buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

ishka82

golinda, fajne :) chociaż ja nie lubię jak rowki wystają ;) ale to ja, wiem, że tu większość lubi mocno wycięte buty

zwierzatko_mojej_mamy

golinda, dla mnie tak na wpół ciotki ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

klasyczny kształt, jakie ciotki?!?

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 13 Lip 2016, 17:50:40
klasyczny kształt, jakie ciotki?!?
nie wiem, z przodu jakoś tak, może to kolor.. jestem całkowicie do niego nieprzekonana

www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

no dopsz, to pomyślałam i tłumaczę się ;P 1. taki fason buta, z paseczkiem i w szpic kojarzę tylko z mojej mamy (oczywiście na niższym obcasie) sprzed kilkunastu lat (ciotką-klotką może nie była wtedy, ale jak miało być elegancko to właśnie takie zawsze miała) , 2. klasyczny fason wg mnie się sprawdza w klasycznych kolorach, bo wtedy jest klasyczny ;)  taki oczojebny kolor to mi się kojarzy z bazarem, ja naprawdę przepraszam, nawet gdyby były nie wiem jak bosko wykonane i od nie wiem kogo ;) 3. wyszukałam se stylizacje z żółtymi szpikami, przy każdej wg mnie buty są od czapy, przy każdej mam w głowie pytanie "no ok, góra pięknie, włosy pięknie, ale dlaczego przy butach one dostały napadu daltonizmu?" + "ała" oczne, jesli w pierwszym momencie popatrzę na dół foty

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mozliwe, że sie nie znam, w szczególności na szpilkach ;)

www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: doda w 13 Lip 2016, 18:35:39
No tak tez nie do końca wiem do jakiej góry takie buty.
Moze do żółtej sukienki fajnie by to było
myśle, że by się wybroniły jakieś pastelowo żółte, delikatniejsze, wtedy do większej ilości rzeczy, ale takie są strasznie ała w zestawieniach z czernią, z kolorami tez nie bardzo, a cała taka żółta golinda to ja nie wiem, chyba bym oślepła ;D

www.annawilk.pl

golinda

doda, do szarej sukienki. mam piękną od damki

do granatowej, tej z tatuum z plisem na dole

wrobelek0403

golinda, swietne! i mają moj ulubiony kształt czubka :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

fajne buty, trudne do wystylizowania, ale fajne :)
na lato to mozna nawet do białych spodni ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

ja nosze takie intensywne zółte spodnie do szarosci, granatów i białego. Bardzo lubie to zestawienie.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

A ja nie wiem lol Wydaja mi się za mało oczojebne ;)

Pasuja do granatu, szarości, do pomarańczowego. Albo tak, od czapy.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Ja bym nosiła do dżinsów niebieskich, granatowych i białej koszuli.
Imagine there is no hate

OlaFasola

mayagaramond, stylizacja która wkleilas bardzo fajna!

Co do butów,  to nie lubię takich z gola piętą, kojarzą mi się jak zwierzowi

inkageo

Mi się te golindowe buty bardzo podobają. Zara ma zawsze dużo modeli z odkrytą piętą, mi się to ciotkowato nie kojarzy!
Oni proponują nosić do poszarpanych spodni, nie do garsonki :D

http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-aw16/kobieta/buty/cz%C3%B3%C5%82enka-z-odkryt%C4%85-pi%C4%99t%C4%85-c269191p3611604.html
Imagine there is no hate

damka

but wyląda klasycznie ale widać ze są porządnie wykonane

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy

to ja może wrócę do szukania butów dla siebie jakichś ;D

www.annawilk.pl

ishka82

mayagaramond

Dla mnie to jest polaczenie no go, krotka sukienka z falbankami plus klasyczne szpilki. Nieeee.
Z ziuty sukienka by mi sie podobalo.

Ziuta zrob wizualizacje :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

a ja się właśnie dobrze tak czuję
nie do pracy, ale na popołudniowe wyjście jak najbardziej. pasuje do mnie - nie wiem, czo to dobrze, czy źle ;)

mayagaramond

Cytat: ziuta w 14 Lip 2016, 12:03:55ale że jak? mam dokleić sobie nogi golindy?

interesuje mnie wynik, a juz jak do niego dojdziesz to Twoja decyzja lol lol

Szelma moze ci tez dorysowac, ona robi rysunki pogladowe ;)

ziuta

mayagaramond, moje zdjęcie w tej sukience jest bez nóg :D szelma nie miałaby na czym dorysować żółtych butów, a nogi golindy musiałabym dokleić pod zdjęciem lol