Foszek oszalal :-)

Zaczęty przez foszek, 10 Paź 2007, 16:53:35

ewelita

Cytat: foszekTo byl szczesliwy przypadek, zobaczylam sukienke, ona juz byla gotowa, zmierzylam sie, okazalo sie ze to roznica 2 -3 cm czyli mam nadzieje jakis 5 kg, wiec postanowilam zaryzykowac i poswiecic swoje pieniazki urodzinowe. Popoatrzylam tez od kiedy jest sprzedawca na rynku i jakie ma komentarze. Ile kosztuje przesylka!! No i przekonalo mnie ostatecznie ze wysylka byla z Niemiec.

Pieniazki wplacilam w srode,(akurat bylo tu swiet, ale od czego jest internet  :) ) I w srode zapukal kurier z przesylka.
Acha patrzylam jeszcze jaki jest rodzaj przesylki: wzielam z ubezpieczeniem, bo zdarzaja sie nieuczciwi sprzedawcy i nie wysylaja w ogole przesylek, a mowia ze poszla zwykla poczta, na ktora maja tylko kwitek ze cos wyszlo w danym dniu i kwote ile to kosztowalo. A nijak nie da sie sprawdzic co i do kogo.

Piękna sukienka i w śmiesznej cenie!
czy mogłabyś podać linka, gdzie można takie kupić??

I jeszcze coś - pozdrawiasz ewelitę? Ale pewnie nie mnie...
:)

Anupka

Foszek, fajna kiecka i cena. Ty farciaro ;-)
Ja za to jakas sie nieslubna zrobilam. Zalatwilam sprawy terminowe i siedze na laurach. Jakos mi sie odechcialo o tym wszystkim myslec,nawet do konca nie mam pomyslu na siebie w Tym Dniu. Juz bardziej mnie interesi, jak kumpela bedzie wygladac (majowa PM). Moze to ja oszalalam, hehe ;-)
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

foszek

Oddalam suknie do dopasowania, odbieram przed slubem, prznajmniej mam probleem z przechowywaniem z glowy. Za przerobki i czyszczenie zaplace 250 zl.
Linku nie moge podac, bo kupowalam na ebay \\\\:-)

[ Dodano: 13-12-2007, 09:02 ]
Nie bede juz dziewczyna watkow zasmiecac....
Moja sukienka jest juz u krawcowej, zabralam ja ze soba do Polski aby pani powiedziala mi czy w raze nieudanej proby schudniecie, bedzie mogla ja poszerzyc, czy mam na wzelki wypadek rozgladac sie za czyms innym.
Od slowka do slowka...sukienka zostala troszke przerobiona, ma teraz z tylu sznurowanie, dopasowlismy podpiecie i aby mi sie nie znudzila, zostala w salonie. Mam dzieki temu zmartwienie pod tytulem:" Jak ja przechowywac" z glowy :-D
http://picasaweb.google.com/Foszka/Suknia_ebay

mika

foszek, mnie się bardzo podoba bo ja szalenie uwielbiam sznurowania, bardzo sexi to wygląda Pięknie wyglądasz... na bukiet i dodatki już się zdecydowałaś??

ze_nitka

foszek, To sznurowanie jest super, takie długie :) Tak z ciekawości spytam jakie majtki do niej założysz? To sznurowanie nisko się kończy, dlatego pytam :)
W ogóle extra jest ta Twoja sukienka i ma śliczny tren :) Super w niej wyglądasz!

foszek

Dzieki, z dodatkami jestem w lesie, dzieki temu "cos" co mam na szyji i pereklach ktore tez przymierzalam do niej, narazie wleczylam sie z naszyjnika, wole gola szyjke.
Wiem tylko tyle ze welon bedzie dluuuuuuuuuugi, dluzszy niz tren, mgielka bez dodatkow, bukiet z kwiatow wiosennych.... No i wlosy na 90 rozpuszczone, tylko ewentualnie podpiete :-D

[ Dodano: 13-12-2007, 09:27 ]
Cytat: "ze_nitka"Tak z ciekawości spytam jakie majtki do niej założysz?
Na pewno nie te czerwone co mam na zjeciu.
Bede chciala ewetualnie podszyc je te sznurowanie aby wygladalo na cos takiego

tachogti

Rewelacyjne to sznurowanie, dodaje charakteru :D
foszek, jak znajdziesz dlugasna mgielke bez dodatkow gdzies za sensowne pieniadze to daj znac ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

didi_loczek

foszek, dla mnie to sznurowanie to ekstra sprawa, wygladasz w tej sukni przeslicznie

foszek

Cytat: "tachogti"foszek, jak znajdziesz dlugasna mgielke bez dodatkow gdzies za sensowne pieniadze to daj znac
Ja sprobuje namowic inke, niech mi pomoze uszyc, w koncu swoj tez szyla :-D

mika

Cytat: "foszek"koncu swoj tez szyla  

i wyszło jej też genialnie :mrgreen: