Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

foszek

Cytat: "rubin04"sposabella 333.
ja mierzylam :)

rubin04

I jak ją "znajdujesz" ?
Bo na zdjeciach mi sie nei podoba a na zywo owszem..
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

foszek

Moja kuzynka probowala mnie do niej za wszeka cene przekonac, mi sie w niej najbardziej podobaly te koronkowe ramiaczka. Mierzylam ja wlasnie z dlugim welonem i swietnie pasowalo. Jednak po przymierzenu Agnes 1606, przestala sie dla mnie liczyc ;-)
No i jak pisalam, mnie ta koronka gryzla.

[ Dodano: 13-10-2007, 16:25 ]
Jak wymysle jak sciagnac zdjecia z komorki na kompa pokaze Ci jak w niej wygladalam :-)

elve

Ta sposabella to jakaś taka podobna do mojej kiecuni  ;-)

rubin04

foszek, oj ściągnij i wrzuć tutaj :) Mnie koronki nie gryża - mnie tylko zachwycają tak, ze nic juz chyba nei czuję :) Wrzuc tez jak mozesz tę Agnes - widziałam ja na www i podoba mi się.. Gdzie ją mierzyłas? I ile takie cudo kosztuje? Mozna do niej domówić welon taki sam?
elvelve, a jaką ty masz?

foszek

Niestey, nie mam kbelka do Noki, musze od brata pozyczy jk bedde w Polsce adapter do blutoohe czy jak to sie tam pisze.
Agnes kosztuje 3,2 tys, mierzylam suknie we Flossmannie i udalo mi sie zrobic cichcem pare zdjec.

rubin04

.. a juz sie ostatecznie na coś zdecydowalas? Na te Agnes? jak cos to wrzuc mi na maila rubin04@gazeta.pl
Moze cos mnei natchnie :)

inkageo

Rubin przecież foszek kupiła na ebayu tą piękną suknię z tiulowym dołem i trenem :)
Temat - foszek oszalał :)
Imagine there is no hate

zuzia

rubin04,
sposabella jest śliczna. Ale jak bedziesz miała takie same kwiatki jak ta dziewczyna na zdjęciu to osobiście przyjadę do wrocka i dam Ci w głowę.

rubin04

zuzia, hihi.. no taki planowałam, tylko z różowym podkładem ;)

zuzia

Cytat: "rubin04"zuzia, hihi.. no taki planowałam, tylko z różowym podkładem  

wyrwę ci go przed kościołem, zanim nawet pomyślisz, że masz zamiar z nim tam wejść!

salsa

Cytat: "mary_popins"nka, jesteś w stanie poradzić coś w temacie krakowskich salonów ślubnych? Bo walczę z zamiarem podróży do Krakowa w celach ślubnych ;-)

bardzo polecam Ci salon na florianskiej, MAdonna oczywisce, kupowałam tam swoja suknie
Zadzwon i umow sie do P. MOniki, jest niesamowicie fajna, bardzo ja polubiłam przez ten czas sukienkowy, bezbłednie dobiera suknie do osoby i jest bardzo pozytywna osoba. Miła obsługa jest rowniez w pasazu bielaka w drugiej MAdonnie, panie sa usmiechaniete i podaja nawet i 10 sukienke w pełni wyluzowane-jednak nie ma tam nikogo z taka osobowoscia, jak monika na Florianskiej

co do reszty salonów, to: niestety, na długiej nic mi sie nie podobało, wiecej czasu spedziłam jeszcze w Cymbelinie, ale pane tam był tak znudzone i tak gwiazdowały ze uciekłysmy i nie wrociłysmy wiecej:)))

Villais ma piekne suknie, ale mozna je dostac tylko w Salonie Promesa w Warszwie-mam do nich namiary, jakbys chciała dzownic, pniewaz sama juz dzwoniłam i umawiałam sie na przymiarki, ale potem odkryłam MAdonne na Florianskiej, suknie Pronovias i p. MOnike , zakochałam sie i koniec:)))

[ Dodano: 13-10-2007, 19:57 ]
Cytat: "rubin04"
no włąsnie - ktoś wie jakie ceny ma la Sposa?

jest odrobine tansza od Pronoviasek:)

[ Dodano: 13-10-2007, 19:58 ]
Cytat: "foszek"Niestey, nie mam kbelka do Noki, musze od brata pozyczy jk bedde w Polsce adapter do blutoohe czy jak to sie tam pisze.
to wyslij do mnie mms-em, ja mam i nokie i kabel to zrzuce :) chcesz telefon???

