buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

mayagaramond

wrobelek0403 mas racje, nadrobie! Ale teraz juz nosze normalne sportowe, tylko w baleriny jeszcze się nie mieszcze.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Maya, no tp super! A boli Cie jeszcze?
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

no, dla mnie też ładne, ale o kawałeczek za wysokie ;) wiem, co mówię, bo miałam identyczne czerwone i sprzedałam su - ale su je użytkowała dość często, ja bym się umęczyła potwornie nosząc takie na co dzień. W ogóle ja mam od razu -100 do samopoczucia i nastroju, jak wiem, że będę musiała w obcasie wystąpić lol i +200 do wyglądu kompletnie tego nie rekompensuje - od razu mam wizję otwartego złamania piszczela i strzałki, bo od razu przed wyjściem za próg widzę oczyma wyobrazni, jak na krzywym chodniku mi się noga wygina i padam na pysk, jak mi obcas włazi w kratkę kanalizacyjną i tak stoję godzinę mocując się, a potem porzucam utkniętego buta i wracam boo,  jak chcę podbiec w celu ratowania dziecka przed najazdem z kosmosu i zabijam się na butach, a nie od lasera obcego, a moje dziecko na moich oczach zmienia się szkielet, a potem popiół (por. "Terminator") - nieistotne, że gdybym zdążyła podbiec to pewnie laser by spopielił oboje lol lol well, jakie te obcasy problematyczne... lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

damka

bardzo ładne, a skąd one?

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Te z zary są bardzo wygodne, sprawdziły się przy zwiedzaniu. W wyższych nie dałabym rady cały dzień chodzić.
Imagine there is no hate

konwalia

Cytat: damka w 04 Lip 2017, 15:51:51pewnie
Damka to starfly dostępne na schowromprive

malutenka

Takie "kapcie" arcywygodne wczoraj przyszly

malutenka

Allegro, 4 dyszki. Wygodne, mieciutkie I nienajgorzej wygladaja :)

Angie

Ja sobie do biegania do pracy kupiłam takie.
U Kasi Tusk podpatrzyłam.

https://www.eobuwie.com.pl/sandaly-sagan-2906-granat-welur.html

zwierzatko_mojej_mamy

Angie, wyglądają tak tragicznie na fotach luzem, że bym w życiu nie pomyślała, że to można założyć i że to to samo lol lol :

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy, dokladnie :D

Hmmm, przydalyby mi sie takie. W sumie szukalam podobnych, tylko plaskich. Moze zamowic...

Tylko kuzwa, ostatnio jest tak zimno, ze chodze w pelnych butach!

Angie

Wróbelek tylko zobacz na hit obuwie bo mają taniej.

Angie

I ja mam właśnie granatowe.

wrobelek0403

Tylko ja bym chciala jasne, lepiej szare czy bezowe???

Angie

Wróbelek na gołej nodze lepiej wyglądają beżowe.

wrobelek0403

Angie, dzieki. Z domu sobie zamowie. Jak noe zapomne :D

Angie

O tak wyglądają na nodze.  Szału może nie ma ale są wygodne.

dragonfly

Cytat: malutenka w 05 Lip 2017, 09:04:58
Takie "kapcie" arcywygodne wczoraj przyszly
no i co chcesz? fane sa :D

Angie, te twoje wygladaja 100 razy lepiej na nodze niz luzem :) a jak twoja stopa w ogole?

Angie

Dragon puchnie dalej. Celowo zrobiłam zdjęcie drugiej nogi.

dragonfly

Cytat: Angie w 05 Lip 2017, 17:07:02
Dragon puchnie dalej. Celowo zrobiłam zdjęcie drugiej nogi.
:(

A ja nabyłam espadryle, w pięknym ciemnoniebieskim kolorze

Angie

Dragon super. Na takiej zgrabnej nodze w ogóle ekstra.

errata

dragonfly, pięknie się prezentują. Skąd to? I jakie Ty masz nogi... :)