Suknia dla Taluli i Julki;)

Zaczęty przez talula, 12 Paź 2007, 11:55:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dagi

Dołączam się do pochwał, bardzo ładnie wyglądzasz  :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

julka

Talula, wyglądasz pięknie. śliczna sukienka. Gratuluję, że juz masz to z głowy.

Ja też chcę bukiet z tulipanów!  :evil:

Kasia

tatula super wygladasz w tej sali
rewelacja :)

zwierzatko_mojej_mamy

Talula chyba wiem co nastepne zmierze ;P to nie model dla mojej figure ;( ale i tak ubiore bueheh :D slicznie :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mika

Talula na forum gazetowym dziewczyna pokazuje zdjęcia w Sali ze swojego ślubu warto zobaczyć.. jej nijk to postka

kate.zet1

Talula piekna suknia, możesz być z siebie dumna :)

talula

Dziekuję bardzo za wszystkie miłe słowa  :-D   :oops:

Cytat: "julka"Ja też chcę bukiet z tulipanów!

To fajnie, powiesz mi, jak się sprawdziły;)

A mój Tata jak zobaczył zdjęcia, powiedział, że welon mu do tej sukni kompletnie nie pasuje... no i wywiązała się dyskusja z udziałem rodziców i babci... byłam zaskoczona, że moja rodzina taka postępowa, od tej strony to ja ich jeszcze nie znałam;) no, ale stanęło na tym, że to tylko raz w życiu można ten welon założyć, wiec chyba będzie;)

A da się go wpiąć do tych fryzurek od Miki?

[ Dodano: 12-11-2007, 09:26 ]
no i jaki welon: dlugi czy krótki? a może oba?  bo tak właściwie poczatkowo chciałam.

[ Dodano: 12-11-2007, 10:53 ]
Cytat: "mika9983"Talula na forum gazetowym dziewczyna pokazuje zdjęcia w Sali ze swojego ślubu warto zobaczyć.. jej nijk to postka

Nie mogę tego znaleźć, sierota ze mnie, mogłabyś podesłać link?

No i proszę Was jeszcze o pomysły kwiatowe;)

mika

no to jedziemy z bukietami

[ Dodano: 12-11-2007, 11:28 ]
jeszcze mój ulubiony łączony

mam ich całe mnóstwo więc proszę się określić co lubicie

talula

Jejciu, oczopląsu dostałam, wszystkie mi sie podobają! :-D  uwielbiam tulipany....szkoda, że można mieć tylko jeden bukiet :mrgreen:

A do Sali jaki bukiet by pasował, taki spływający, czy taki hmm..zwyczajny...? nie wiem, jak go nazwać, ale to np 3 i 5 zdjecie od góry....

Najbardziej podoba mi się 3... tylko w innym kolorze bym wolała;)

mika

moim zdaniem mógłby być i spływający i okrągły to już zależy od Twojego gustu, ja bym wybrała trochę taki mniejszy bukiet np. taki jak ta dziewczyna trzyma w rękach

talula

Dokładnie o takim myślalam, tylko bez tych dodatkowych kwiatków, ponoć to ważne przy tulipanach, bo one rosną i potem, po kilku godzinach robią się wyższe od innych kwiatów w bukiecie;)

sierpniowajulka

Cytat: "talula19"mika9983 napisał/a:   
Talula na forum gazetowym dziewczyna pokazuje zdjęcia w Sali ze swojego ślubu warto zobaczyć.. jej nijk to postka   

Nie mogę tego znaleźć, sierota ze mnie, mogłabyś podesłać link?

chętnie pomogę:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=71730148
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

talula19, bardzo ładna suknia. Będziesz śliczną PM :)

Alina

Tabula jak dla mnie długi  welon , bo pięknie Cię wydłuża(możesz potem ewentualnie zamienić na krótszy na tańce :-) )

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

talula

Cytat: "Alina"Tabula jak dla mnie długi welon , bo pięknie Cię wydłuża(możesz potem ewentualnie zamienić na krótszy na tańce  )

ok;) chyba tak własnie bedzie;)