Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rubin04

no ja jeszcze nie, ale najbliżej mi teraz do Basery,,,
po nowym roku cos zdecyduje :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

natea81

Rubin04
czy już zdecydowałaś coś w sprawie Basery? A może mierzyłaś ją drugi raz? Pytam, bo ja się nad nią również poważnie zastanawiam  :-P Ale wszyscy mi mówią, że dekolt jest nieodpowiedni do małego biustu   :oops: , a szczerze mówiąc ja nie pamiętam z przymiarki, jak to wyglądało. Chyba po prostu nie zwróciłam wtedy na to uwagi.... Może Ty pamiętasz?

rubin04

natea81, hej, no ja Ci powiem ze biustu wielkiego nei mam i własnie dlatego mi basera pasuje.. Wszystkie suknie typu Sala nie sa dla mnei - mimo dekoltu w V w Sali nie jest mi dobrze bo koronka jest szeroka i nie mam czy tej przestrzeni wypełnić. A w takiej Baserze ten element "niekoronkowy" na piersi jest stosunkowo wąski i łatwo go wypełnić tym co się ma ;-)

Ja jestem na nią zdecydowana na 90% tylko chcę ją jeszcze raz przymierzyc przed zamówieniem, bo ja z koleji nei pamiętam jak mój tyłek w niej się mieści i prezentuje :) A ze mam go "trochę" to wolę się upewnić że jakoś nie bedzie szokiem estetycznym dla innych :)

A Ty jaki rozmiar/kolor wybrałas? masz może zdjecia z przymiarki? Ja niestety jak byłam mierzyc to byłam sama, po ponad 24 h podróży i nawet nie wpadłam a to by dyskretnie sama sobie zrobic telefonem...

Poza tym sukienka moim zdaniem jest super tylko ta cena jest koszmarem.. choc w Warszawie i tak jest dużo droższa niż np. w Poznaniu (tam chyba 3760 sukienka a welon 1100zł).

Pozdrowienia! I bądź w kontakcie, jak coś to będziemy razem nad dodatkami się zastanaawiac :)

natea81

No to troche mnie pocieszyłaś...  :-D Chociaż właśnie się zastanawiam, czy jednak ten właśnie pasek w Baserze nie będzie biustu spłaszczał. No nic, muszę przymierzyć tę sukienkę jeszcze raz, ale to niestety dopiero po koniec stycznia, bo teraz wyjeżdżam na urlop.
A co do tyłka w tej sukience, to wydaje mi się, że wygląda to ok. Pisałaś gdzieś, że mierzyłaś w Madonnie rozmiar 36, więc powiem Ci, że ja mierzyłam w Młodej i Modzie 38, więc o rozmiar więcej i skoro mój tyłek wyglądał ok, to Twój tym bardziej  :mrgreen:
Jeśli będziesz ją mierzyła drugi raz szybciej niż ja, to daj znać - najważniejsze jest dla mnie jak wygląda w niej biust  :roll: Ja jeszcze rozważam Maggio Ramatti model Camilla, niestety nie ma jeszcze zdjęc z nowej kolekcji, więc nie mogę nawet wkleić linka.
Welon - tez chciałabym mieć taki długi, ale cena rzeczywiście powalająca  :cry:
Pozdrawiam!

inkageo

Rubin mierzyłaś coś nowego? Właśnie zobaczyłam na stronie Flossmanna nową kolekcję, nawet fajne niektóre :)
Imagine there is no hate

martos82

Cytat: "inkageo"Rubin mierzyłaś coś nowego? Właśnie zobaczyłam na stronie Flossmanna nową kolekcję, nawet fajne niektóre :)

Oj baaardzo fajne niektóre :mrgreen:

Rubin a Baserę mierzyłaś we Wrocławiu? Jak tak to gdzie? We Flossmannie ją mają?

Mierzyłaś może Pronovias Daroca? ( bo już nie pamiętam :oops: ) Ona jest podobna do Basery.

rubin04

martos82, hej, Baserę mierzyłam w Warszawie jak akurat byłam "przelotem" - wracałam samolotem z delegacji do warszawy i miałam kilka godzin wolnego.

Na razie nic nowego nei mierzyłam. Ide jutro na targii może mnie cos zachwyci..

martos82

Cytat: "rubin04"martos82, hej, Baserę mierzyłam w Warszawie jak akurat byłam "przelotem" - wracałam samolotem z delegacji do warszawy i miałam kilka godzin wolnego.

Na razie nic nowego nei mierzyłam. Ide jutro na targii może mnie cos zachwyci..