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

emcia

Po przeczytaniu tego wątku zwątpiłam lekko, zamówiłam już suknię (chyba) podobną do polecanych, dodam, że moje wymiary odpowiadają wymiarom Rubin. Czy moja suknia się w ogóle kwalifikuje czy nie?Niby głupie pytanie, ale dręczące :-| Wyglądałam w niej fajnie, dlatego już ją zamówiłam. Jest koronkowa z trenem. A może Rubin się spodoba?

inkageo

Emciu bardzo ładna suknia :) Tylko szkoda, że modelka nie wstała ;)
Imagine there is no hate

foszek

Cytat: "emcia821"Cosmobella 7229
Tez ja mam na swoim konce tjmierzylam. Calkiem fajna tylko jak dla mnie, uwazam ze tu trzeba miec cos pokazac pomiedzy tymi ramiaczkami :-)
Cytat: "salsa"to wyslij do mnie mms-em, ja mam i nokie i kabel to zrzuce
dzieki za propozycje, ale niestety nie dam rady skorzystac, bo mms z  Niemiec kosztowalby mnie majatek  :-(
Ale fotki w
Cytat: "emcia821"Cosmobella 7229
mam juz normalnym telefonem zrobione, moge pokazac, tylko nie wiem gdzie, bo nie chce rubin04, watku zasmiecac.

inkageo

Emciu załóż wątek o swojej sukni :)

[ Dodano: 13-10-2007, 20:29 ]
Będzie można w nim pogadać o dodatkach :)
Imagine there is no hate

emcia

Tak zrobię, Wasze rady by mi się chętnie przydały  :)

rubin04

Cytat: "inkageo"Emciu bardzo ładna suknia :) Tylko szkoda, że modelka nie wstała ;)

Modelka niwe wstaął bo zmęczona juz mierzeniem.. ;)

zuzia

Cytat: "emcia821"Po przeczytaniu tego wątku zwątpiłam lekko, zamówiłam już suknię (chyba) podobną do polecanych, dodam, że moje wymiary odpowiadają wymiarom Rubin. Czy moja suknia się w ogóle kwalifikuje czy nie?Niby głupie pytanie, ale dręczące :-| Wyglądałam w niej fajnie, dlatego już ją zamówiłam. Jest koronkowa z trenem. A może Rubin się spodoba?
bardzo ładna sukienka. załóż osobny wątek - to tak jak napisała Inka, podyskutujemy o dodatkach.

talula

Emciu, sukienka bardzo ładna, moze wybiore sie przymierzyc.
Rubin, Twoja sposabella tez mi sie bardzo podoba, ale wedlug mnie jest za grzeczna dla Ciebie...serio, pomierz jeszcze troche, wydaje mi sie, że musisz miec cos bardziej wyrazistego, tak troszke z pazurem;) ale jesli ja wybierzesz, to jest jak najbardziej ok;)

rubin04

Po pierwszych zachwytach Sposabella, jak juz sie przespałam z myśla o niej to doszłam do wniosku że za mało jeszcze widziałam, mierzyłam.. Ona po prostu była najładniejsza z tych wszystkich co mierzyłama ale..
Jakby ona była cała z takiej cięzkiej koronki, albo z tych kryształków...

Tak wiec talula19, myślę ze masz rację, coś jest w tym że ona cos za grzeczna.. Może welon nadałby jej charakteru..

No nic - jutro ide zmeirzyć tę MIRADIR La sposy. Mojemu M. ona sie podoba - bo tak widzę, że jemu podobają się takie koronkowe, z ramiączkami.
A potem pójdę moze jeszcze do Cymbeline na Biskupia (wtorek?).

I dopiero jak zmierze kolejne 30 kiecek bede mogła powiedziec coś :)

hihi..dobrzeze poszukiwania rozpoczęłam w miarę wczesnie..

foszek

Cytat: "rubin04"hihi..dobrzeze poszukiwania rozpoczęłam w miarę wczesnie..
Ojj tak
W Lisa Ferrera na Sienkiewicza czeka sie ponad 3 m-ce na suknie

rubin04

Byłam dzis w 2 salonach:
najpierw Lisa Ferera. Obsługująca pani całkeim miła choc troche jakby znudzona, mało zaangażowana.
Z róznych sukienek przymierzonych w zasadzie tylko 1 była w miarę ok.

Potem byłam w Prima Sposa - pani bardzo miła i pomocna.
Bardzo spodobała mi sie ta sukeinka:

http://www.rochii-couture.ro/lasposa2008/mercadal.html

Bardzo proszę o opinie - szczere - co o niej myslicie.
Potem jak bedzie juz mozna wklejać swoje zdjecia to wykleję swoje zdjecie w tej kiecce.

A teraz czekam na opinie bo jestem ich bardzo ciekawa...

foszek

Rubina wklej je przez fotosika !! www.fotosik.pl
A jak nie dasz rady  to podeslij mi na @, wkleje za Ciebie !!

[ Dodano: 15-10-2007, 20:00 ]
A ta sukienka z linka.... dla mnie okropna  :oops:

rubin04

http://www.imagic.pl/public/pview/79819/2.jpg tu moje zdjecie w tej kiecce

[ Dodano: 15-10-2007, 20:01 ]
a tu w innej: http://www.imagic.pl/public/pview/79820/1.jpg

[ Dodano: 15-10-2007, 20:02 ]
tylko w tej pierwszej - plisowanej - stoje na podwyższeniu bo jest na mnie zadługa

[ Dodano: 15-10-2007, 20:02 ]
Poza tym musze pochwalic salon Prima Sposa- pani sama zaproponowała ze mi telefonem zrobi zdjecie i wysle na maila :)