Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Rubin, ja jesli chodzi o jeansy to preferuje lokalnego (Kalisz, choc i tak pewnie Chiny;), choc kiedys szyli na pewno w kraju) Big Stara. I mimo zem niska, to nosze boot cuty. Teraz na wyprzedazy kupilam 2 pary z tego samego modelu, tylko w roznych odcieniach. Model sie Crystal nazywa. Na pewno solidne uda da sie w nie wcisnac.

mignon

Cytat: rubin04 w 13 Lis 2011, 20:22:30Ja jak zaczynam spodnie mierzyc to mi się przykro robi i szybko kończę zakupy

:highfive:

ja w przeciwieństwie do mobki nigdy nie dobrałam sobie żadnych Big Starów. Wniosek z tego prosty - chyba trzeba się jednak przemóc i mierzyć, mierzyć, mierzyć, bo każdej co innego pasuje.

rubin04

Cytat: justynaaaa2 w 13 Lis 2011, 20:23:49bo nie chce mi się wierzyć że żadnych nie masz
no to zapraszam do zobaczenia mojej szafy :D

Mam jedne kupione w takim zwykłym sklepie, chyba Patrol się nazywają :rotfl:
kupione dosłownie na 10 min przed zamknieciem sklepu bo nastepnego dnia leciałam do Rosji i musiałam miec jakies spodnie w teren - czyli kupiłam je.. hmm.. ze 4 lata temu!

Mam jeszcze jedne, czarne, kupione jak byłam we wczesnej ciązy z Milą - myślałam ze fajne, kupiłam, a w domu okaząło sie że pod wielka papierową metką na tyłku kryje się kieszeń wysadzana srebrnymi mini ćwiekami w kształt jakby orła plus napis MONTANA :rotfl: (dobrze ze nie Hannah Montana)
Miałam je wydłubać ale energii mi nie starczyło, bo one takie drobniutkie..

I tu kończy się mój jeansowy repertuar :(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

errata

marax

rubin a sprobuj te spodnie z promodu niebieskie - nie moge zdjecia wstawic . sa teraz w promocji za 89 zl i fajnie wygladaja .

justynaaaa2

Kasia

Rubik, trzeba mierzyć, ja teraz kupiłam w hm a wcześniej w orsayu ;) i tu i tu naprawdę rożne kroje, na solidne uda wchodzą :)

emcia

RedStar ma akuratne spodnie za max 130 zł

rubin04

Emcia, a gdzie te RedStary? Ja chodze tyylko do sklepów które mam w galerii co mam niedaleko domu.

Zaraz Wam zdjęcie cekinowej Montany wstawię :D

Dodany tekst: 13 Lis 2011, 21:26:57

jak widać energii na wydłubywanie starczyło mi tylko na tyle by "nadgryźć" literkę A i kawałek skrzydelka:

aja

ja wróciłam dzisiaj z tą kurtką   
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/126502/386300/OTTOMAN%2BPUFFER%2BJACKET   mam do biegania do spozywczaka

całyu czas podoba mi się ta torba ale jest jak dla mnie DDDDDDużaaaaa http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118156/388035/FELT%2BSHOPPER

aja

Cytat: golinda w 13 Lis 2011, 21:34:18ale czemu taka wielka?!?
no właśnie - szkoda
i wróciłam jeszcze z kapeluszem :D boszzz nie wiem gdzie jak w nim pójdę :D

wrobelek0403

Cytat: aja w 13 Lis 2011, 21:33:34całyu czas podoba mi się ta torba ale jest jak dla mnie DDDDDDużaaaaa http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118156/388035/FELT%2BSHOPPER

ta torba jest boska, i wielkosciowo dla mnie super, ale cena niestety zaporowa :(
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

rudasekawf

Kupiłam sobie coś takiego. Byłam sama na zakupach i nie miał mi kto doradzić czy brać? Jak to ja, znowu nie jestem pewna czy zostawić czy oddać?

inkageo

Wow! Ale figura! Do schrupania :)
Imagine there is no hate

Kasia

rudasekawf mi się podoba ale ja to modowy ignorant jestem :D

ale twoja figura, "cycki" (mam nadzieję ze się nie obrazisz), nogi ..... całkiem fajne :D
to ten opisywany stanik, ten co wygryzł sportowy?  :thumbup:

rubin04

Rudasek, mi się bardzo podoba(sz)!

rudasekawf

W takim razie zostawiam :)

Cytat: Kasia w 14 Lis 2011, 10:34:29to ten opisywany stanik, ten co wygryzł sportowy?
heh jeden z tych :) kupiłam kilka i już dla samej siebie nie wrócę do noszenia sportowych, w sytuacjach innych, niz uprawianie sportu :)

aja

rudasek no bardzo kusząco wygladasz :D

Dodany tekst: 14 Lis 2011, 10:41:01

a co to za biustonosze ?

Dodany tekst: 14 Lis 2011, 10:41:13

bo ja nie czytałam o nich :D

aniak1211

rubin04
Tez mam spodniowy problem:(
Musze koniecznie cos kupic bo nie mam w czym chodzic;D

rudasek
ale figura :padam: z zazdrosci:D
Sukienka fajna-zostaw:)

Dodany tekst: 14 Lis 2011, 10:42:05

Cytat: rudasekawf w 14 Lis 2011, 10:40:21heh jeden z tych Smiley kupiłam kilka i już dla samej siebie nie wrócę do noszenia sportowych, w sytuacjach innych, niz uprawianie sportu Smiley
:D
Dobra decyzja:)

rudasekawf

Cytat: aja w 14 Lis 2011, 10:40:39a co to za biustonosze ?
wstyd się przyznać, ale nie mam pojęcia nic o stanikach :) Poszłam do sklepu, powiedziałam kobiecie, że potrzebuję biustonosz, który zrobi coś "dobrego" z moimi piersiami. Kobieta pooglądała, pomacała i dobrała :] (nie ma co się oszukiwać z lekkim push upem :P)

Dodany tekst: 14 Lis 2011, 10:47:33

Cytat: aja w 14 Lis 2011, 10:40:39bo ja nie czytałam o nich
chcąc zrobić "wrażenie" na koledze (historia w jednym z wątków), zmieniłam sportowe naleśnikoroby na coś bardziej kobiecego :)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

magdalinska

niewiemjaka

Rubin jeśli jeszcze nie kupiłaś to koniecznie przejdź sie po te spodnie do Mango!
byłam razem z kumpela niższą ode mnie i ona z okragła pupa i szerokie biodra wybrała sobie 2 pary w których wygląda bosko! absolutnie! nie wiem tylko czy jeszcze są :knuje:

rudasek swietnie wygladasz w tej kiecce!

wrobelek0403

rubin, ja kupiłam swietne jeansy w Factory w Mexxie.

Jak kupowałam, było mnostwo fasonow, długosci, mysle ze cos dobierzesz.

aja

wróblosie a płaszcz znalazłas