moja suknia nie zachwyca (nawet nie chiałabym na nią spojrzeć) to w realu nie zamienię ją na żadną inną!!!

Także uszy do góry, zbierz jakąś ekpię z Tobą - i na salony!!! Napewno znajdziesz Twoją Suknię !!!

PS teraz to jestem mądra, ale wieczór przed wizytacją w salonach byłam jednym kłębkiem nerwów i o 22 zaczęłam generalne porządki  :mrgreen:  aż mi się dostało od N, że mu spać nie daję  :mrgreen:

mary

martaba, a Ty jaki model wybrałaś? Ja już umówiłam się z moją świadkową na wyprawę po katowickich salonach ślubnych 29.10. Z jednej strony się cieszę, że coś w końcu założę i może na chwilę wpadnę w klimaty PM. Z drugiej, nie słyszałam o żadnych innych super sukniach niż te z pronovias czy st. patrick. A w K-c nie ma tych firm wcale  :shock:  :-? Swoją drogą, jak to możliwe?

Jeśli macie jakieś fajne suknie na zdjęciach (mile widziane z innych firm) to podzielcie się. Zastanawiam się co do mnie w ogóle pasuje, jaki krój?

martaba

ja ma Atelier Diagonal 820, choć w necie tego jeszcze nie ma, bo to kolekcja na 2008. W salonie w którym kupiłam suknia przyszła niecały tydzień wcześniej (nie ma to jak kobieca intuicja)

Tą mają firmę można kupić tam gdzie sprzedają San Patric właśnie, bo to chyba jedna fima jest.

Skoro ich nie ma w Katowicach, to może Kraków? A może w Katowicach macie sukienki jakich u nas nie ma??

Jeśli chodzi o to co Ci pasuje, to krój jest ważny, ale równie istotny jest Twój typ urody :!:
Ja bym siebie określiła jako "mdłą" - blada, brak wyrażnych rysów, oczywiście blondynka, dlatego w delikatnych sukniach znikałam, potrzebowałam czegoś zdecydowanego.

Ty masz ciemne włosy, twarz kiepsko widać, ale jeśli jesteś typem "hiszpanki" to te Twoje wymarzone suknie rybki na pewno się sprawdzą  :!:  (ale nie baile, bo generalnie ją schrzanili, ale jest sporo innych tego typu sukni)

zuzia

Cytat: "salsa"mary_popins napisał/a:
i dość szerokie biodra (90cm).

bluznisz kobieto!

zamknąć się baby jedne! 95 w biodrach to dużo??? kopnięte jesteście zdrowo i tyle.

salsa

Cytat: "zuzia"
Cytat: "salsa"mary_popins napisał/a:
i dość szerokie biodra (90cm).

bluznisz kobieto!

zamknąć się baby jedne! 95 w biodrach to dużo??? kopnięte jesteście zdrowo i tyle.

kocham Cie :) :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

rilla

mary_popins, ja też się muszę jakoś zacząc wybierać na zwiady:) Byłam tylkow Classie... A wybierasz się do Agnes w CHorzowie? Daj znać "co i jak":)

rubin04

Cytat: "salsa"
Cytat: "mary_popins"i dość szerokie biodra (90cm).

bluznisz kobieto!

Są tu i tacy co mają 99 bo przeciez nei napisza wprost zę 100 :)
To sa biodra!

no i słynne 25 cm w kostce u nogi  :mrgreen:

mary

rilla84, na razie planujemy ze świadkową przyjrzeć się salonom ślubnym w Katowicach. W tej tematyce jestem kompletnie zielona, może Ty słyszałaś gdzie są te "the best of"? Wybierzemy się na pewno na ul. Andrzeja do Cymbeline i do Lilea na Opolskiej.

Do agnes też koniecznie, tyle, że w innym dniu. W agnes moja koleżanka kupiła w tym roku suknie i była b. zadowolona.