Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rubin04

Mierzyłam obie. Pierwsza jest z 2007 i mierzyłam taka co jest wstawiona do sklepu w komis i jest w miłej cenie - 1800 zł ale kolor biszkoptu do mnei nie przemawia.

Druga dekold ma wbrew pozorom delikatny i dziewczęcy.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Beute piękna... Jak marzenie... Masz fotkę?????

[ Dodano: 20-11-2007, 18:36 ]
A jaka cena?
Imagine there is no hate

rubin04

no nie pozwolili.. Cen jeszcze nie ma bo to nowa kolekcja - ale podobno około 3 tys.

Ta AGADIR mi juz dawno sie podobałą ale ostatecznie sie wyleczyłam po dzisiejszej przymiarce:)

mary

aaa, czyli ta druga też z cymbeline?

rubin04

mary

Byłam w cymbeline w K-cach ale wtedy jeszcze nie mieli sukni z nowych kolekcji. Tą pierwszą widziała, ale wyglądała tak nędznie (kolor fatalny, sprawia wrażenie brudnej), że nawet nie chciało mi się jej przymierzyć. Ta druga wydaje się dużo lepsza. A jak Ci w niej było? Obcisła bardzo?

rubin04

mary_popins, byłam mile zaskoczona tą BEAUTY bo zupełnie nie przesadzając - biodra mam "zdrowe" a tymczasem chyba daję radę.. Ona od bioder idzie raczej prosto, nie zwęża sie jak przy rybkach stad jakos to wyglada.

Ale góra sukienki ma znaczny urok - jest taka "dziewczeca" tylko do kokardki nie mam 100% przekonania ale to nei problem - jest wyciągana jakbym przekonania nie zyskała :)

No i nie wiem sama... Ma niewielki tren, koronka całkiem ładna.

[ Dodano: 20-11-2007, 19:02 ]
A co do AGADIR to mnie rozczarowała - na zdjeciach wyglada bajecznie a w rzeczywistości już nie.

julka

Rubin04, ta druga fajnie wygląda, ta jak jej tam - agadir - nawet na modelce mi się nie podoba  :-/
Dwójka jest ładna cała - dekolt, dół fikusnie wykończony. Przymierzałaś?

mary

A czy w cymbeline mają już całą nową kolekcję? Chyba się tam kiedyś przejdę znowu. Beauty jest naprawdę beauty, więc się nie martw. Szkoda, że nie masz własnych zdjęć, ale wiem, jak ciężko je zrobić w salonie.

rubin04

julka, tak - mierzyłam i podoba mi sie bardzo!

Całej kolekcji 2008 jeszcze nie mają ale jest chyba 8 sukienek. Nawet cen ostatecznych jeszcze nie mają.

Ta "moja" ma kosztowac około 3 tys. Jutro pojde z mamą, moze uda sie choc 1 zdjecie zrobic.

Skąd mam wiedziec ze TA to TA i juz ładniejszej dla mnie nie znajde??

mary

rubin04, dobre pytanie. Sama nie wyobrażam sobie tego, że trzeba będzie zdecydować się wyłącznie na jedną, ryzykując że za rogiem pojawi się ładniejsza. ;)

rubin04

mary_popins, to moze warto zapytać te co mają to za sobą - czy po wyborze sukni znalazły ładniejszą i ską dwiedzieć ze TA to TA..

salsa

rubin04, ale jak to 2008????????
ja mierzyłam AGADIR suknie jak w marcu szukałam sukni na moj lipcowy slub
dokładnie ta
tez nad nia myslałam ale przeszło mi po przymiarce
była dla mnie za mało slubna za bardzo wieczorowa
bardzo ładna, ale przy silnym ruszaniu sie trzeba uważac na piersi (przynajmniej te w mniejszym rozmiarze:P) no i czyłam sie dosc "goło"

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

rubin04

Salsa AGADIR jest z 2007 ale ja mierzyłam taka co to do komisu wstawili.
No ja sie goło w niej nie czułam (może rozpustę mam we krwi ;-) ), a cycki mam małe, ale ona taka mało ślubna była jakoś...

A jak Ci sie ta druga podoba?? Wiem, ze na modelce to inan bajka niż na "żywym człwieku" Ona z tyłu tez ma tekold w V. A "rękawki" są prześwitujące i dają fajny efekt na plecach.

