Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Ja mam czarna kurtke i pomaranczowe spodnie ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

suegro

Białe, białe!
Ja też sobie wymyśliłam białe! :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

salsa

Cytat: suegro w 09 Lis 2011, 13:32:22
Białe, białe!
Ja też sobie wymyśliłam białe! :D
:beer: :beer: :beer:
na ten głos czekałam :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

suegro

Cytat: golinda w 09 Lis 2011, 13:33:16przy zębach będą szare! daj spokój wink

Może w końcu zainwestuję w te przyciemniające nakładki! :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

fasolka1980

marcheewka

golinda
bardzo ładnie.
Mnie sie ta sukienka podobała, choć najmniej ze wszystkich ;)

didi_loczek

Cytat: golinda w 09 Lis 2011, 13:50:09
patrzą kumy na sukienkę, która ma mało fanek :)

rajstopy mam w tym kolorze co pasek

IMO fajnie :)

Bardzo! fajnie :)

Chermelle

golinda fajnie

i pasek fajny - skąd on ?

aniak1211

sonja

golinda nienawidzę Cię za tą figurę  :P
ja do fanek sukienki akurat należę ;)

justynaaaa2

salsa kupuj białe :) ja mam białe, już 2 sezony w nich jeździłam i poza lekkimi zabrudzeniami na samym dole, które schodzą szmatką w ogóle się nie brudzą :)
miałam te same obawy, ale że kosztowały 99 zł, to kupiłam i nie żałuję :)

ddu

siog

marax

kupilam niebieskie spodnie ktore byly hitem made in promod . Donosze ze sa w promocji 89 zl zamiast 129 :)

wrobelek0403

Cytat: maraxela w 10 Lis 2011, 22:49:27
kupilam niebieskie spodnie ktore byly hitem made in promod . Donosze ze sa w promocji 89 zl zamiast 129 :)

cholera, moje summa summarum kosztowały 45 zł wiecej za szycie po Heniu lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Wpadlam dzis owocnie do jednego sklepu ;D

Wreszcie udalo mi sie znalezc "chanelowski" zakiet, w ktorym nie wygladam jak emerytka ;) Oprocz tego kupilam czarna perforowana spodnice na czerwonej podszewce.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

rubin04

Pomożecie mi?

Potrzebuje kupić kurtkę zimową - nie musi być super ciepła bo i tak często jeżdże autem.
Ja zupełnie nie wiem w czym bym wygladała ładnie - bo ja raczej niska jestem, biodra szersze niż węższe..

Zuepłnie sie na modzie nie znam, a chciałabym ładnie wyglądać, zwłaszcza, że szykują mi się jakies zimowe wyjścia do ludzi..

Dobra by chyba była w "uniwersalnym" kolorze (biłay/szary/czarny, granat) bo kolorowej mogę stylizacyjnie nie ogarnąć.
A, no i moze macie od razu jakąś czapkę/szalik do tego?

Najlepiej by to było w jakimś sklepie co we Wro występuje (wiec wszelkie Zary. HM, tatuum itp moga być) bym mogła póśc i przymierzyć..

Pomóżcie mi proszę, bo ja tak się na tym nie znam, że na mysl o szukaniu kurtki od razu mi gorzej.

A, to od razu pytanie - gdzie kupić fajne dżinsy? I jaki fason jest polecany dla krótkich nóg, szerokich bioder i dużych okrągłych tyłków? Bo jeszcze spodnie muszę kupić.. :(

Dodany tekst: 13 Lis 2011, 17:25:41

Cytat: OlaFasola w 03 Lis 2011, 10:53:01Dostałam kurtkę od M, http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/126502/386241/ANORAK%2BWITH%2BWRAPAROUND%2BCOLLAR
moż etaką też bym sobie kupiła, hmm..?
Tylko ja chyba za niska do takiej mogę być..

justynaaaa2

rubin04 w zarze jest bardzo dużo fajnych kurtek i płaszczyków  :thumbup: przejdź się koniecznie :)

rubin04

no to pójde do Zary po kurtke.

A spodnie to gdzie najlepiej pójsc?

mignon

Rubin, dżinsów nienawidzę kupować, bo zawsze czuję się jak pokraka, więc problem z dobrym doborem spodni znam i jeszcze na idealne nie trafiłam.
Ale swego czasu reklamowano jakieś Levisy Curve ID, że niby mają kroje na każdą figurę. Nie wiem, nie byłam, nie mierzyłam. Może jednak warto tam uderzyć i sprawdzić?  :hmm:

A jeśli ktoś ma inny pomysł to chętnie się podłączę pod pytanie gdzie kupić dobre dżinsy na każdą figurę ;)

justynaaaa2

ja ostatnio odkryłam że mango ma całkiem fajne jeansy :) nie wiem jak z jakością ale mają też nogawki na niższe osoby ;)
mierzyłam kilka par w outlecie, ale w każdych brakowało jakiegoś guzika  :crazy: więc nie kupiłam

konwalia

najlepsze jeansy miałam z gapa i pepe
nie za niski stan, nie zsuwały się i dłuuugo nosiłam

Dodany tekst: 13 Lis 2011, 19:33:34

justa mam z mango na dupie, sa za niskie z tyłu, zsuwaja się

rubin04

Ja jak zaczynam spodnie mierzyc to mi się przykro robi i szybko kończę zakupy :)
Ale podejmę wyzwanie :D

Konwalia, a gzdie Ty GAP masz?

A jaki kolor teraz "modny"? Ciemny granat? Wstawcie jakies przykłady, bym nie wygladała potem jak Sandra w latach 80. :D

justynaaaa2

rubin04 a skąd brałaś jeansy do tej pory ??? bo nie chce mi się wierzyć że żadnych nie masz ;)

konwalia

rubin no gap jest teraz w wawie, ale spodnie były z lumpa :D

co do koloru to nie pomogę, bo ja preferuje granat bez przecierek lub minimalne