Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

wróbel jak dla mnie pierwsze

a ja powinnam zbojkotowac ten watek, wstawiłam swoje poncho, 120wyswietleń i zero komentarza, nic to, usunełam

inkageo

Ja bym chciała tą szarą bluzę :)
Imagine there is no hate

konwalia

zwierzatko_mojej_mamy

ja bym chciala gaciochy w kropy ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

dzieki laski, polewam doradzajacym :D

pierwsze to sa sztruksy, wiec takie codzienne, a drugie materiałowe z kantem, idealne do pracy i do botków :D i ten kolor :dreaming:

jak to dobrze, ze mam karte kredytowa, po pracy ide kupic :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

Wróbelku, fajne te zielone! Ile kosztują?

aniak1211

wrobelek0403
Super spodnie,
jednak te zielone jakos mi bardziej pasuja;)
Bluzka tez super:)

Dawajcie wiecej zdjec:D
Poogladam i polece na zakupy:D

didi_loczek

wrobelek0403 i tak się już zdecydowałaś, ale powiem Ci że te drugie spodnie są super ;)  A jakie Ty masz nooooogi, tylko pozazdrościć 

wrobelek0403

didi, dzieki :D :beer:

siog kolor tej zielonej kiecki jest zabojczy :D :D

mary, 130 zł

aniak, bluzka tez z promodu, ale z wiosny :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

damka

zaraz po egzaminie w sobote, tez zobie lekki rekonesans sklepowy :)

aniak1211

Cytat: wrobelek0403 w 21 Wrz 2011, 13:13:50bluzka tez z promodu, ale z wiosny Cheesy

Nie mam tu promodu:(

wrobelek0403

spodnie zanabyte, plus bluzka z hm - taka sama jak salsy :D :D zdjecia pozniej, bo ide robic obiad :D

niestety jest tez łyzka dziegciu w tym słoiku miodu, jest tyle fajnych rzeczy kt nigdy sobie nie kupie ze wzgl na biust, ech...

justynaaaa2

wrobelek0403 super wyglądasz w tych spodniach :) ale wg mnie zdecydowanie lepiej leżą te niebieskie  :blush:
które kupiłaś? ;)

mobka

Tez kupilam taka bluzke jak salsa, tylko biala w granatowe paski, bo ten niebieski by mi do niczego nie pasowal :D

salsa

Cytat: mobka w 21 Wrz 2011, 17:43:47Tez kupilam taka bluzke jak salsa, tylko biala w granatowe paski, bo ten niebieski by mi do niczego nie pasowal Cheesy
mierzyłam ja ważyłam którą i w koncu stwierdziłam, ze mam juz dwie paskowe a ten kolor jest piekny i mam do czego nosic :)
ale ta paskową tez kupie - jak przecenią :D

Dodany tekst: 21 Wrz 2011, 16:48:06

Cytat: wrobelek0403 w 21 Wrz 2011, 16:59:28plus bluzka z hm - taka sama jak salsy
koszulowa czy ta niebieska?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

justynaaaa2

salsa w temacie bluzki, to już ją prałam duuużo razy i nic się nie dzieje :) nie rozciągnęła się, nie popruła, fajna jest :)

wrobelek0403

Cytat: salsa w 21 Wrz 2011, 17:47:49koszulowa czy ta niebieska?

niebieska :D

justyna, te na zdjeciu były na mnie za małe lol lol dzis kupiłam juz dobre i leza swietnie :)

salsa

justynaaaa2 super :) h&m jak na sieciówke na calkiem niezłą akosc - szybko za to szmacą sie rzeczy z zary, niestety

Dodany tekst: 21 Wrz 2011, 17:06:42

Cytat: wrobelek0403 w 21 Wrz 2011, 17:59:41niebieska Cheesy
he he he świetny wybór :D

justynaaaa2

wrobelek0403 no może to i kwestia rozmiaru ;D
może tak zdjęcie wyszło ale w tych niebieskich masz dłuższe i szczuplejsze nogi ;) być może przez te podwinięcie na końcach tak ładniej się układają :)

nie masz wyjścia, musisz się sfotografować w tych zielonych :D

mary

Wróbelku, pognałam dziś do promodu zobaczyć te Twoje spodnie - one u nas są chyba w 5 wersjach kolorystycznych. Niestety przymierzać nie mogłam, bo byłam z dzieckiem, a z nim się nie da ;)
Ale spodnie są kuszące bardzo i polewam Ci za to, że je wytropiłaś  :beer:

wrobelek0403

justynaaaa2 no niebieskie sa typowo rurkowe, całkiem obcisłe, a zielone jednak troszke luzniejsze mają nogawki,

wrzucam zdjecia,

:D

aniak1211

salsa

ja musze wreszcie kupic te upatrzone fioletowe w Promodzie bo mi sie sezon na nie skonczy :D :D

Wróbel , bardzo ładnie
u mnie ta niebieska układa sie zupełnie inaczej
patrz a ta sama bluzka

aha - ja ten pasek wywaliłam juz i uzywam innego własnego, fotke zrobiłam zaraz po zakupach i dlatego tu jeszcze jest :D

wrobelek0403