Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

ta druga Cymbeline jest sliczna, taz Demetrios tez bardzo cieekawa ale szkoda ze nie ma fotki w calosci

rubin04

Demetrios ma byc dopiero pod koniec roku w salonie. Podoba mi sie dosyć.. no poczekam na nią :) Sukienke pewnie w styczniu wybiore ostatecznie tak by miec pewnośc że widziałam dostatecznie dużo :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

foszek

Ladniutka ta sukienka !!
Cytat: "rubin04"A kozaczki to obowiazkowo, ale też myslalma o takich jak te Kini Rusin
mialam kiedys zdjecie panny mlodej w takich kozaczkach jak Kinga, tylko do konca nie wiedzialam czy to sa kozaczki czy kalosze. Sprobuje znalesc

[ Dodano: 21-11-2007, 16:07 ]
Mam  :mrgreen:

mary

Ciekawe jak wygląda dół. Wkurzają mnie takie zdjęcia sukni, na których w sumie sukni nie widać. Góra b. ładna  :)

[ Dodano: 21-11-2007, 17:27 ]
foszek, skąd wiadomo, że to PM?

rubin04

No to po koleji Demetrios nr 1,

mary

rubin04, pisz może od razu nazwę modelu, łatwiej będzie się połapać. Jedynka bardzo ładna :)

rubin04

panikarola

z tych dwoch mi sie 1 bardziej podoba

[ Dodano: 23-11-2007, 19:16 ]
znaczy sie, ta pierwsza i druga, trzecia (z marszczonym biustem, mniej.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mary

a mnie ciężko się zdecydować ;)
Wszystkie podobne i każda ładna. Muszę przemyśleć sprawę ;)
A która była najwygodniejsza i miała ładne podpięcie trenu?

rubin04

mary_popins, Na podpięcie trenu nie patrzyłam jakoś. Dla mnie każda kieccka jest wygodna, no chyba ze nei moge oddychać :-)

mary

mnie to podpięcie najbardziej martwi. Kaczym kuprom mówię NIE!

inkageo

Zdecydowanie najbardziej podoba mi się 943, bo jest taka inna :) Ogryginalna i piękna :) Jak się w niej czułaś? Ja z chęcią wzięłabym w niej ślub :)

[ Dodano: 23-11-2007, 19:34 ]
To marszczenie pod biustem i kokardka na plecach miodzio... I w węższej zdecydowanie szuplej wyglądasz :)
Imagine there is no hate

mona_liza

943 zdecydowanie najbardziej oryginalna, nie taka oklepana jak pozostałe.. Ale w pierwszej równiez pięknie wyglądasz!  :)

marax

dla mnie 943 ty masz maly biust ??? wolneto  zarty to ja w takim razie wogole biustu nie posiadam

rubin04

czułam sie dobrze, tylko co do kokardy nie mam przekonania - nie wiem czy bym jej nie odpruła bo to jest bez problemu mozliwe :)

inkageo

Cytat: "rubin04"czułam sie dobrze, tylko co do kokardy nie mam przekonania - nie wiem czy bym jej nie odpruła bo to jest bez problemu mozliwe :)
Nie, nie, nie, nie!!!! Protestuję!!! Kokarda jest git :)
Imagine there is no hate

rubin04

inkageo, no moze przekonanie jeszcze zyskam :-)

inkageo

Bo inaczej dokonam samopodpalenia na stosie ;)
Imagine there is no hate

panikarola

ja bym poogladala te z szelka na szyi i te pierwsza w okolicach talii dokladniej. z biustem wydaje mi sie ze jedna i druga Ci bardzo dobrze robi, przy czym w tej sukience z szelka sie wiecej dzieje, a to jest ten fragment na ktory wszyscy sie patrza i go zapamietuja. za to ta pierwsza ma bardzo ladny ten wzorek odcinajacy pod biustem. dol jak dol, jeden i drugi sie bardzo dobrze uklada, wiec bym sie tu nie sugerowala dolem jako kryterium odrzucenia. ta pierwsza ze spodnica w A Ci chyba lepiej podkresla wciecie w talii, ale to nie oznacza, bron Boze, ze w tej z szelka wygladasz grubo. ta z szelka wydaje mi sie chyba bardziej oryginalna. welon z koronka do tej sukni z szelka wydaje mi sie zbedny, za duzo balaganu. bardzo ladnie Ci w takim podpieciu welonu, znad koka, ale nisko.

[ Dodano: 23-11-2007, 19:58 ]
a kokarde z tylu jak odprujesz to chyba z przodu tez automatycznie to marszczenie, co?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

inkageo

Mi się nawet podoba ten koronkowy welon, ale nie jest obligatoryjny ;)
Imagine there is no hate

mayagaramond

A ja nie wiem. Wiem tylko tyle, ze co do biustu to bujdy opowiadasz  :->  :->

943 - mnie sie wlasnie ta szarfa srednio podoba i ta kokardka troche duza...

I chyba jednak wole Cie w sukienkach odkrytych, bez ramiaczek.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

foszek

Rubina CHCIALABYM MIEC TAKI MALY BIUST  :mrgreen:
Po raz pierwszy nie podoba mi sie to czym zachwyca sie Inka ta kokardka i szarfa wygladaja jaby byly z innej sukienki, jakos mi tam nie pasuja.
Najbardziej podoba mi sie ta pierwsza D1.
A z takim biustem smialo mierz sukienki z dekoldem V

inkageo

Jedynka jest piękna, ale po obejrzeniu miliona sukienek wydaje mi się zbyt klasyczna. Może za dużo się naooglądałam i dlatego podoba mi się to co nowe, fantazyjne :) To co zostaje w pamięci :)
Imagine there is no hate

foszek

Wiem co mi najbardziej przeszkadza w tej szarfie, za wysoko jak dla mnie, zaczyna sie, jakby jeszcze na biuscie. To moze ladnie wyglada przy waskiej, ale przy tej szerokosci to juz nie.
I ta kokardka z tylu wyglada jak niedorobiona :-D

inkageo

No ja się nie zgadzam absolutnie, ale to Rubin jest tu decydentem ;)
Imagine there is no hate