Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Cytat: "siog"ta gora jest przysadzista.

Dzieki siog! Pol dnia sie wczoraj zastanawialam co mi w tej gorze nie pasuje i nie potrafilam tego "nazwac". Stawiam Ci piwo (szampana zwierzak nie przewidzial ;-)  )
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mary

salsa, Ty to jesteś cfaniak  :lol:

goga

po pierwsze 943
po drugie 943
po trzecie 943  :!:  :!:  :!:
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

siog

Cytat: "mayagaramond"
Cytat: "siog"ta gora jest przysadzista.

Dzieki siog! Pol dnia sie wczoraj zastanawialam co mi w tej gorze nie pasuje i nie potrafilam tego "nazwac". Stawiam Ci piwo (szampana zwierzak nie przewidzial ;-)  )

oh nawet nie wspominaj! cierpie dzis strasznie... :mrgreen:  :mrgreen:

salsa

Cytat: "mary_popins"salsa, Ty to jesteś cfaniak :lol:
nie potwierdzam , nie zaprzeczam:):) trzeba sobie jako radzić :shock:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

rubin04

mary_popins, no ze zdjęciami jest tak ze w lissaferera czy jak to sie tam pisze we Wrocławiu przynajmniej można oficjalnie robić zdjecia - te co tu zamiesciłam wczoraj robiła mi osobiście pani z salonu bo byłam tam sama.

W innym salonie to mi koleżanka "z partyzanta" robiła jak ja np. wysyłałam panią po welon albo kolejną kieckę.

Wiec jak tylko znajdę towarzystwo na przyszły tydfzień to pójde do Cymbeline zrobic zdjęcie w tej BEAUTY.

mary

rubin04, będziesz miała dużo pamiątek po przygotowaniach ślubnych ;)

rubin04

mary_popins, No w sumie to prawda.. Jakoś zarchiizuję ten wątek i pokaże potem córce :)
Ku przestrodze - by się w porę za to zabrała hihi

Ale cieszę  się że juz jakies faworytki mam  w postaci tych 2 sukienek. Bardzo chcę jeszcze birmanię zmierzyc i moze jak sie coś jeszcze trafi..

mika

model 943 - wyglądasz w tej sukni cudnie i ona sama jest taka nietypowa niepowtarzalna, tak czułam że będzie dobrze wykonana i ty w niej będziesz wyglądać bosko, a kokarda to istny strzał w 10

mary

masz to szczęście, że we Wrocławiu jest w czym przebierać.

zuzia

Cytat: "kate.zet1"Rubin, zdecydowanie 943!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyglądasz zjawiskowo - suknia jest śliczna, przód bardzo ciekawy, ładnie podkreśla biust, tył koniecznie z kokardką, dzieki temu jest taka frywolna...
tak tak tak.
ja się pod tym podpisuję. Kokardka musi zostać!
A suknie dużo lepiej by się prezentowały gdyby jaśnie panna raczyła się wyprostować!

mary

to też fakt ;) Rubin, musisz wypiąć pierś  :lol:

rubin04

A to zabawne z tym prostowaniem się..
Bo jak siedze to tak jakby mi ktoś miotłe w plecy wsadził, a stać wyprostowana to już widac nie :)
Dzięki - zwróce na to uwagę.

mary

rubin04, te ostatnie sukienki są z kolekcji 2007 czy już 2008?

martos82

Rubin bardzo podobasz mi sie w Demetrios 943. Nie wiem co z ta kokarda: chwilami jestem na tak, chwilami na nie :lol: Bardzo ladnie wyglada w niej Twoj dekolt, poza tym masz swietna figure. Pozazdroscic

Demetrios nr 1 tez ma cos w sobie.

Podoba mi sie tez ( i mojemu narzyczonemu)  Mercadal ( suknia z plisowaniami ).

rubin04

martos82, mojemu plisowania sie nie podobały - powiedział ze jest jak koszula nocna.. Ale mi sie bardzo podobała - jest taka "oskarowa"
Te Demetrios co meirzyłam to kolekcja 2008, na pewno sukienka 943.

