wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

mona_liza

mary_popins, ja jutro bedę mierzyła tą sukienke :-D

mary

mona_liza, gdzie i czy wiesz coś o niej? Np za ile jest?

mona_liza

Cytat: "mary_popins"mona_liza, gdzie i czy wiesz coś o niej? Np za ile jest?

wybieram się jutro do Annais we Wrocławiu, niestety nie mam pojęcia w jakiej jest cenie, ale jak wróce to dam znać!

mary

mona_liza, dzięki wielkie. Ja dopiero w sobotę mogę się wybrać do salonu. Zapytaj od razu, czy można coś zmodyfikować w niej.
Wybierasz się do Annais ze względu na tą suknię?

inkageo

Mary bardzo fajna ta suknia :) Masz moje błogosławieństwo ;)
Imagine there is no hate

mary

myślicie, że pasowałyby do niej ramiączka? Z uwagi na biust (tudzież jego pewien brak) wolałabym nie mieć sukni bez ramion.

[ Dodano: 22-11-2007, 17:42 ]
mona_liza, mi też ta wpadła w oko  :lol:  Chyba mamy podobny gust!! Ale jakoś góra dziwnie leży na tej modelce. Odstaje za bardzo.

mona_liza

Cytat: "mary_popins"Wybierasz się do Annais ze względu na tą suknię?

Między innymi  :-D  Podoba mi się również ta:

http://annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=kristi

mona_liza

Cytat: "mary_popins"mona_liza, mi też ta wpadła w oko  Chyba mamy podobny gust!! Ale jakoś góra dziwnie leży na tej modelce. Odstaje za bardzo.

No mam nadzieję, że tylko na modelce będzie odstawać  ;-)

Jak dzwoniłam do salonu umówić się na przymiarki, to Pani polecała ten model:

http://annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=camila

mary

mona_liza, coś mi się tu zacięło i sto razy wysyła to samo.
Czy dowiedziałaś się może ceny?

mona_liza

Cytat: "mary_popins"Czy dowiedziałaś się może ceny?

Nie pytałam się o ceny, jutro nadrobie zaleglości i napisze co i jak, i po ile  :)

mary

okej! Myślałam, że dzisiaj dzwoniłaś ;)
Już doczekać się nie mogę. Mogłabyś będąc tam zapytać, czy w Jaworznie (na ich stronie jest adres sklepu w Jaworznie) są dostępne te modele? (specjalnie dla nich planuję tam pojechać w sobotę).

mona_liza

Mam nadzieje, że aż tak podekscytowana przymiarkami nie bedę i nie zapomne się zapytać  ;-)

mayagaramond

Cytat: "Kasia"mayagaramond, już po :)

potwierdzam :-D  :-D

ramiaczka - hm. Ja chcialam obciac ramiczka od mojej Rene, ale to wygladaloby beznadziejnie. Musisz pokombinowac, przymierzyc sukienke i doczepic jakies ramiaczka.

Rene miala wprawdze ramiczka, ale przemierzalam tez Lorne (ona jest bez) i wygladala rewelacyjnie. Jedyny powod dla ktoreg jej nie wzielam byla nawiedzona pani w madonnie ;-)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mary

mayagaramond, Twoja suknia jest na forum do looknięcia? Ja zdecydowanie wolałabym ramiączka. Obawiam się, że ta suknia nie miałaby się na czym trzymać bez nich ;)

inkageo

Cytat: "mary_popins"mayagaramond, Twoja suknia jest na forum do looknięcia? Ja zdecydowanie wolałabym ramiączka. Obawiam się, że ta suknia nie miałaby się na czym trzymać bez nich ;)
Mary ja jestem zupełnie płaska, a suknie spokojnie trzymały się bez ramiączek :) Te które miałam to były tylko na ozdobę, wcale nie miały funkcji podtrzymującej ;)
Imagine there is no hate

mary

inkageo, myślę, że z taką ozdobą lepsze będzie moje samopoczucie. Tylko czy pasują do tej sukni ramiączka?

inkageo

A może zamiast ramiączek to szelkę na szyję z takiej samej wstążki jak kokardka?
Imagine there is no hate

mary

czy szelka nie skraca optycznie? Bądź co gorsze pomniejsza?
Jestem zielona w temacie sukienkowym :cry:

inkageo

Moja siostra miała szelkę, strasznie mi się to podobało. Nie wiem czy widziałaś, kiedyś wklejałam fotkę w jej sukni :)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: "mary_popins"mayagaramond, Twoja suknia jest na forum do looknięcia? Ja zdecydowanie wolałabym ramiączka. Obawiam się, że ta suknia nie miałaby się na czym trzymać bez nich ;)

tak tu sa foty ze slubu:
http://mayagaramond.fotosik.pl/albumy/256027.html#e

A te 2 przymiarki:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/219f3518ed9387e3.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/47ef0934accb15e3.html
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Alina

Dziewczyny widziałyście już nową kolekcje Dementrios 2008? jest już na stronie.Ciekawa jestem Waszego zadania.

inkageo

Cytat: "Alina"Dziewczyny widziałyście już nową kolekcje Dementrios 2008? jest już na stronie.Ciekawa jestem Waszego zadania.
Ja bym zmierzyła te, ostatnia najlepsza:
Imagine there is no hate

mary

Cytat: "inkageo"Moja siostra miała szelkę, strasznie mi się to podobało. Nie wiem czy widziałaś, kiedyś wklejałam fotkę w jej sukni :)

Widziałam, oczywiście ;) Uważasz, że pasowałaby taka szelka? Koleżanka mi dziś poradziła cienkie ramiączka do tej sukni.

inkageo

Cytat: "mary_popins"Uważasz, że pasowałaby taka szelka? Koleżanka mi dziś poradziła cienkie ramiączka do tej sukni.
Myślę że jak najbardziej :) Ale ważne jest miejsce wszycia szelki. Źle wygląda jak jest zamontowana za bardzo z przodu, dużo lepiej jak właściwie wychodzi spod pach, oczywiście bez przesady, ale jak przyjrzysz się kilku modelom z takimi szelkami to zauważysz :)

[ Dodano: 23-11-2007, 17:02 ]
Dziewczyny ale zwróćcie uwagę, że demetrios w tym roku to trochę przesadził z photoshopem... To już modelki pronovias przy tych są bardziej ludzkie ;) Ta druga, którą wkleiłam to jak z kreskówki..
Imagine there is no hate