Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

mayagaramond

Cytat: rubin04 w 15 Lis 2011, 21:18:37a w styczniu w góry

a do sportowego sklepu nie chcesz sie przejsc? teraz te kurtki maja naprawde fajny kroj, so dopasowane w talii i maja lepsza jakosc niz Zary i Mango.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

justynaaaa2

rubin04 mierzyłam te płaszcze :) chyba te :) ale uznałam że jednak wolę kurtkę bo płaszcz mam taki sprzed 4 czy 5 lat i jeszcze obleci :)
po twojej minie widać że wolisz biały :D białe były najładniejsze ale był chyba jeszcze granat  :hmm: może obejrzyj, mniej smutny niż czarny a jednak ciemny - dla mnie białe są ładne na zdjęciach ale rękawy po 1 dniu są brudne i kołnierz też od makijażu  :crazy:

konwalia

biała i  :blush: inny stanik, bo cycki są za nisko  :blush: (od razu mówię, że zwróciłam uwagę, bo sama mam taki efekt w niektorych karmnikach)

justynaaaa2

rubin a ja mam jeszcze jedną uwagę ;) nie wzięłaś przypadkiem za małego rozmiaru :blush: na białej widać jak ci się naciąga na ramionach  :hmm:

a odnośnie rozmiarów, to dzisiaj ze zdziwieniem odkryłam że spódnicę z Mango mam w rozm. L  :padam: no luuuudzie...

Kasia

Cytat: abkasia w 15 Lis 2011, 21:25:14
rubin ja mam puchowke z zary z zeszlego rroku, fajna, ciepla, tylko nieststy pierzy sie.... ;D

Oj tak :( to chyba jedyna wada zarowych puchowek

rubin04

no juz się tłumaczę - kurtka (M) za ciasna tu jest bo naubierana byłam na maksa pod spodem (2 swetry) bo kurtki nie miałam jak z domu wychodziłam :D a płaszcz po sezonie u mamy został wiec ubrałam się dzis ciepło i grubo

Cytat: mayagaramond w 15 Lis 2011, 22:14:23a do sportowego sklepu nie chcesz sie przejsc?
chciałam coś mniej sportowego, tak by do kozaków i kiecki pasowało

Konwalia, wiem, wiem - przyznaję się bez bicia że stanik tam miałam taki co to tylko teraz do spania zakładam, wyjscia dzis na zakupy nie planowałam, a mama  niespodziewanie przyjechała wiec pojechałam jak stałam.

..bo ja Wam powiem, ze ja te kurtke juz kupiłam, mam w domu tylko kolor sie zastanawiam, bo wymienic to nie problem. Mierzyłam tez taka krótką kurtke ale na biodra mi b.źle robiła
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

rubin04 aaa no to skoro miałaś 2 swetry to ok :) bo myślałam że miałaś coś cienkiego i chciałam właśnie napisać że jak założysz sweter to będzie ciasno ;)
a co z granatową? był też chyba taki jasny brąz  :hmm:

inkageo

To przyznaj się którą kupiłaś!
Ja obie popieram :D
Imagine there is no hate

justynaaaa2

ja obstawiam że wybrała białą :)

OlaFasola

Rubin miałam taki sam dylemat, ostatecznie wzięłam białą. Czarnych szmat już miałam masę na zimę, ta biała dalej mi się szalenie podoba :)

rubin04

Justyna, braz odpada, jakos w tym kolorze sie nie czuje a o granatowej nie pomyslałam.

Kupiłam (na dzis) czarną, a do tego białą czape i szalik ale na stronie zary ich nie widze

malutenka

W ramach trendowania przyszyłam do zeszłorocznego szarego płaszczyka fioletowe guziki :)

zuzia

malybob

Ladniej Ci w bialym kolorze, ale ogolnie tez glosuje za czarna plus biale dodatki.

suegro

rubin w białej się uśmiechasz - dlatego na nią głosują. :)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rubin04

Cytat: suegro w 16 Lis 2011, 00:37:30rubin w białej się uśmiechasz - dlatego na nią głosują.
bo M. mnie zaczał rozsmieszać :)

No nic, ubiore sie wieczorem w czarną z czapką i szalikiem i zobaczymy
czy mam jechac wymieniac.

No i musze tu głosy pozliczać :D

Golinda - Ty nie zagłosowałaś!

niewiemjaka

biała ;) jesli jeszcze liczysz głosy

ziuta

biała
(może się nikt nie zorientuje, że głosuję drugi raz lol lol)

aja

ziuta ziuta  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
mnie przerazają lekko te ceny zaporwe bo kurki najpiękniejsze nie są a ceny zaporowe lekko (biorąc tez pod uwagę ich jakośćjeszcze )
ja z jednej nie mogłam się wydostać bo się zamek na mnie zaciął  :padam:

zwierzatko_mojej_mamy

ogolnie zara ma dosc drogo wg mnie - prawda jest, ze maja wiecej porzadniejszych rzeczy i bardziej stylowych niz w h&m, jednak jest jeszcze kupa smieciowych ciuchow i te tez maja cene wysoka ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

aja

rubin kup sobie płaszczyk
chyba i tak jezdzisz autem ?! http://www.perhapsme.com/marka/mohito/p-aszcz-13743.html puchpwaca oddaj :D

niewiemjaka

ja jakos nie lubie zary :/ pomijajac ceny

ziuta

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Lis 2011, 10:10:56
ogolnie zara ma dosc drogo wg mnie - prawda jest, ze maja wiecej porzadniejszych rzeczy i bardziej stylowych niz w h&m, jednak jest jeszcze kupa smieciowych ciuchow i te tez maja cene wysoka ;)
zgadzam się w 100%