Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rubin04

Dzięki dziewczyny.. Jak przymierzyłam Baserę to jakoś tamta Demetrios przestała istnieć w mojej świadomosci :-)

Zapomniałam tylko się przyjżec jak mój tyłek wygląda w Baserze....
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

martullek

rubin04, a ile kosztuje? ja jeszcze nie byłam w żadnym salonie, ale ta jest na mojej przedmierzeniowej krótkiej liście

rubin04

Najtaniej znalazłam za 3700.

[ Dodano: 10-12-2007, 15:14 ]
ale.. w sumie jak jestes 3 miesiace pomnie to moze bys ja ode mnie odkupiła? Bo ja to srednio taneczna jestem, tylko nie wiem jakie masz wymiary.. No ale jak coś to godne rozważań bo droga jest bardzo.. No i orginalny welon do tego 3,5 m x 2,5 m kosztuje 1200 zł :-( Ale jest piękny....

mika

ja już mówiłam że ta suknia to przepiękna

salsa

rubin04, piekna ta suknia, ciekawe jak wyglada na zywo, mierzyłas juz?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

rubin04

Salsa - mierzyłam. I leżała idealnie.. Tylko zapomniałąm popatrzyć jak mój tyłek ma się w niej... No ale byłam po tygodniowej delegacji, 5 lotach samolotem itd wiec jakos zapomniałam skupić się na newralgicznej kwestii tyłka.. Ale plecy były super.. Ogólnie 36 pasowało na mnie co poprawiło mi mocno nastrój :-)
Jak na razie najtaniej znalazłam ja w Poznaniu - sprowadzą za 3700. No ale mam nadzieję ze ja potem sprzedam jeśli ta to będzie właśnie TA :-)

Zwierzątko - mam nadzieję ze taką niekomercyjną reklamę mogę miec? A co do maja.. no majówka... Ale wiesz, sezon na maju się nie kończy a rozpoczyna... No i my jeszcze nie raz popłyniemy więc spokojnie :-)

zwierzatko_mojej_mamy

rubin04,  skasowalam swojego posta, zeby Ci nie zasmiecac watku ;) bo myslalam, ze jestem na plotach ;) jasne, ze mozesz ;) bo chlop mi sie zapalil do zeglowania, chociaz na lodce to nie stal ;) nie wiem czy bierzecie takie niemoty... ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Basera jest bardzo ładna, ale chętnie zobaczę prawdziwe fotki na prawdziwej PM :-)

p.s. trochę te ramiączka mi się nie widzą, może ja jakaś skręcona jestem, ale przypominają mi górę od halki

salsa

Cytujp.s. trochę te ramiączka mi się nie widzą, może ja jakaś skręcona jestem, ale przypominają mi górę od halki
dobrze , ze nie halkę od góry;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

martullek

Cytat: "rubin04"Najtaniej znalazłam za 3700.

[ Dodano: 10-12-2007, 15:14 ]
ale.. w sumie jak jestes 3 miesiace pomnie to moze bys ja ode mnie odkupiła? Bo ja to srednio taneczna jestem, tylko nie wiem jakie masz wymiary.. No ale jak coś to godne rozważań bo droga jest bardzo.. No i orginalny welon do tego 3,5 m x 2,5 m kosztuje 1200 zł :-( Ale jest piękny....

rubin04, mój wzrost to 160 cm, plus na pewno obcas... dokładnych wymiarów Ci nie podam, musiałabym się zmierzyć...  :roll: jak przymierzę sukienkę i będzie mi się podobać, to pewnie mogłabym rozważać odkupienie od Ciebie, o ile wymiary są mniej więcej te same... nie wiem też czy wytrzymam nerwowo, żeby kupować tylko 3 miesiące przed... ;-)

rubin04

martullek, ja mam 162 cm wzrostu plus obcas wiec idealnie :)
Poza tym - jak Ci sie spodoba to mozemy nawet razem na przymiarki pójśc i by zrobiły ja tak by się dało potem na Ciebie ją bez kombinacji dopasować. No ale ani ja ani Ty jeszcze nei kupujesz więc jest czas na zastanowienie :-)

mary

rubin04, czy basera ma jakieś halki?

