Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

panikarola

mi sie z przodu szarfa podoba, nie wiem, czy bez niej sukienka bedzie taka ladna, czy wlasnie tej oryginalnosci nie straci. a z tylu moze mozna przerobic te kokardke z kokardki bardziej w taka szarfe, taka zwisajaca? to jeszcze optycznie sylwetke wydluzy.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

salsa

Cytat: "rubin04"
dem5.jpg
MODEL 943

ta jest moim zdaniem super
wygladasz pieknie ale ta suknia cos w sobie ma
wszystko zalezy od tego jak Ty w niej sie czujesz ale mnie osobiscie podoba sie najbardziej, te pozostałe takie jakich wiele a ta jest inna:)

[ Dodano: 23-11-2007, 22:00 ]
Cytujczułam sie dobrze, tylko co do kokardy nie mam przekonania - nie wiem czy bym jej nie odpruła bo to jest bez problemu mozliwe :)

widze z dziwczyny tez CI doradzaja ten model-zebys sobie nie myslała,to napisalam zanim rpzecyztałam komentarze
a kokarda ma zostac!!!
jest superowa
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Cytat: "foszek"zarfa wygladaja jaby byly z innej sukienki,

zgadzam sie z foszkiem.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Salsa dzięki za wsparcie :)
Imagine there is no hate

mary

rubin04, powiedz ile kosztuje ta sukienka z kokardą. Wyglądasz w niej pięknie, jest mało powszechna, a zatem byłabyś "inną" PM. Co do wielkości kokardy mam pewne wątpliwości, aczkolwiek kokarda to dobry pomysł.

kate.zet1

Rubin, zdecydowanie 943!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyglądasz zjawiskowo - suknia jest śliczna, przód bardzo ciekawy, ładnie podkreśla biust, tył koniecznie z kokardką, dzieki temu jest taka frywolna...

vobi

Cytat: "kate.zet1"Rubin, zdecydowanie 943!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyglądasz zjawiskowo - suknia jest śliczna, przód bardzo ciekawy, ładnie podkreśla biust, tył koniecznie z kokardką, dzieki temu jest taka frywolna...

A co sie bede powtarzac... zgadzam sie z kate, dodalabym jeszcze tylko kilka  :!:  :!:  :!:  :!:  po "zdecydowanie 943"

salsa

inkageo, jestesmy w wiekszosci z tym modelem:):): :lol:

rubin04

Dzięki dziewczyny!
Mi ta z kokarda też podoba się najbardziej bo nie jest taka standardowa. Czułam się w niej dobrze, choc wiadomo ze nie była dopasowana za bardzo, była trochę za duża u góry.

Kosztuje 3 tys.
Tak wiec jest ona w czołowce moich sukienek w której obok tej 943 znajduje się jeszcze ta z Cymbeline - BEAUTY.

Ostatecznie chcę jeszcze przymierzyc jakieś Pronovias, moze Birmanię jesli bedzie gdzies w salonach i wtedy zdecyduję.

Tylko nie wiem co z tą kokardą w 943... Zanim zobaczyłam sukeinkę myślałam ze to będzie taka bardziej szarfa luźno puszczona, nie wie wiem czy ta kokarda nie powiększy mi tyłka - a ten mam wystarczająco duży i okragły :-)

A co myślicie o welonie do niej?
Chciałam miec zawsze taki długi koronkowy.. Pasował by?

malutenka

Cytat: "kate.zet1"Rubin, zdecydowanie 943
ja też się pod tym podpisuję ;)

rubin04

No ale co z tą kokarda....? Zostawić? A nie będę jak wielkanocny króliczek?

siog

Cytat: "mayagaramond"A ja nie wiem. Wiem tylko tyle, ze co do biustu to bujdy opowiadasz  :->  :->

943 - mnie sie wlasnie ta szarfa srednio podoba i ta kokardka troche duza...

I chyba jednak wole Cie w sukienkach odkrytych, bez ramiaczek.

zagadzam sie z Maya! mnie 943 podoba sie bardzo ale uwazam ze lepiej jest Tobie w odkrytych sukniach. Ciekawa jestem jak bedzie z Beauty z Cymbeline.

inkageo

Ja zdecydowanie zostawiłabym kokardę :) I ten welon koronkowy może być :)
Imagine there is no hate

salsa

Cytat: "rubin04"Dzięki dziewczyny!
Mi ta z kokarda też podoba się najbardziej bo nie jest taka standardowa. Czułam się w niej dobrze, choc wiadomo ze nie była dopasowana za bardzo, była trochę za duża u góry.

