Foszek oszalal :-)

Zaczęty przez foszek, 10 Paź 2007, 16:53:35

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

ddobrze że na allegro wystawiłaś NEGA

chociaż jakbys poszła do sądu to pewnie byś miała tą kieckę za tyle co wylicytowałaś :)

były juz takie sprawy co ludzie "za grosze" stawali się właścicielami samochodów czy łodzi

foszek

Wiesz, zastanawialam sie nad tym, tylko ze ja juz bym sie zle w tej sukni czula, wiec odpuscilam, no i ja jestem w Niemczech a sprawa by byla w Polsce... gra nie warta swieczki. Teraz mam za to suknie, jakiej nie widzialam w polsce  :-D

mayagaramond

Suknia piekna! Cena fantastyczna. Tak jak mowi salsa - welon dluuuuugasny jak najbardziej.

Ja niestety przez internet to juz chyba nigdy nic nie kupuje, po moich doswiadczeniach :-/
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

tachogti

Suknia cudna!!! A co do kilogramow - skreslic z menu kolacyjki, wyjsc dwa razyw tyg na silownie/basen/pobiegac i za miesiac/dwa ich juz nie masz :-D
A do sukni dlugasny welon, gladka fryzura i malenki diademik  :mrgreen:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

mika

foszek suknia piękna, tren świetny (też je uwielbiam) i jak najbardziej długaśny welon do niej widzę

zuzia

Cytat: "tachogti"A co do kilogramow - skreslic z menu kolacyjki

oj, żeby to było takie łatwe. Ja kolacji w ogóle nie jadam. Jadam śniadanie (czasami i małe), lunch (najczęściej w postaci jogurtu lub serka wiejskiego, jakichś warzyw, owoców lub kanapki) i obiad. I wcale te kg nie chcą zejść :(

tachogti

zuzia, bo trzeba sie do tego jeszcze troszke poruszac  :-P  jak musze conieco zrzucic to rzucam kolacyjki i serio pomaga  :-D  pomijam to ze nie podzeram z lodowki w miedzyczasie, nie jem slodyczy, nie pije slodzonych napojow itd ale to chyba oczywiste  :-D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

malutenka

Cytat: "tachogti"zuzia, bo trzeba sie do tego jeszcze troszke poruszac :-P
ano trzeba, ja polecam aqua aerobic, bo przyjemne (woda) z  pożytecznym (bardzo ładnie się sylwetka rzeźbi). Ale najbardziej tęskni mi się za ćwiczeniami baletowymi... tam ludzie chudnęli w oczach :)

foszek

No wlasnie z tym ruchem to u mnie krucho, prawie caly dzien siedze, z wybiegiem do konsulatu traz dziennie, jakis 1 km.
Dobrze ze ostatnio siemobilizuje i przynajmniej raz w tygodniu ide na basen (bylam juz 2). Ale to tylk dlatego ze musze tam chodzic w godz pomiedzy 8-10 wiec zostaje mi tylko raz w tygodniu :-) Bo raz che sie wyspac...
Cytujnie pije slodzonych napojow
Wiecie ile sie wypija kalorii  w napojach?
Myslalam ze padne jak po raz pierwszy zobaczylam ile ma coca cola.
Obrazowo to 1 l coli ma 460 kcal czyli co npjakis zwykly hambuger  MC. I jest to okolo 1/4 dziennego zapotrzebowania kobiety w moim wieku prowadzacej siedzacy tryb zycia ;-)

malutenka

Cytat: "foszek"Dobrze ze ostatnio siemobilizuje i przynajmniej raz w tygodniu ide na basen (bylam juz 2)
No i tak trzymać ;) Ja codziennie w domu ćwiczę jakieś półtorej godziny, żeby jako tako rozciągnięta być, ostatnio mi kolana zaczęły się buntować, muszę je trochę na basenie odciązyć...

foszek

Teraz jeszcze chodze na basen odkryty z podgrzewana woda, ucze sie plywac  jakies pol godz, pozniej maszeruje do srodka i sie "babelkuje"  jak mowi moja tesciowa czy podaje masaza wodym.
Kosztuje mnie to cale 3 € ale ta oferta jest tylko w godz 8-10 pozniej juz kosztuje 17 :-D

rubin04

Oj piękna suknai, no i jaka cena! gratuluję szaleństwa i zazdroszcze ze kupno i wybór kiecki juz za Tobą :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

foszek

Cytat: "rubin04"zazdroszcze ze kupno i wybór kiecki juz za Tobą
Nie masz czego zazdrosic ja bym chetnie jeszcze poprzymierzala....
Jeszcze 2 fotki dolu sukni, nie moge sie oprzec...

