buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

ishka82

Cytat: mayagaramond w 14 Lip 2016, 12:06:11interesuje mnie wynik, a juz jak do niego dojdziesz to Twoja decyzja lol lol
lol lol lol

mayagaramond

zwierzaku, dlaczego jeszcze cie tu ne ma, zeby zrobic wizualizacje?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

bo ja nie chcę się wypowiadać już ;D golinda jest szczęśliwa :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zosia2007

golinda jak te buty, wygodne? trzymają rozmiarówkę?

golinda

trzymają, dla mnie wygodne

zosia2007

konwalia

Zamówiłam do latania,  odbiorę po urlopie, zupełnie inne niż golindy,  które są super,  nosiłabym do dżinsów zawinietych nad kostkę

wrobelek0403

baleriny bardzo fajne, mokasyny mnie nie przekonują jednak ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

konwalia, balerinki fajne, a mokasynów to ja po prostu nie lubię, więc się nie wypowiadam ;)

zwierzatko_mojej_mamy

ja mokasyny mam i lubie, ale te są wyjątkowo "męskie" jak dla mnie i z fasonu i z koloru - ja mam malinowe z kokardą z białego rzemyka, chętnie kupiłabym też te damkowe granaty ;) one też bez dodatków, ale jakieś lżejsze i damskie bardziej ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

inkageo

Wreszcie kupiłam sandały, odpuściłam szukanie srebrnych. To są skrytykowane rok temu clarksy :D Musiałam za nie przepłacić na allegro, bo w sklepach wyprzedane :D W tym roku nadal jest ten model, ale w mniej pasujących mi kolorach.
Są bardzo porządnie wykonane i wygodne. Z czystym sumieniem mogę je polecać :) Tylko cena nie za bardzo..
Imagine there is no hate

mayagaramond

Fajne!! A nie obcierają wokół kostki? Mam podobne i niestety tylko na krótki spacer się nadają.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Na razie nic mnie nie otarło, są bardzo wygodne. Pasek zapięłam dosyć luźno. Przód jest wąski i dobrze trzyma stopę, więc pasek wokół kostki nie spełnia funkcji trzymająco-raniącej.
Imagine there is no hate

golinda

ja kupiłam takie tylko biało-niebieskie i odesłałam, jakoś mniej mi się podobały

z obcieraniem to nie wiem, mi się trochę wrzynał ten pasek z przodu

inkageo

Imagine there is no hate

golinda

moje wyglądały tak. nie podobały mi się, więc odesłałam i zamówiłam takie z Venezii. Od początku je chciałam, ale wykupili mój rozmiar. Ktoś chyba oddał, bo znowu jedna para się pojawiła :)

I problem sandałków z głowy!

fasolka1980

Justynna

golinda, fajne sandałki, muszą być chyba bardzo wygodne. Choć tracą przez to porównanie z drugą nogą ;)

golinda

Cytat: Justynna w 19 Lip 2016, 09:51:02Choć tracą przez to porównanie z drugą nogą

hahaha, racja! :D

Kasia

golinda, te z venezii da się wsuwac na stopę czy trzeba pasek odpinać i zapinać?

golinda

Cytat: Kasia w 19 Lip 2016, 10:04:35
golinda, te z venezji da się wsuwac na stopę czy trzeba pasek odpinać i zapinać?

aż takiej wiedzy nie posiadam. na razie ;)

Kasia

a te różowe to nie z venezii?
jak je włożyłaś, wsunełaś czy pasek odpinałaś i zapinałaś?

golinda

no odpięłam pasek i zapięłam, ale pewnie można i bez, bo zdjęłam nie odpinając
chodzi mi o to, że jak zacznę nosić, to będę mogła coś powiedzieć