jak bedzie suknia w twoim rozmiarze i do Ciebie dopasowana to nie bedzie za duza i wszytsko bedzie na miejscu:)

mysle ze welon jak najbardziej tak-taki mgiełkowaty, super

[ Dodano: 24-11-2007, 14:06 ]
Cytat: "rubin04"No ale co z tą kokarda....? Zostawić? A nie będę jak wielkanocny króliczek?
palnąć Cie! kokarda jest piękna:)

zwierzatko_mojej_mamy

siog, no to skoro jest nas wiecej nie tak przekonanych do tej z kokarda to tez sie wypowiem ;)

dla mnie ta z kokarda jest super - rzeczywiscie w tej dekolt pieknie sie eksponuje, nic nie zmniejsza, za duza gora jest jak byk, kokarda super - i ja tez wlasnie czegos takiego "dziwnego" szukam dla siebie, ale dla mnie najpiekniej wygladasz w pierwszej z odkrytymi ;(

moze pojdz raz jeszcze do tej z kokarda - niech Cie zepna szpilkami tak jak powinna lezec i wtedy ? :>
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

siog

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"siog, no to skoro jest nas wiecej nie tak przekonanych do tej z kokarda to tez sie wypowiem ;)

dla mnie ta z kokarda jest super - rzeczywiscie w tej dekolt pieknie sie eksponuje, nic nie zmniejsza, za duza gora jest jak byk, kokarda super - i ja tez wlasnie czegos takiego "dziwnego" szukam dla siebie, ale dla mnie najpiekniej wygladasz w pierwszej z odkrytymi ;(

moze pojdz raz jeszcze do tej z kokarda - niech Cie zepna szpilkami tak jak powinna lezec i wtedy ? :>

mnie akurat kokarda podoba sie i to bardzo. chodzi mi o gore sukienki! ona strasznie skraca Rubin i nie ma wyraznej szyi ta gora jest przysadzista. zdecydowanie lepiej w fasonie bez ramiaczek itp...

zwierzatko_mojej_mamy

siog,  alez mi tez ;) dlatego mowie, zeby pojsc i nich zaszpila nam rubina - bo dla mnie to wina tej szarfy - ze jest nie dopieta przy ciele i dlatego ta gora sie robi przysadzista ;)

www.annawilk.pl

rubin04

Cytat: "siog". chodzi mi o gore sukienki! ona strasznie skraca Rubin i nie ma wyraznej szyi ta gora jest przysadzista. zdecydowanie lepiej w fasonie bez ramiaczek itp...

no i teraz to ja juz sama nie wiem... ech...

A jak inne dziewczyny to oceniają??

[ Dodano: 24-11-2007, 14:37 ]
Poza tym 943 ma tę zaletę ze jest lekka i będzie w miarę "przewiewn" więc na czerwiec na wesele w ogrodzie w sam raz :-)

A te takie z góra na prosto odcinaną to jakoś czuje się jakbym miała wielkią górę: szerokie ramiona i takie jakies mam ogólne "duże" wrazenie.

panikarola

rubin, a jakie jeszcze oprocz tych dwoch wchodza w gre? te Cymbeline tez juz mierzylas? masz zdjecia? wstaw wszystko w jednym miejscu, zeby bylo latwiej. ja sie zastanowie potem.

co do welonu - podtrzymuje, ze z koronkami do koronkowej to mi nie bardzo sie podoba.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

rubin04

Cymbeline mierzyłam ale nie mam zdjecia.
Moze w przyszłym tyg pójdę jeszcze raz i wtedy wstawię.

Ta Cymbeline też fajna, lekka, ale nie wiem czy nie zabardzo "zabudowana" przez te rekawki, ale ogólnie też sie w niej dobrze czułam.

zwierzatko_mojej_mamy

rubin04,  w tej pierwszej z 3 ostatnich to Twoja gora wyglada szczuplutko jak igielka!! :)

www.annawilk.pl

mary

rubin04, jak Ty załatwiasz sobie możliwość robienia fotek? Ja ciągle słyszę, że fotki robić można - a owszem- po złożeniu zamówienia.

salsa

Cytat: "mary_popins"rubin04, jak Ty załatwiasz sobie możliwość robienia fotek? Ja ciągle słyszę, że fotki robić można - a owszem- po złożeniu zamówienia.

bo Rubin to sprytna baba:):)

ja tam nie widze, zeby cos Rubin skracało-po porstu ta suknia jest troche za duza, ale jak bedzie dobry rozmiar i sie pasuje to bedzie super:)

mary

sprytna baba, czyli co?
Widzę, że pozuje do zdjęcia, więc nie ma mowy o robieniu ich z ukrycia. A może się mylę?
Poradźcie, chętnie to później wykorzystam.

salsa

Cytujsprytna baba, czyli co?
Widzę, że pozuje do zdjęcia, więc nie ma mowy o robieniu ich z ukrycia. A może się mylę?
Poradźcie, chętnie to później wykorzystam.

grunt to mieć odwagę:) ja tam polecam po postu robic i juz:) robiłam na przymiarkach w madonnie komórką-kobieta nie zwróciła mi uwagi, ze nie wolno, ale tez nie pytałam sie o to:P
dopiero na gazecie sie dowiedziałam, ze nie wolno :oops: