Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

mayagaramond

Cytat: golinda w 16 Lis 2011, 09:41:17z paskami dodatkowo

wg mnie bez paska wygladaja strasznie nieforemnie.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

aja

ja zare uwielbiałam na samym początku jak była jedyna w centrum i nie była jeszcze tak znana u nas :D
lubie wciaz ale juz wiecej mają takich beznadziejnej jakosci ciuchy - za to w h&m nie ma prawie nic dla mnie

aniak1211

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Lis 2011, 10:10:56
ogolnie zara ma dosc drogo wg mnie - prawda jest, ze maja wiecej porzadniejszych rzeczy i bardziej stylowych niz w h&m, jednak jest jeszcze kupa smieciowych ciuchow i te tez maja cene wysoka ;)
Zgadzam sie:)
czesto kupuje w H&M bo duuuzo taniej a jakosc jak dla mnie nie duzo godrsza od zary;)
Moja szwagierka,razem z ze swoimi szwagierkami;)
powiedzialy ze tylko zara,nic innego:D
Dodam ze do najblizszej maja 120km. w jedna strone,
i tak jezdza a pozniej placza jak drogo:D
Chodzi mi o ciuszki dla dzieci;)

ziuta

Ja moją puchową z zary też noszę bez paska, bo jest ładnie wytaliowana, ale ona sięga do bioder, a te dłuższe chyba nie są tak krojone, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że bez paska wyglądałyby... jak śpiwór ;)

aniak1211

Co do kurtek,
tez mam taka dluzsza z paskiem,
niestety bez wyglada nie za bardzo;)

justynaaaa2

ja moją kurtkę zarową już oceniłam z paskiem i bez i w sumie w obu wersjach jest dobrze ale jako że nigdy nie miałam kurtki/płaszcza puchowego z paskiem to teraz go trochę ponoszę ;)
płaszcz mam bez paska i wygląda dobrze, z paskiem by pewnie wyglądał jak szyneczka peklowana  ;)

tiliam

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: golinda w 16 Lis 2011, 10:28:13to ja ci pokażę moją bez paska
jest fajnie uszyta, ma piękne wcięcie w talii i duży kołnierz, wygląda elegancko
z paskiem natomiast tandetnie

pokaz :)

Ale ja jestem fanka paskow i bez paska najczesciej wyglada wg mnie lyso ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

golinda a co z tą czarną sukienką z mango z przezroczystą górą?
miałaś wstawić zdjęcia :hmm:
pytam, bo się nad nią zastanawiam
ten podkład na ramiączkach, który widać na zdjęciach, jest "w zestawie" czy to jest tylko zdjęcie poglądowe?

rubin04

Cytat: aja w 16 Lis 2011, 10:13:06rubin kup sobie płaszczyk chyba i tak jezdzisz autem ?
płaszczyk mam, ale w płaszczu w góry to tak średnio..

calla

rudasekawf kupilam sobie cos bardzo podobnego ostatnio. Tylko ja do tego bede zakladac jeszcze pasek szeroki :)

Dodany tekst: 16 Lis 2011, 21:06:26

dragonfly fajny ten Twoj zimowy zestaw :)
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

rudasekawf

Cytat: calla w 16 Lis 2011, 20:57:41rudasekawf kupilam sobie cos bardzo podobnego ostatnio. Tylko ja do tego bede zakladac jeszcze pasek szeroki
:thumbup: :thumbup:
koniecznie zdjęcie :) może się zainspiruję

calla

calla

Cytat: rudasekawf w 17 Lis 2011, 10:46:50
z jakiej to przyczyny? strzel fotę i wstaw :)

kochana, podnioslas tak wysoko poprzeczke z biustem i nogami, ze teraz musi uplynac troche czasu, zanim urosne troche ja i moj biust :D

rudasekawf

Cytat: calla w 17 Lis 2011, 11:59:12teraz musi uplynac troche czasu, zanim urosne troche ja i moj biust
lol lol moim zdaniem zdjęcie zawsze jest mile widziane :)

rubin04

Serce mówiło mi biała,
rozum - czarna...

Wczorajsze poranne zimno powiedziało mi "jak nie chcesz by dupsko zmarzło zakłądaj co masz!"
wiec zdjełam metkę i załozyłam czarną..
Tak wiec zostaje czarna.

(a białą kurtkę jeszcze kiedys sobie kupię! - pewnie jak ta czarna się moralnie zużyje)

mobka

Golinda, bardzo ladna. Super się w niej prezentujesz.

damka

super ! wydaje mi się ze w butach w intensywnym kolorze tez będzie super

wrobelek0403

golinda super  :thumbup: ale chyba jednak w staniku ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/