Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

claridad

golinda
nie mam kiedy poszukać :) poza tym w tym najbardziej mi się podobają wywijane rękawki a o takie trudno  :rotfl:

ddu

claridad

inkageo

Jestem w dwójce :D Ale jak mi się robi cieplej na chwilę, to w trójce :D
Imagine there is no hate

tiliam

Cytat: inkageo w 16 Wrz 2011, 10:31:05
Jestem w dwójce :D Ale jak mi się robi cieplej na chwilę, to w trójce :D

:thumbup:

Dodany tekst: 16 Wrz 2011, 10:41:13

claridad

ja tez potrzebuję takiego sweterka
za radą golindy, wuybieram sie dzisiaj do lumpa :) jeny z rok nie byłam, ja tam nie umiem nic znaleźć  :padam:
ale zgadza się, tam mozna upolować super rzeczy - patrzac na moja kolezankę z pracy i siostrę
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Ziuta  bighug :beer:

Dodany tekst: 16 Wrz 2011, 10:48:17

Ziuta pisze, że jesteśmy ładne, a później, że to pomyłka  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Imagine there is no hate

rudasekawf

Cytat: tiliam w 16 Wrz 2011, 11:38:02za radą golindy, wuybieram sie dzisiaj do lumpa Smiley jeny z rok nie byłam, ja tam nie umiem nic znaleźć  padam
ale zgadza się, tam mozna upolować super rzeczy - patrzac na moja kolezankę z pracy i siostrę

Rany nareszcie :) nie znalazłam nigdzie w żadnym wątku czy czasem ubieracie się w ciucholandach :) i trochę wstyd było mi wyskoczyć z czymś takim.

Kocham chodzić po szmateksach. mam jeden ulubiony i bywam tam regularnie. Można zrobić osobny wątek z naszymi zdobyczami ciucholandowymi :) co by można było się pochwalić co się upolowało :P

konwalia

golinda ja mam taka babke na ryneczku w pozku, jeszcze moja mama nas u niej ubierała, no i płace zawsze inaczej niz ma wycenione

emcia

a do nas same ciuchy przychodzą
ciotka jednej koleżanki nam znosi z metkami i możemy pomierzyć

ziuta

Cytat: inkageo w 16 Wrz 2011, 11:42:34Ziuta pisze, że jesteśmy ładne, a później, że to pomyłka
guuuupia :D :D
Myślałam, że piszę na plotach, a nie tu :) I potem tak się spieszyłam, żeby usunąć, że zamiast wytnij dałam delete i nie chciało mi się tego drugi raz pisać ;D Ale zawalczę ze swoim wrodzonym lenistwem i jeszcze napiszę :D

claridad

rudasekawf

no właśnie wszyscy mają swoje, super rzeczy kupują a ja jedynie co kupuję to stare poszewki z kwiatuszkami z których se woreczki z koronkami szyję :D
Nie mam dobrych miejscówek i nie potrafię nic kupić :/ Jak chodzę to zawsze trafiam na jakieś szmaty :( Jest mi z tym źle i smutno :(

malutenka

Cytat: rudasekawf w 16 Wrz 2011, 11:48:23Rany nareszcie  nie znalazłam nigdzie w żadnym wątku czy czasem ubieracie się w ciucholandach  i trochę wstyd było mi wyskoczyć z czymś takim.

Kocham chodzić po szmateksach. mam jeden ulubiony i bywam tam regularnie. Można zrobić osobny wątek z naszymi zdobyczami ciucholandowymi  co by można było się pochwalić co się upolowało
Ubieramy się, tylko bielizny i butów nie kupujemy tam (wyjątek stanowią nowe buty, bo nieraz w ciuchach sa odjechane po prostu)

wrobelek0403

ja przyznam, ze sie nie ubieram, bo nie potrafie nic tam znalezc. :thumbdown:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

claridad

no a mi szkoda bo czasami jak widzę co niektóre laski znajdują w lumpexach to aż żal ściska że ja marnie trafiam. No ale też w sumie nie mam nigdzie po prostu żadnego takiego sklepu a specjalnie gdzieś jechać to średnio mi się chce :D
Reasumując zaopatruję się głównie w outlecie w piasecznie  :mocking:

malutenka

Trzeba po prostu dużo praktyki i sprawdzone miejsca, ja się ubieram w lumpeksach od jakichś 6-7 lat i to nie jest prawda, że trzeba mieć bardzo dużo czasu, no może na początku, żeby znaleźć swoje miejsca, ja teraz potrzebuję 10-15 minut, żeby wiedziec, czy coś wyszperam, czy nie. A poza ciuchami mam na przykład świetne firanki, lampy, dużo ksiązek w języku angielskim...

ddu

ja ni gdy nic nie widzę
ale czasem próbuję
jednak z heleną to lipa, bo ona po 4 min chce już sobie iść
z każdego sklepu
wczoraj usiłowałam oglądać buty, wyniosła 4 buty z futerkiem. różne. ale wszystkie z futerkiem :d

rubin04

Ja sie do lumpexu nie nadaję,
ba - ja sie nawet w TK Max nie odnajduję..

No ale ja nie lubię zakupów..

mobka

Ja sie nawet w h&m nie odnajduje ;)

Musze w ogole na zakupy, anie mam kiedy. Pierwsza calkowicie wolna sobote mam za 4 tygodnie!

konwalia

kupiłam piękne grube poncho-peleryne szara krata w ....tkmaxx
jestem lumpiara ;)

aniak1211

Cytat: ddu w 16 Wrz 2011, 16:26:31wyniosła 4 buty z futerkiem. różne. ale wszystkie z futerkiem :d

:D
:thumbup:
Szkoda ze nie pare:D

ddu

no wiesz, one wszystkie były OKROPNE :D

sonja

Cytat: ddu w 16 Wrz 2011, 21:37:56
no wiesz, one wszystkie były OKROPNE :D

rzecz względna ;D JEJ się podobały :D

siog

czy ktos ma jakis sposob na poszukiwanie zaginionych rzeczy?  :pray: zaraz oszaleje, od kilku dni nie moge znalesc bransoletki...  :crying: :crying: