buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

wrobelek0403

inka, moje ostatnie baleriny to jest hit wygodnosci :D mieciutkie, nosze je na gołe stopy (u mnie to rzadkosc), nie zgniatają palców, nic nie obciera.

https://www.eobuwie.com.pl/baleriny-oleksy-1992-a28-539-000-000-kolorowy.html?gclid=CJm9q5Oel9QCFVuUsgodxKUF4g&gclsrc=aw.ds

tylko ja mam z beżowymi kokardkami (są mniej oczojebne przez to), te kokardki są zmienialne, na zmiane mam zółte :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Dzięki!
Zobaczę czy mają coś stonowanego, jednolitego, bo to mają być buty uniwersalne. Czasem w aucie zapomnę przebrać i w nich wysiadam.
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo, obie pary swietne!!!

takich jak te drugie sama szukam, tylko zwykle mam problem z szerokoscia przy palcach- albo sa za wąskie, albo za szerokie.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

inkageo, ja w swoich chodze w pracy :D

inkageo

Kurcze nie ma tych srebrnych, chociaż niby są.. Nie da się włożyć do koszyka.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

mi pokazuje "powiadom o dostępnosci"

tu są
https://www.hitobuwie.pl/sandaly-mm-oleksy-327-583-101786.html  ja tam kiedys kupowałam, sklep jest ok.

inkageo

Imagine there is no hate

inkageo

Dobra, kupiłam za 183 zł, bo zaakceptowało kod rabatowy, który miał działać do wczoraj.
Imagine there is no hate

inkageo

I tak drogo jak za buty na pół sezonu ;) Zaraz zetrę w aucie farbę z obcasa.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo

Imagine there is no hate

golinda

Cytat: inkageo w 30 Maj 2017, 11:20:50
No i pewnie... Spodobały mi się... Te :D

https://www.eobuwie.com.pl/szpilki-oleksy-1843-955-000-000-000-czerwony.html

ej z czubem? kto mi bez przerwy nawija, że czub nie, że już de mode, że niewygodne, że brzydkie? ;)

golinda

a srebrne bardzo fajne, ale chyba tylko do spodni?

inkageo

Nie no, nie zamawiam szpilek z czubem :D Śmieję się tylko, że szukam balerin, to wynajduję takie okazy ;)

Dlaczego srebrne tylko do spodni?
Przecież to ma być alternatywa dla balerinek. Ja czasem w płaskich gdzieś się wypuszczę z auta, nie zawsze chce mi się przebierać na obcasy, szczególnie jak lecę na pocztę, do piekarni, czy jest upał 35 stopni i mam spuchnięte stopy.. Spódnicy wtedy nie zdejmuję, no i lecę gdzieś w płaskich butach.
Imagine there is no hate

golinda

no jakoś nie widzę się w takim obuwiu do spódnicy

inkageo

Gdybyś latała po bruku i kocich łbach, do urzędów po wertepach, parkowała w błocie, to szybko byś się zobaczyła :D

W biurze i aucie mam zawsze kilka par butów na przebranie w razie spotkania, czy jak poczuję wewnętrzną potrzebę bycia wyższą :D
Imagine there is no hate

damka

hahaha mam tak samo, w sensie ilości par butów w samochodzie :)

mayagaramond

Kiedyś też tak miałam i w domu szukałam butów lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

errata

ja poszukuje fajnych eleganckich sandałów, widział ktoś gdzieś?

magdalinska

ja szukam czegos do sukienek, moze byc na koturnie. Jakby komus cos wpadło w oko, to wrzuccie

mayagaramond

golinda daj znac, jak to sie nosi w upale.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

maya, ja w upały nie chodzę po dworze, poza urlopem i miejscami typowo weekendowymi, a taki obuw to raczej do klimy :)