Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

mika

odpowiednia dla Ciebie będzie też suknia w tym stylu (zdjęcie) czyli odcięte pod biustem takie cięcie wydłuża figurę... dużo takich sukien będzie w kolekcji villais w 2008 oraz w salonach tylko ona, lub odciąte w ten sposób  jaki jest w obelixie

rubin04

Foszek - a Ty masz rybkę? masz jakies zdjecia?

Inka - elementy sukni o jakich wspomniałas to częsciowe jak moje wymarzone: koronka, ramiączka, kokardka albo szarfa... cos w ten deseń.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

foszek

julka

Foszek kupił sukienkę, wątek pt. "Foszek oszalał"  :)

Rubin, bo zacytuję panią z akademika z filmu "Kogel-mogiel" :"Jak one się na studia dostają, jak one tak ciężko myślą"
Gdzie Ty masz masywne uda????  :shock:
Odpocznij po tym doktoracie, odpocznij.  :mrgreen:
I przestań denerwować ludzi, którzy naprawdę mają masywne .. różne części

foszek

Jak zobaczylam te zdjecie na lodce... to mnie zazdrosc targnela, a tak mi sie podobalo moje zdjecie na katamaranie... juz wiecej na nie spojrze :-)

sweedee

Cytat: "rubin04"owe biodra przechodza w uda, które niestety sa masywne.. I łaczą się z okragłym tyłkiem..
:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: opis genialny, ale nieadekwatny do załączonego zdjęcia. Rybciu, jesteś słodką, filigranową, sexowną kobietką i nam tu kitu nie wciskaj!!!

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

kamu2

Cytat: "julka"I przestań denerwować ludzi, którzy naprawdę mają masywne .. różne części
Julka ma racje!!!
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

sweedee

Cytat: "julka"I przestań denerwować ludzi, którzy naprawdę mają masywne .. różne części
Właśnie!  :evil:

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

inkageo

Haha, no mi też biodra przechodzą w uda, a uda w łydki i później w stopy, cóż za nietypowa kolej rzeczy ;)
Imagine there is no hate

malutenka

rubin04 te masywne uda, to Ci się chyba w nocy przyśniły, tak jak mnie atak arabskich terrorystów (znowu!). Figurę masz jak najbardziej w porządku, a uśmiech to przesliczny!

rubin04

Cytat: "foszek"Jak zobaczylam te zdjecie na lodce... to mnie zazdrosc targnela, a tak mi sie podobalo moje zdjecie na katamaranie... juz wiecej na nie spojrze :-)

ech, moje cale wakacyjne zycie z M. to zawsze na łodce.. W tym roku juz 3 razy na morzu byłam.. A mój M. to 5 rejsów w tym roku zrobił (jako kapitan głownie) - nie wiem jak on ten urlop w pracy tak sobie "roziąga"

[ Dodano: 11-10-2007, 13:12 ]
Cytat: "inkageo"Haha, no mi też biodra przechodzą w uda, a uda w łydki i później w stopy, cóż za nietypowa kolej rzeczy ;)

..a stopy to dopiero temat: masywnośc po babci góralce - rozmiar 39/40 I moge smiało zapomniec o wszystkich wąziutkich sanadałakach.. Moim pradziadkeim był Yeti.

mika

Cytat: "inkageo"Haha, no mi też biodra przechodzą w uda, a uda w łydki i później w stopy, cóż za nietypowa kolej rzeczy  

hehe dobre dobre....

przestańmy już gadać co takiego ma albo nie ma rubin tylko skupmy się na sukni dla niej... Rubinku jak ci się widzą te dwa modele które wkleiłam??

rubin04

Mika - ten pierwszy do mnie mocno przemawia poprzez tę szrfe pod biustem. A jaki to model, bo pytanie czy w Polsce jest np. ta firma..

mayagaramond

Cytat: "julka"Haha, no mi też biodra przechodzą w uda, a uda w łydki i później w stopy, cóż za nietypowa kolej rzeczy

Nie chce straszyc, ale ja bym na Twoim miejscu do lekarza poszla ;-)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Mi podobają się takie
Imagine there is no hate

mika

tak jest Rubinku jest to Benjamin Roberts ... cena zawrotna i ma jeden mankament o którym się dowiedziałam ostatnio że oni wszystkie suknie szyją na 170 cm wzrostu i np. w przypadku tego drugiego modelu skrócenie nic nie daje bo ta koronka która u modelki jest na biodrach u niższej dziewczyny jest na kolanach więc bez sensu... ale chodzi mi o tym... sporo takich sukien będzie w kolekcji villais w 2008 - oglądałam ostatnio katalog w promesie, boskie te suknie i ceny się zaczynają od 2000zł

gioseppe

inka, widzę, że mania kokardkowa dalej jest ;)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

rubin04

hmm.. no dobra - a teraz serio: czy ja nie mam za szerokich i mocnych ramion do gorsetowej góry?

mika

z tych co pokazała Inka zdecydowanie baile :mrgreen:

inkageo

Szkoda, że Villais jest tylko w Warszawie, mi też ich suknie bardzo się podobają..
Imagine there is no hate

rubin04

no teraz jest mnie jakies 7 kg mniej wiec jest ciut lepiej ale tylko ciut..

[ Dodano: 11-10-2007, 13:30 ]
Inka - te suknie są bardzo w moim stylu ale chyba jako niska osoba wygladała bym kiespko z takim długim koronkowym trenem..

sweedee

Cytat: "rubin04"czy ja nie mam za szerokich i mocnych ramion do gorsetowej góry?
oczywiście, że MASZ!!!  :mrgreen: Już nie chciałam Ci tego wypominać.

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

gioseppe

a mi sie z tych  najbardziej podoba NAMBIA
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

zuzia

Dziewczyny, ja muszę przestać tu zaglądać.
1. nabawiłam się już sporych kompleksów
2. choruję na takie sukienki, ale wyglądam w nich jak "idź stąd"
3. wszystko przestaje mi się podobać, nawet moje zdjęcia. Wszystko bym zmieniła.
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

inkageo

Rubin ja mam 166 to tylko kilka cm więcej.. Założysz szpilki 9 cm i będzie git ;)
Imagine there is no hate