agad16

Suknia - cudo... Ma wszystko to, co lubię - piękną koronkę i tren :-)
Z tym chudnięciem to trochę przesadzasz. Masz wszystko na swoim miejscu :-)
Gratuluję mieszkanka. Piękne...

foszek

Cytat: "agad16"Z tym chudnięciem to trochę przesadzasz. Masz wszystko na swoim miejscu
Nie przesadzam musze, bo sukienka jest troszke ciasnawa :-)
To poradach w temacie rubin04,  teraz sie zastanawiam czy ona w ogole do mnie pasuje  :cry:

mayagaramond

Cytat: "foszek"To poradach w temacie rubin04, teraz sie zastanawiam czy ona w ogole do mnie pasuje :cry:

W leb jeszcze dzis nie dostalas, co?  ;-) :->  :-D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Przestań!!!! Suknia Salsy mieści się w moim pojęciu rybki, jasne że tych fasonów jest bardzo dużo i każdy trochę inny, ale zobacz sama:
Imagine there is no hate

foszek

Cytat: "mayagaramond"W leb jeszcze dzis nie dostalas, co?
Jeszcze nie, ale najpierw rubin04 bo ona to juz ze swoimi zalami przesadza :evil: , ja bym sie dala za taki brzuszek i nozki pokrajac  :cry:  :cry:

mayagaramond

Cytat: "foszek"Jeszcze nie, ale najpierw rubin04 bo ona to juz ze swoimi zalami przesadza :evil: , ja bym sie dala za taki brzuszek i nozki pokrajac :cry: :cry:

No troche przesadza, dziewczyny jej napisaly, zeby sie opanowala :)

A teraz Ty nie zaczynaj! :-D  :-> , Wygladasz super!

salsa

CytujPrzestań!!!! Suknia Salsy mieści się w moim pojęciu rybki, jasne że tych fasonów jest bardzo dużo i każdy trochę inny, ale zobacz sama:

:))))))))))))))))))))))

ja mysle ze rybka ona jednak nie ejst, bo nie zwęża sie do dołu tylko od linii bioder sie rozszeża, bardzo delikatnie ale jednak:))))

ale powiem Ci Inka, ze jak patrze na to foto z katalogu i przypomnę sobie jak ona na prawdę  wyglądała to powiem jedno-katalogi można sobie o dupe  rozbić, zniekształcają rzeczywistość.
Z Twoja chyba było podobnie, prawda?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Racja, racja, moja wyglądała na nie do użytku.. Wydawała się przewiązana sznurkiem w kolanach..
Imagine there is no hate

mayagaramond

CytujWydawała się przewiązana sznurkiem w kolanach..

Dobre, moze i tak zrobili;)
Pamietam jak mama mi opowiadala co robia z ciuchami na modelkach, teraz w dobie internetu to tajemnica poliszynela, ale 20, 30 lat temu, malo kto o tym wiedzial. Spinano szpilkami, fastrygowano na poczekaniu, buty byly za duze i za szerokie, albo za male (to bylo najgorsze) itd. Ale na zdjeciu wszystko lezalo jak ulal:-)

salsa

Cytat: "mayagaramond"buty byly za duze i za szerokie, albo za male (to bylo najgorsze) itd.

z butami jest tak do tej pory bo większość z nich do sesji przychodzi z wypożyczalni!!
nawet jak sie oglada foto w magazynie to czasem chamsko widac za duze buty na modelkach:)))

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Cytat: "salsa"z butami jest tak do tej pory bo większość z nich do sesji przychodzi z wypożyczalni!!

Tylko wtedy ludzie o tych wszystkich trikach nie wiedzieli. Pamietam jak mamie pokazywalam zdjecia w "Modzie Polskiej" mowiac, zobacz jak ta pani ladnie wyglada. A moja mama "bo jej plaszcz szpilkami z tylu spieli"

Cytat: "salsa"
nawet jak sie oglada foto w magazynie to czasem chamsko widac za duze buty na modelkach:)))

Oj tak, pamietam zdjecie z Otto, ale stare z 80 ktoregos roku czy cus.

martaba

Foszek Twoja sukienka jest naprawde bardzo ładna - i tren super  ;-)  
Ja szukam bardzo podobnej, tylko chciałabym mieć jakieś ramiączka...
Zafascynowana Twoim zakupem weszłam na ebay sprawdzić co tam mają i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona.
Czy możesz zdradzić czym się kierowałaś przy wyborze sukni/producenta?
Tzn na co zwracałać uwagę, czego unikałaś? Czy np location może być China? Czy lepiej Germany?
Jednym słowem jak wybrać producenta, żeby efekt był taki jak u Ciebie :)
I jak długo czekałać na suknię?