dj z Warszawy

Zaczęty przez dagi, 11 Paź 2007, 14:48:44

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dagi

Czy możecie polecić mi jakiegoś dj'a z Warszawy? Sprawa bardzo pilna.
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

ewa.wie

W 100% polecam DJ Coolmen (wiem, że głupawa ksywka). Na naszym weselu nawet "dziadki" nie siedziały pod ścianą. Namiary mogę wysłać mailem.

dagi

A widziałyście może "w akcji" dj'a Mariusza Wójcickiego (tego z radia wawa) albo Pana Piotra Mydlarza?
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

elizapj

Cytat: "ewa.wie"DJ Coolmen
a czy on ma jakas strone www?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

kamelia04.08.2007

polecam ci dj'a, który prowadził nasze wesele, jest z warszawy, nazywa sie Andrzej Piotrowski. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, muzyka była taka jaka chcieliśmy, utwory przechodziły z sensem jeden w drugi, wesele wg. tego jak ustalilismy. Poza tym zna rewelacyjnie francuski, co przy polsko-francuskim weselu było nie do przecenienia.

Namiary moge przesłać na maila.
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

estel

ewa.wie

estel  chyba ten pierwszy to właśnie on. Jakoś dziwnie tam wygląda, więc do końca nie jestem pewna. Koszt to 2000 zł. Na prawdę warto wydać tę kaskę i nie martwić się o to czy wesele się uda. Kelnerki z restauracji, w której mieliśmy wesele powiedzieli, że jeszcze nie mieli tak udanego wesela. Podaję namiar: piotr.pliszka@breat.com.pl lub djcoolmen@poczta.onet.pl

estel

Dzieki ewa.wie. Ja jeszcze nie zdecydowalam czy dj czy zespol. A powiedz, czy starsza czesc sali tez sie bawila przy dj-u?

ewa.wie

estel wszyscy starsi byli mile zaskoczeni, bo do wszystkich utworów mogli swobodnie się bawić. Typ muzyki ustala się z nim przed imprezą i niczym nas niemile nie zaskoczył. Zrobisz jak chcesz, ale moim zdaniem lepiej wybrać sprawdzonego DJ niż kiepską kapelę.