A tren ma mały, ogólnie "lekka jest"

[ Dodano: 20-11-2007, 20:46 ]
A tu komentarz do tej sukienki BEAUTE jaki dostała właśnie mailem od mojej bardzo serdecznej koleżanki:

"to jest sukienka dla ciężarnej, takiej co eksponuje ciążę, stąd ta kokardka
tóż nad "dzidziusiem"

..ta to ma fantazję!

salsa

rubin04, druga fajna, ale wolałabym ja zobaczcy na zywo:) w sensie na Tobie, na foto, bo katalogowo to wiadomo....

rubin04

kurcze może jutro jakoś sie uda coś wymyślić.. A w Krakowie macie cymbeline?
Bo i tak soebie myśle ze bez choćby kontrolnej,  wizyty w krakowskiej Madonnie nie zdecyduję sie na zakup niczego :)

salsa

Cytat: "rubin04"A w Krakowie macie cymbeline?
mamy
przeciez ja przymierzałam w Cymbe a jestem z kraka
ale obsługa mi nie odpowiadała:P
ostatecznie wiecej tam nie wrociłam

martullek

rubin04, ta druga świetna  :-D chyba sama się przejdę do cymbeline jak już zacznę na serio szukać

panikarola

agadir mi sie nie podoba, moze to wina modelki, ale piersi wygladaja na obwisle. a do prawdziwego Agadiru pojechalismy po slubie na urlop :)

ta druga mi sie podoba. ale popros mame, niech Ci chociaz komorka fotke pstryknie.

ja kupilam pierwsza suknie, ktora przymierzylam w salonie, nie od razu, ale tak w ciagu miesiaca od znalezienia jej. inne tez mierzylam, ale zdecydowalam sie na te pierwsza. rozterki mialam i tak, bo mialam wrazenie, ze zbyt latwo mi to przyszlo. tzn. najpierw zapomnialam o sprawie, bo sukni i tak nie moglam jeszcze odebrac, potem sie przez jakis miesiac stresowalam, czy mialam sluszne przeczucie ze ta to ta, potem stwierdzilam, ze nawet jesli bylo bledne, to juz nie mam sil sie nad tym zastanawiac, a w dniu slubu po ostatecznym dopasowaniu stwierdzilam, ze jest to najpiekniejsza suknia swiata i ze jakbym miala wybrac drugi raz to chyba tez bym ja wybrala.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

magdi29

Rubin04,
A na kiedy masz zaplanowany ślub , bo z tego co się zorientowałam to jakoś czerwiec?

Tak wlasnie ogladam te dwie sukienki które pokazalas, ta pierwsza mi sie bardzo podoba.
Co do drugiej to ładna jest ale zastanawiam się jak w niej wyglądają ramiona bo mam wrażenie że tego typu sukienki skracają rękę
Ale nie ma to jak przymierzyć i tyle :)
Ja myślę że z sukienkami to jest trochę tak że trzeba sobie w końcu powiedzieć dość i nie patrzeć już na nic.
Ale Ty masz jeszcze troszkę czasu :)

zuzia

rubin04,
ta druga jest super. Tylko plissss.... nie zakladaj do niej kozaczków!

panikarola

Cytat: "zuzia"Tylko plissss.... nie zakladaj do niej kozaczków!

no chyba ze takie, jak ma Kinga R.

rubin04

Hej, no ja do czercwa mam jeszcze czas ale na razie to moja nowa faworytka..
Ale tak jak poiwdziałam - bez wizyty w Madonnie i przymierzenia pronovisek, patryków etc. to sie nie zdecyduje na nic... Muszę wiedziec ze "materiał badawczy" mam wystarczajacy do stwierdzenia że ta to juz własnie TA...

Poza tym chce jeszcze przymierzyć demetriosa co ostatnio fotke znalazłam - ponizej :) jeszcze jej nie ma w salonach :) A jak Wam sie podoba? Ciekawe tylko jaki ma dół.

A kozaczki to obowiazkowo, ale też myslalma o takich jak te Kini Rusin ;-)

inkageo

Śliczny ten Demetrios :)
Imagine there is no hate

panikarola

ta modelka jest niewiarygodnie szczupla po biustem, tak bardzo ze trudno powiedziec jak ta suknia wyglada... ale zamysl interesujacy!!!