Suknia dla Taluli i Julki;)

Zaczęty przez talula, 12 Paź 2007, 11:55:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

talula

Jeszcze raz dziekuje za Wasze opinie, jak zwykle mozna na Was polegać.... a wiec Sala;)

Nanananananna.... mam sukienke!;)

Julka, kolej na Ciebie, teraz sie już nie wymigasz;)

dagi

url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

talula

Cytat: "dagi81"Moje gratulacje!

Dziekuje!  :-D  Bardzo sie cieszę, sądziłam, że to będzie mój najwiekszy problem okołoślubny, a tu tak łatwo poszło;)

mary

talula19, już zamówiłaś sukienkę? Sala się pięknie prezentuje w necie, ciekawa jestem jak na żywo. Przymierzałaś ją? Nie czułaś się zbyt obciśnięta? Sama najbardziej się tego obawiam, że taki krój pogrubi mi uda i będzie mało wygodny (zbyt wąsko w udach).

Kasia

Cytat: "mary_popins"ciekawa jestem jak na żywo
sierpniowa julka miała salę :)

mary

Kasia, aj noł ;) Chodzi mi o relację Taluli.

talula

Cytat: "mary_popins"talula19, już zamówiłaś sukienkę? Sala się pięknie prezentuje w necie, ciekawa jestem jak na żywo. Przymierzałaś ją? Nie czułaś się zbyt obciśnięta? Sama najbardziej się tego obawiam, że taki krój pogrubi mi uda i będzie mało wygodny (zbyt wąsko w udach).

Tak już ją zamówiłam;) W rzeczywistości jest duzo ładniejsza, no śliczna jest;)
Jeśli masz okazję koniecznie ją zobacz, ona nie obciska (pomijajac to, ze musi byc dobrana do Ciebie, bo w mojej trzeba tu i ówdzie popuścić;)) tylko podkreśla sylwetkę..talię, biodra i biust..gdzies czytałam, że w tego typu sukienkach dobrze wyglądają panie o kobiecej sylwetce, a panie z salonu potwierdziły, powiedziały tez, ze czasem mierzą ja kobietki o chłopiecym typie sylwetki i na nich nie lezy... dobrze wyglada na osobach o proporcjonalnej sylwetce, no ale fakt jak ktos ma bardzo szerokie biodra (np powyzej 100cm.. no duzo powyzej 100) to moze nie czuc sie komfortowo. Sala ładnie eksponuje biust, ma głeboki dekolt, no i musi byc tego biustu troszke... co do bioder, to była moja najwieksza watpliwosc...bo je podkresla, ale nie pogrubia, jest taka kobieca i jak juz gdzies pisałam, ja własnie w tych szerszych...na kole wygladałam grubiej niz w niej, co do wygody, dla mnie własnie suknie z kołami były bardzo niewygodne, ale to chyba dosć indywidualna sprawa.

mary

ja nie przymierzałam żadnej sukienki z kołem. Skoro do sali trzeba mieć większy biust to ja odpadam. A ile za nią zapłacisz? Są teraz jakieś obniżki?
Nie masz żadnych fotek w tej sukience?

zuzia

Cytat: "mary_popins"Skoro do sali trzeba mieć większy biust to ja odpadam

mary_popins, przestań marudzić. Dobierz dobry stanik, ew. wkladki i przymierz salę czy inną taką suknię. Skąd wiesz jak to wygląda na tobie skoro nie mierzylaś? Jakbym przy wyborze swojej kierowala się swoimi wymyślonymi stereotypami to nie wiem jak bym wyglądala.
Moja szwagierka ma male B, ale nosi wkladki, stanik push-up i wygląda jakby sporawe C miala. I widać dopiero jak się rozbierze a przecież przy gościach rozbierać się nie będziesz, co?

talula

Cytat: "mary_popins"ja nie przymierzałam żadnej sukienki z kołem. Skoro do sali trzeba mieć większy biust to ja odpadam. A ile za nią zapłacisz? Są teraz jakieś obniżki?
Nie masz żadnych fotek w tej sukience?

Zuzia ma zdecydowanie racje, zmierz, a potem pogadamy, widziałam Twoje zdjecie na Twoim wątku, mysle, ze smiało moze miec niemal kazda suknie. Moja suknia jest modelem pokazowym, czy jak to zwą dlatego zapłace za nią 2,5 tys zamiast 3690...
W sumie mam parę zdjęć, ale jeszcze się waham, czy je tu zamieścić;)

zuzia

Cytat: "talula19"W sumie mam parę zdjęć, ale jeszcze się waham, czy je tu zamieścić;)
czemu?

talula

Cytat: "zuzia"talula19 napisał/a:
W sumie mam parę zdjęć, ale jeszcze się waham, czy je tu zamieścić;)

czemu?

Pomyślałam, ze może zrobię Wam niespodzianke, a one sa takie bardzo przymiarkowe, poza tym, jesli się nie spodobam w tej sukni, to i tak już przepadło :shock: a ja przez kolejne 5 miesiecy będę miała koszmarki sukienkowe;) Z drugiej strony, może byście coś mogły podpowiedzieć co do dodatków, np. jaki kształt bukietu z czerwonych tulipanów tu pasuje ?;)

dagmar

mary

talula19, koniecznie się pochwal! Myślę, że za tym zdjęciem od razu pójdzie profesjonalne doradztwo w zakresie ślubnych dodatków. Będziesz miała full-service.

elve

talula19, ehhhh sala ehhhh, już chyba 100razy pisałam że to moje niespełnione marzenie :-)
Daj zdjęcia, daj. Poprosimy zwierzątko o filtr na nieodpowiednie tresci

zwierzatko_mojej_mamy

elvelve,  jaki filtr? w sensie ukrycia tych linkow i galeri przed niezalogowanymi??
jesli tak - to bedzie na bank na tym weekendzie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mary

chyba chodziło o takie treści, których obawia się Talula. Ja tam jestem spokojna, nie będzie złośliwości.  :)

talula

A  miałam być twarda i nikomu jej nie pokazywać, dobra, zamieszcze te zdjecia, ale nie na stałe ok, tylko na jakiś czas i proszę byście mnie nie zjadły;) Ona jest kompletnie nie dopasowana jeszcze do mnie, ale jakis pogląd będzie. A i jeszcze proszę o pomoc w doborze dodatków, bukietu (jaki kształt), bo muszą być czerwone tulipany;) oraz biżuterii... i co Wam jeszcze do głowy przyjdzie;)

mika

pięknie wyglądasz... zabieram sie za szukanie bukietu :mrgreen:

malutenka

Bardzo ładnie wyglądasz! ;-)

mika

talula19, obrócić fotki możesz poprzez ctrl+R w paincie i zapisać jako obrócone lub wchodzisz w paincie na na pasek obraz i tam jest przerzucanie i obracanie - spróbuj i wklej jeszcze raz fotki

talula

Dzieki Kobietki :oops:

To ja poproszę też coś o fryzurce, byle nie loki i typowe ślubne koki;)

Coś pomiedzy upiętymi a rozpuszczonymi było mi mile widziane..fale mogą być, no i muszę jakieś kosmyki na moją okrągłą twarz puścić;)

mika

talula

Fajne, choć tak długich włosów nie mam...może być jakąś inspiracją

inkageo

Piękna suknia :) Fryzury zaproponowane przez Mikę super:
Imagine there is no hate