Figury nie mam świetnej, daleko mi do tego ale dzięki :-)
Mam troche za szerokie biodra i uda, ale przecież nie mozna mieć wszystkiego :-)

Poza tym - do czerwca jest daleko i mam nadzieje jeszcze z 5 kg sie pozbyc ale to dopiero po świetach, bo świeta to świeta i nie ma co się maltretować :)

martos82

Cytat: "rubin04"martos82, mojemu plisowania sie nie podobały - powiedział ze jest jak koszula nocna..

A moj powiedzial, ze absoutnie nie wyglada jak nocna koszula. Jak widac co facet to opinia ;-)  

Cytat: "rubin04"Figury nie mam świetnej, daleko mi do tego ale dzięki :-)
Mam troche za szerokie biodra i uda, ale przecież nie mozna mieć wszystkiego :-)

Poza tym - do czerwca jest daleko i mam nadzieje jeszcze z 5 kg sie pozbyc ale to dopiero po świetach, bo świeta to świeta i nie ma co się maltretować :)

Jesli nie masz, to w tej sukni wyglada jak bys miala. Wszystko na swoim miejscu, nie za duzo nie za malo. A w swieta faktycznie lepiej odpuscic.

rubin04

W sobote mierzyłam w Madonnie wiele sukienek ale najbardziej mnei zachwyciła Basera St. Patrick. Niestety zdjec nie wolno robić a ja byłam sama wiec nic poza katalogowymi..

jak któras by mierzyła, albo znała cene w innych salonach - proszę o info  :-)

A jak Wam się podoba???

Monika

kiecka jest przepiękna :)

rubin04

Monika, dzięki :-) Mam nadzieję ze nastepnym razem przy jej mierzeniu uda sie zdjęcie zrobic :-)

mayagaramond

piekna, na pewno ladnie podkresla dekolt.

Ma podobne ramiaczka jak moja, wiec jesli sie na nia zdecydujesz, musisz poprosic, zeby ci je podszyli, bo cie moga zmasakrowac....
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

rubin04

mayagaramond, mi podobają sie też plecy, ze takie odkryte :-)
A co do ramiączek to sprawdzę choc przy mierzeniu nic mnie nei drapało, ale ja to gruboskórna jestem :-)

mayagaramond

Cytat: "rubin04"mayagaramond, mi podobają sie też plecy, ze takie odkryte :-)
A co do ramiączek to sprawdzę choc przy mierzeniu nic mnie nei drapało, ale ja to gruboskórna jestem :-)

Tez bardzo lubie odkryte plecy. Mnie przy mierzaniu ramiaczka tez nie drapaly (a szkoda, bo bym od razu kazala je czyms podszyc), ale w tancu juz tak. Zreszta ursus rowniez miala rene i tez narzekala (po weselu) na te ramiaczka.

sierpniowajulka

Cytat: "siog"mnie akurat kokarda podoba sie i to bardzo. chodzi mi o gore sukienki! ona strasznie skraca Rubin i nie ma wyraznej szyi ta gora jest przysadzista. zdecydowanie lepiej w fasonie bez ramiaczek itp...
Siog, cieszę się, że to napisałaś - bo mam identyczne zdanie... tylko bałam się wyrwaćz krytyką przy tych wszystkich ochach i achach.  :-|

[ Dodano: 09-12-2007, 22:57 ]
rubin04, suknia basera przepiękna. I podejrzewam, że ślicznie w niej wyglądałaś.

gioseppe

Cytat: "rubin04"W sobote mierzyłam w Madonnie wiele sukienek ale najbardziej mnei zachwyciła Basera St. Patrick.
onach - proszę o info  :-)

A jak Wam się podoba???
sliczna
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP