buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

malutenka

malutenka

Cytat: ziuta w 07 Sty 2016, 15:23:30
tak pięknie się różnimy :D :D :D
i dla każdego inne najpiękniejsze :)

wrobelek0403

o rany, ale tu róznorodnosc :D

a ja kupiłam nudne granatowe Badury :D :D super są :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Justynna

Fajne botki przymierzałam dziś w CCC. Czarne, zamszowe, na niewysokim obcasie z Lasockiego, ale nie było mojego rozmiaru :/

malutenka

niewiemjaka

wrobelek0403, te co wklejalas? No mowilam, ze je kupisz :)

wrobelek0403

niewiemjaka, tak :D zmierzyłam jeszcze z dwie pary, ale te najładniejsze i wygodne. No i wyższe własnie, czyli tak jak chciałam :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

niewiemjaka

Cytat: malutenka w 07 Sty 2016, 15:08:37Kupiłam te czarnehttp://images.esellerpro.com/2441/I/890/66/Fly_Stif_Black01.jpg
ja jestem nudno-czarna, (choc lubie niebieskie buty) ale tutaj stanowczo bardziej podobają mi sie te czarne! :D

malutenka

niewiemjaka, dla mnie mega cudowna byla wersja zielona, ale oczywiscie 41 nie mieli. Ale czarne teź dobre, więcej stylizacji z nimi zrobię. A w ogole jestem tak zachwycona tym, że one już do mnie jadą i będę je mieć :D

malutenka

callja

malutenka, nooooooo, moc jest!! ewidentnie Twoje ci są :)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

JustBe

Wiecie gdzie ostatnio kupiłam buty?? W Carefourze :D Botki kosztowały mnie 30zł - są jasnobrązowe, z białym wywijanym kołnierzem, na lekkiej koturnie :) Bardzo fajne i tanie :)

wrobelek0403

golinda

mayagaramond

Przymierzyłam dziś z ciekawości:

http://www.bergdorfgoodman.com/Francesco-Russo-Closed-Toe-Gladiator-Knee-Boot-Tan/prod97610005/p.prod

Fajne są, tylko niech ktoś tańszą wersję wyprodukuje.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

wrobelek0403

golinda, ładne :) tylko wydaja mi sie niepraktyczne, bo kiedy je nosic?

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 15 Mar 2016, 17:51:38
golinda, ładne :) tylko wydaja mi sie niepraktyczne, bo kiedy je nosic?

wiosną i latem do spodni przed kostkę

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403, dla mnie tylko pierwsze ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy, no i kurde, są tylko zółte... do czego ja założe zółte?