Basere powinni chyba mieć we Flossmannie.

Daj znać jak na targach było.

A odpowiedziała Ci może ta dziewczyna z forum gazety, która robiła księgę ze zdjęciami z Casablanki?

errata

Matko jedyna Rubin we wszystkich tak Ci ładnie  :mrgreen:

rubin04

errata, dzięki, strasznie to miłe :-)

martos82, we Flossmanie nie mają Basery - ale zamówic mozna u nich.
O targach pisałam na plotach - mnóstwo ludzi, tłok taki ze nic nie mozna dobrze zobaczyc, porozmawiac (strasznie głosno!). A fryzjerki na którenajbardziej liczyłam - tylko jedną widziałam w akcji.

spragnienie

nie mam sily przegladać calego topiku, ale odnalazlam baserę i powiem jedno JEST EXTRA!
:)

rubin04

spragnienie, no mi sie też podoba tylko niestety by ją zmierzyc czeka mnie  wycieczka do Krakowa albo Poznania...
Pierwsza przymiarka do niej była w warszawie i bbardzo mi sie podobała..

[ Dodano: 17-01-2008, 13:30 ]
Znalazlam jeszcze jedno zdjęcie Basery.. No i nadal mi sie podoba..
Chciała bym juz jechac i ją mierzyc....

Tylko zastanawiam sie czy welon jaki jest do niej w oryginale - taki w kropeczki a nie gładki nie bedzie przesadzony..

rilla

A może Katowice? też mamy Madonnę:) i A4 to tylko 2 godziny:) Więc serdecznie zapraszamy:D

rubin04

rilla84, a słusznie! Znacznie bliżej! Tylko czy Basere tam mają...?
Jutro do nich napiszę.

mayagaramond

Cytat: "rubin04"nalazlam jeszcze jedno zdjęcie Basery.. No i nadal mi sie podoba..

Jezu, ale piekna!!!!!! Jesli sie na nia zdecydujesz to uwazaj na ramiaczka, moja miala b. podobne i troche mnie poobcieraly.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

gioseppe

podobną górę ma chyba SHANGAI? i BALTICO.
tylko chyba pliski zamiast marszczonego materiału (na tym "balkoniku")
moja przyjaciola wybrala shangai, ładniutka :)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

rubin04

gioseppe, Balico jest mniej koronkowa.. A mi na koronce zalerzy.. W sumie wolała bym by zamiast "balkonika" był dekold w V. Ale jesli nie można mieć wszystkiego....

[ Dodano: 18-01-2008, 17:37 ]
..załamałam sie - w Krakowie ani Katowicach nei ma Basery!
A ja ją tylko raz na sobie miałam i nie wiem co zrobić...

No i zastanawiam się też na Barocco St.Patrick - ją tez w Warszawie mierzyłam a we Wrocławiu jej nie ma,

No i nie wiem która lepsza - Basera czy Barroco?

mika

rubin04, jeny ta też piękna :shock:

mayagaramond

Kup obydwie :-D

Po chwili zastanowienia bardziej podoba mi sie Basera. Bedzie robila piekny dekolt, moja Rene tez miala cos podobnego (troche bardziej wyciete) i wzielam ja ze wzgledu na dekolt (druga opcja byla Lorna)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

rubin04

Tu ten welon w kropki:

[ Dodano: 18-01-2008, 19:30 ]
No to taki gładki czy w kropki?
Bo ja chyba na te Baserę sie zdecyduje....

mayagaramond

Kropki sa super. "Odswiezaja" sukienke, bo koronki maja troche starodawny "touch", a te kropki takie fikusne.

ja tez chce wyjsc za maz (albo wygrac w totak, i kupowac kiecki slubne :mrgreen: )

inkageo

Cytat: "mayagaramond"ja tez chce wyjsc za maz (albo wygrac w totak, i kupowac kiecki slubne  )
Jutro jest u nas kumulacja 17 000 000 zł :) Maya jak wygram to jedziemy sobie kupić nowe kiecki ;)
Imagine there is no hate

rubin04

inkageo, to ja poprosze wtyedy bilet do Hiszpanii bym tam mogła na meijscu ogladą kiecki i kupić :) Ok?

panikarola

OOoO! to ja tez chce!!! moge? bo moja zniszczona :(
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mayagaramond

Cytujutro jest u nas kumulacja 17 000 000 zł :) Maya jak wygram to jedziemy sobie kupić nowe kiecki ;)

Trzymam Cie za slowo.  :) A do tego jakis Jimmy Choo albo Laboutin :mrgreen: