buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

ishka82

inkageo, fajne, pokaż na nodze ;) i tak, mam tak z nowymi rzeczami lol

callja

Cytat: inkageo w 04 Lip 2016, 16:43:00Też tak macie, że nowe zakupy kładziecie na wierzchu i zerkacie na nie przez kilka dni, zanim wylądują na dnie szafy?
A bywa :D
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

A ja myślałam, że mnie ochrzanicie, że mało nowoczesne.
Zaraz zrobię zdjęcie na nodze, ale korzystając z pogody pracuję na balkonie przy wieczornym słońcu :)
Imagine there is no hate

malutenka

inka, miałam bardzo podobne sandałki, uwielbiałam, mimo, że na obcasie i zachodziłam na śmierć :)

inkageo

Kiepsko mi zdjęcia wyszły, one są bardzo delikatne.
Imagine there is no hate

didi_loczek

inkageo, bardzo ładnie wyglądają na nodze, takie szybki zakupy są najlepsze ;)

inkageo

Włoskie, ręczna robota, skórzana podeszwa, kosztowały 130 zł :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

tk maxx jest swietny, tylko ja nie umiem tam szukać :headbang:

dwa lata temu P kupił sobie zarąbista kurtke skórzaną za 300 zł, a ja szal i filizanki lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

tiliam

inkageo,

Sandalki fajne! Ale wysoki obcas maja! Podziwiam, bo ja bym sie w nich połamała ;)

callja

Sandałki ładne i delikatne, ale obcas niebotyczny, wykopyrtnęłabym się po trzech krokach ;)

W TkMaxx NIC nie potrafię znaleźć :/
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

zwierzatko_mojej_mamy

dżizas, jaki obcas :) jak Wy w tym chodzicie??

ja po pierwszych 3 krokach w tk maxxie mam ochote zabić wszystkich dokoła, nie wiem, czemu, przecież w ciuchlandach potrafie systematycznie cały sklep przeszukać i to z przyjemnościa i migusiem ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Akurat w butach mają porządek, bo jedna ściana z półkami w rozmiarze 36/37, wszystko stoi w rządku, da się w jedną minutę oblecieć wzrokiem i zamacać :D
Ale te moje stały akurat na półce z rozmiarem 38, wracałam tamtędy niepocieszona, że nic nie ma :D
Imagine there is no hate

salsa

Inka, piekne te buty

Wrobel - jesli Cie to pocieszy to ja w TK Maxx tz nie umiem kupowac :P raz kupiłam tak mydełka :))))))))))))))))

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

malutenka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 04 Lip 2016, 21:15:33ja po pierwszych 3 krokach w tk maxxie mam ochote zabić wszystkich dokoła, nie wiem, czemu, przecież w ciuchlandach potrafie systematycznie cały sklep przeszukać i to z przyjemnościa i migusiem
ja w tkmaxx kupuję plakaaty, rzeczy do domu i trampki na dziale męskim. Ciucha żadnego nie kupiłam nigdy. A! I słuchawki czasami.

wrobelek0403

a, rzeczywiscie kupiłam raz buty - takie sznurowane, zamszowe, za kostke. Swietne są, kocham je i zastanawiam gdzie oddać do czyszczenia, bo już się zabrudziły :/

malutenka

wrobelek0403, my mamy takie coś https://www.facebook.com/czystebuty/?fref=ts korzystałam i są genialni

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403, wszystkie moje buty jadę prysznicem i płynem do naczyń :D i nie tylko moje, młodego też ;) zamszowe brązowe jesienne też tak machnęłam, tylko wzięłam miekką szczotkę ;) tak samo tamarisy balerino-mokasyny, a te akurat są różowe, nie zmieniły koloru, nie wytarłam niczego ;)

www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Lip 2016, 09:13:11wszystkie moje buty jadę prysznicem i płynem do naczyń

skorzane tez??
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

malutenka, jak nic nie znajde tutaj do Ci wysle lol

zwierzatko_mojej_mamy, jakoś nie mam odwagi. Tak piore tylko trampki, a górskie jade szczotką i wodą.

malutenka

Cytat: mayagaramond w 05 Lip 2016, 09:26:48skorzane tez??
skórzane kozaki kiedyś wyprałam w pralce - przeżyły i nie śmierdziały :D do czyszczenia i dbania oddaję buty od kwoty X, reszta ma test pralki :D

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl