Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

Cytat: "salsa"abkasia, o połtora numeru?!
dokladnie nie wiem ale roznica znaczna... uniemozliwiajaca mi noszenie niektorych cudnych pantofelkow :oops:  :cry:

[ Dodano: 21-10-2007, 23:27 ]
zapietek na prawa stopke- bezwzgledny :-P

salsa

abkasia, wspołczuje, to Ci bardzo komplikuje zycie?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

foszek

abkasia, a ja ostatnio przymierzalam buty, jeden mial numer 37 drugi 36. Moze tak kupuj??

abkasia

Cytat: "salsa"to Ci bardzo komplikuje zycie?
troszke komplikuje ale daje rade!!! :mrgreen:  :mrgreen:
Cytat: "foszek"abkasia, a ja ostatnio przymierzalam buty, jeden mial numer 37 drugi 36. Moze tak kupuj??
ale ze jak ??? to byla para czy mozna bylo po sztuce kupowac??? to by mi odpowiadalo!! :mrgreen:  :mrgreen:

foszek

Cytat: "abkasia"ale ze jak ??? to byla para czy mozna bylo po sztuce kupowac??? to by mi odpowiadalo!!
Byly takie sliczne sandalki zloto-biale, zlapalam je przymierzylam, cos prawy but byl luzniejszy ale stwerdzilam ze to pewnie wina czestego przymierzania. Mysle, wezme inna pare aby nie byl rozbity, patrze ... a tam 2 rozne. Widac ktos mial ten sam problem jak Ty :-)
Pytam sie pani czy ma pare takich samych numerow, bo te sie nie zgadzaja a ona ze nie i jak chce to sprzeda mi je za 5 € a kosztowaly 45 :-)

[ Dodano: 22-10-2007, 00:03 ]
Wiec moze Ty wez schowaj gdzies po jednym bucie z kazde pary i sprobuj :-D

salsa

Cytat: "foszek"Wiec moze Ty wez schowaj gdzies po jednym bucie z kazde pary i sprobuj :-D

na zasadzie dwa rozne buty i do kasy-moze sie nie zorientują:)))

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

foszek

Cytat: "salsa"na zasadzie dwa rozne buty i do kasy-moze sie nie zorientują:)))
A jak sie zorientuje zrob im bure i dostaniesz je jeszcze tanie :-)

abkasia

Cytat: "foszek"A jak sie zorientuje zrob im bure i dostaniesz je jeszcze tanie  
kiedys trzeba bedzie sprobowac :-P  :-P

inkageo

Imagine there is no hate

rubin04

inkageo, dzieki, tylko ze ja chciałbym złotą koronke na złotym podkładzie i bez tej szelki na górę - jest taka wersja i an wysokosci biustu wtedy ma taką koronkową rozetę.. I taką bym chciałą, no ale mam jeszcze mnóśtwo czasu, moze znajdę coś jeszcze :)

magdi29

rubin04,
Witaj :)
Przeczytałam całego posta i okazało się ...że kupiłam sukienkę którą mierzyłaś, mori lee w Bellissimie za 2 000 pln, tylko co mnie zdziwiło to to, że zdjęcie robiłaś 19-10-2007 a ja swoją zarezerowałam 13-10-2007 więc czyżby mieli więcej?
Myślałam że szukanie sukni zajmie mi sporo czasu a to wyszło tak kompletnie spotanicznie.. i nie wiem czy dobrze zrobiłam choć teraz staram się za dużo nie oglądać aby czegoś innego nie zobaczyć ...

zuzia

magdi29,
jeżeli sądzisz, że to może być twoja sukienka to zabierz ją do domu. Niektóre salony niestety dają sukienki zarezerwowane do mierzenia a inne mają więcej niż 1 sztukę.

zwierzatko_mojej_mamy

magdi29,  ja tez bym natychmiast wziela, w madonnie chciala mi babka sprzedac ostatnio za 50 % model niby salonowy, juz niedostepny na zamowienie, niby cena juz lepsza , ale miala rozmiar 34 i byla na moje 162 cm za krotka, czyli podejrzewam, ze juz do jednej dopasowana dziewzyny, przynajmniej jeden slub przezyla i wisi u nich w komisie a ona mi pitoli, ze taki maly salonowy - juz uwierze....

wiec w zadne gadanie, ze lepiej niech wisi u nich czy cos nigdy sie nie nabiore...o ile to mozliwe natychmiast do domu :D:D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rubin04

magdi29, hej, no to ciekawe... No ja na Twoim miejscu bym moze wyslała ta kole zankę teraz by sprawdziła czy nei dają jej dalej do mierzenia.
Jak ja byłam to kobiet amówiła ze wczoraj tj. 18 pażdzierniak była jakaś dziewczyna i była zdecydowana prawie wiec kazali mi sie szybko decydować, no ale jak widać odpuściłam...

A masz zdjecia w sukeince? Chętnei bym zobaczyła jak wyglada na kimś innym - jak pewnei widziałas mi sie na plecach nie do końca zapinała ale mówili ze ok 2-4 cm da się poszerzyć, a tyle by mi wystarczyło.

Tak czy inaczej gratuluję sukeinki - była jedną z moich faworytek, i jesli nie znajde innej która mnie zachwyci moze powróce do tej :)

No ale na razie sukienka odpadła :) I do połowy grudnia poszukiwania wstrzymane - dopiero po obronei wróce do poszukiwań, moze do Krakowa się wybiorę na przymiarki.

magdi29

Witajcie, Cieszę się że jest takie forum! :)
Jak ja nienawidzę takiego kombinatorstwa!! Choć może niesłusznie narazie kogoś podejrzewam... Byłam w tym salonie 3 razy.

Pierwszy raz 13 października, zmierzyłam sukienkę ecri / z wykonczeniem srebrnym wyglądała jak na mnie, wszystko się dopinało i było ok. Zapłaciłam 100 pln bo tyle miałam i sukienka powędrowała na zaplecze.
Wróciłam 15 października dopłaciłam 400 pln poprosiłam Panią że chcę zobaczyć moją sukienkę i jeszcze raz zmierzyć. Więc mi przyniosła z zaplecza zmierzyłam i ok.

Ostatni raz byłam teraz w sklepie w ubiegłym tygodniu gdyz w listopadzie miałam dopłacić jeszcze 500 pln.
W salonie wisiała sukienka do mierzenia i podobno to nie ta sama bo moja na zapleczu była :/ Sukienka jest śliczna i jakoś u mnie ten przód wygląda całkiem ładnie.
Zdjęć nie mam ale to dobry pomysł aby się tam przejść i może zdjęcie zrobić...
Rubin04 a może zadzwoniłabyś tam? Ciekawe czy Ci powiedzą czy ta sukienka za 2 tys już sprzedana czy nie i czy można taką wypożyczyć?

zuzia

magdi29,
podaj szczegóły - model, rozmiar, kolor etc. i namiary na salon - któraś z nas zadzwoni:)

rubin04

magdi29, no to dziwne ale jak ja byłam to ona mi ją z zaplecza przyniosła bo ja o ten konkretny model pytałam... I też mówiły bym zaliczkę dala jakby coś.
W sumie teraz jak już masz ja zarezerwowoana to ozesz tam poojechac i zrobić sobie zdjecia mówiąc że chcesz pomyśleć i dopasowac dodatki :)

magdi29

Szczegóły: )
Co do rozmiaru to przyznam że nie popatrzyłam na metkę , myślę że było to jakieś 38.
Sukienka mori lee 2101 kolor ecru / silver , wzrost 165.

Troche mnie dziwi że rubin się nie dopięła bo ja jestem prawie identycznych rozmiarów.
Ciekawe czy nadal mają jakąś za 2 tys. ....
Możecie też podpytać czy coś jest do mierzenia na sklepie i czy można wypożyczyć sukienkę.
Może rzeczywiście ta moja jest z komisu?, to już o nic nie chodzi tylko o to aby człowieka nie wkręcać jak za coś płaci przecież niemało kasy.

[ Dodano: 12-11-2007, 11:13 ]
rubin04, sory że tak drążę ale czy ona ją wyciągnęła z worka? :)

zuzia

magdi29

BELLISSIMA na sokolniczej

rubin04

magdi29, oj przyznam się ze nie pamiętam, byłam wtedy juz chyba w przymiezalni..
A drążenie rzecz normalna :)
Ja dziś nie dam rady ale jutro albo w srode moge tam zadzownic - chyba ze w czekaniu ulży Ci zuzia.

I zapraszamy do udzielania się w dziale plot codziennych - choć dziś sa wyjątkowo odjechane i trudno stwierdzić o co chodzi :)

magdi29

nie ma sprawy :) bardzo dziękuję za pomoc.
Jestem tu nowa i jeszcze nie miałam okazji przeczytać wszystkich postów ale widzę że całkiem fajna społeczność tu powstała.
pozdrawiam serdecznie

rubin04

byłam dziś zmierzyć AGADIR Cymbeline. Niby wszystko ok, ale kolor biszkoptowy jakis taki mało ślubny... Dla wszystkich które chciasły by ją mierzyc - nie jest typową rybka wiec moje biodra "dały radę"

Ale ostatecznie chwilowo zakochałam sie w sukience z klekcji 2008 BEAUTE:

mary

rubin04, przymierzałaś tą drugą? Dekolt ma chyba głęboki, ale owszem, ładna. Pewnie na żywo lepiej widać.

zwierzatko_mojej_mamy

rubin04,  tak na moje oko to ta druga to twoj klimat :) wystrzalowa ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl