Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

Angie

inkageo

Imagine there is no hate

marax

plaszcz bardzo elegancki !!! najlepiej z daleka od "inki" go trzymac . Co do sukienki to tobie nawet w worku dobrze lol lol ja takich krojow ani kolorow nie lubie :)

emcia

sukienkę bym ucięła :D
płaszczyk fajny

mary

Inka, płaszcz po prostu świetny! I jaka super obniżka ;)
Sukienkę też bym chyba wolała krótszą, ale wierzę na słowo, że zdjęcia nie oddają jej uroku.
Zastanawiam się jaką pojemność ma Twoja szafa - czy może wyrzucasz systematycznie starsze ubrania? W każdym razie zazdroszczę tylu nowych nabytków :)

tiliam

Cytat: inkageo w 18 Wrz 2011, 18:29:36
:beer:

Dodany tekst: 18 Wrz 2011, 17:30:49

Jak założę stare dżinsy i płaskie babcine buty raz na rok, to wtedy przychodzi zawsze ktoś, na kim wolałabym zrobić dobre wrażenie ;) Zawsze tak jest!

:rotfl:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Czasem coś sprzedaję, ale jednak rzadko ;) Moja połowa szafy ma 1,5 m i wszystko oprócz kurtek i płaszczy się w niej mieści :) A moduł na sukienki ma tylko 50 cm szerokości i wszystkie tam wiszą, czyli nie jest tak źle :)
Imagine there is no hate

mary

no ja myślałam, że Ty dysponujesz garderobą rodem z Seksu w wielkim mieście ;)
Chętnie bym weszła w posiadanie połowy Twojej szafy (na więcej nie znalazłabym miejsca nawet po wyrzuceniu wszystkiego z szaf).
Ale mnie ciekawi jak jutro będziesz wyglądać w pracy w tej sukience, moja wyobraźnia tutaj nie wyrabia. A szkoda

inkageo

Garderobę mam małą i na dole, więc tam płaszcze i buty trzymam, a w pokoju obok sypialni mamy tą jedną dużą szafę na spółę..fakt, że jest w niej ciasno ;) Ale u M. wcale nie luźniej niż u mnie ;)

A jutro będzie kucyk, grube czarne pończochy, te czarne zlewające się buty na grubym drewnianym obcasie i asymetryczna kurteczka, bo ma lać :)
Aaaa no i nie będę wcale zapinać tych guziczków pod szyją, wtedy lepiej to wygląda :)
Imagine there is no hate

mary

Ty powinnaś pisać bloga ;) koniecznie z fotkami!

inkageo

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mary

widzisz Inka, czytelniczki już są :D

inkageo

Ja wolę strefę i kontakt z żywym człowiekiem strefowym :D
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

znaczy ja chcialam powiedziec, ze co do stylizacji jestem za, calkiem za ;D co do bloga to tez, ale chcialam sprecyzowac :D

www.annawilk.pl

inkageo

Jak jesteś za wszystkim to polewam :D :beer:

Dodany tekst: 18 Wrz 2011, 21:05:48

makelifecleaner.pl :D
Imagine there is no hate

mary

a ja bym chciała jutro zobaczyć zdjęcie tej stylizacji. Ciekawa jestem całości :)

goga

kiecka na zdjęciu - nie, na Ince bym musiałabym zobaczyć ;) i nie watpię że mogłoby mi sie spodobać :)

płaszcz fajny :)

ja musze do pracy elegancko i nabyłam se na tę okoliczność płaszcz jesienny ale nie wiem po co - bo mam 100 metrów do drzwi wejściowych :D
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

ziuta

No oczywiście, że mi się podoba sukienka. Lubię workowate i lubię mango, więc ;D Ale rzeczywiście Cię wydłuża, więc nie dla mnie niestety ;D

inkageo

No i te sukienki w mango mają podszewki i są takie fajne mięsiste i się nie gniotą. W HM nic mi się dzisiaj nie podobało..
Imagine there is no hate

justynaaaa2

inkageo klasa  :bravo: choć sukienka nie do końca w moim stylu ale ty wyglądasz super :)
dobrze że nie pracujesz ze mną bo byś się mocno wybijała poziomem :D
w piątek na imprezie, koleżanki z pracy po alkoholu mi wyznały że ja na początku jak przyszłam to miały mieszane uczucia co do mnie bo jak laska która ma zawsze idealny pedicure, fryzurę i makijaż może być fajna ;D

a ja nic specjalnego nie robiła i mi się wydawało że ja zawsze taka rozmemłana do roboty idę :D i nieraz nie chciało mi się umyć głowy i musiałam kombinować jak tu się uczesać żeby było widać że codziennie myję włosy :D

salsa

Inka sukienka bardzo mi sie nie podoba, ale to moze fotki :) płaszcz bardzo elegencki i jestem za  :) sama mam kaszmir 80 % i wełna 20 i nosi sie to swietnie :)

Dziewczyny, poważnie przejmujecie sie tym jak kto sie ubiera w pracy ? bo ja wcale :D
lubie nonszalacką niewymuszoną elegancję, sukienki i buty na obcasach - i tak sie ubieram, a  to, ze inna osoba chodzi w sandałach na słoninie i bawełnianej cygańskiej spódnicy, ktorej ja bym nie założyła nawet do sprzatania to mi to lata :D :D ona sie nie ubierze jak ja a ja tak jak ona, i cześc pieśni  :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

goga

salsa :beer:  mnie też lata w czym kto chodzi - ważne, że ja się dobrze czuje :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

salsa

goga :beer: :beer:

no dokładnie :) ja sie zle czuje ubrana byle jak i nawet gdyby w pracy wszyscy siedzieli w dresach to sama ze sobą bym nie dała rady w takich ciuchach ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)