ze_nitka

mary_popins, a czy Ty juz odwiedziłas jakiś salon? Czy na razie w teorii taka oblatana jesteś? ;)

mary

ze_nitka, ja "oblatana"???????????????????????
Oj, chyba nie wiesz nawet jak bardzo się mylisz. Ja się praktycznie nie orientuję w temacie. Pewne rzeczy mam zapisane (np. o podpinaniu trenu) po rozmowach z Inką, moją specjalistką ślubną. Reszta to "szycie" ;)

ze_nitka

Cytat: "mary_popins"ja "oblatana"???????????????????????

To w takim razie "szyjesz" jak krawcowe z Madonny :P (ale durne porównanie :P )

panikarola

rubin, od kiedy masz w stopce o pytanie o Cyklady to mi caly czas w glowie dzwoni refren maanamu "cyklady na cyklaaadach, pam, pam, pam, pam....!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

rubin04

mary_popins, nie, żadnych halek mi nie zakładały.. Ale ona ma takie fajne rozwiązanie ze to na czym sę trzymają koronki, czyli ta taka jakby firanka nie jest gładka tylko w takie kropeczki jak welon.. Fajnie to wygląda... ech, musze jeszcze raz ja przymierzyc :)

[ Dodano: 14-12-2007, 09:09 ]
panikarola, no i powiem ci ze ich cykanie jest całkiem fajne.. chocnie chciałabym by taka na mne wskoczyła bo ja się ich strasznie brzudze tak jak i koników polnych brr..

martos82

Rubin sliczna jest Basera. Wczoraj wlasnie ja zobaczylam w internecie pierwszy raz i sie tez zakochalam.

Znalazlam cos pasujacego do Twojego slubu - ksiega slubna, zaproszenia i podziekowania dla gosci i rodzicow wykonane na slub w "Twojej " Casablance z motywami filmu. Moze Cie zainteresuje/zainspiruje
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,1111,69151573,69151573.html

rubin04

martos82, dzięki - fajna ta księga.. Napisałam juz do tej dziewczyny zapytanie ile taka przyjemnośc kosztuje :)

martos82

Prosze :mrgreen:

Ja sie dowiesz, to podziel sie wiadomoscia:], bede wdzieczna.

Monika

ja też byłabym tą informacją zainteresowana :D

magdi29

Czesc Rubin!

No to gratuluję wyboru :-) Suknia rzeczywiście śliczna niestety przy moim tyłku tylko krój A wchodzi w grę.
A dziś byłam w salonie zmierzyć ponownię moją mori lee  2101.
Przynieśli z dołu z magazynu i siostra mnie utwierdziła w przekonaniu że to dobry wybór więc mam z głowy :-)
Pozdrawiam !!

rubin04

magdi29, oj gratuluję! Ja jeszcze nie zamówiłam... No i Basery nie ma we Wrocławiu wiec musze jeszcze raz ja gdzies przymierzyc by miec pewność ze to ją chce zamówic no i ten swój tyłek obejrzec dokładnie w niej :)

[ Dodano: 19-12-2007, 18:13 ]
A jak masz swoją sukienkę juz i zdjecia w niej to wrzuc prosze mi zdjecia na maila - chetnie zobacze jak w niej wygladasz :-) rubin04@gazeta.pl

mary

rubin04, basery nie ma we Wrocławiu? O kurcze, to gdzie ona jest, tylko w stolycy? ;) Przegięcie z tymi sukniami. Powinny Ci sprowadzić model do przymierzenia.

magdi29

Niestety nie zrobiłam zdjęcia ale jak się tam pojawię to zrobię :-)
Zapomniałam wziąć aparatu a poza tym pomyślałam że jak ją i siebie w niej będę tak oglądać to może mi się znudzić a już połowa zapłacona ....
A jak tam Twoja? Decyzja podjęta?