buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

ziuta, no przecież że Ryłko :rotfl:

szelma

ziuta, dużo latam, to się napatrzę :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

ziuta

Cytat: elve w 19 Lis 2015, 09:15:07
ziuta, no przecież że Ryłko :rotfl:
ooo! nie wygląda :rotfl:
chyba nigdy nic od nich nie miałam, ale idę paczeć, bo to taka przyjazna dla mnie wysokość obcasa ;)

niewiemjaka

Cytat: elve w 18 Lis 2015, 20:44:15wysokość obcasa nie podlega negocjacji
ja jestem jakaś niereformowalna  :wstyd: ale dla mnie z tych dwóch obcasów żaden, to juz wybrałabym stanowczo i zdecydowanie płaskie

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Zaraz sie poplacze . Pojechałam na szkolenie w trampkach :( zeby prowadzić auto nie wzięłam innych butów buuuu mam do tego eleganckie spodnie i marynarkę

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

justynaaaa2

Cytat: niewiemjaka w 19 Lis 2015, 09:58:56
ja jestem jakaś niereformowalna  :wstyd: ale dla mnie z tych dwóch obcasów żaden, to juz wybrałabym stanowczo i zdecydowanie płaskie

Zdecydowanie się zgadzam ;)

golinda

Cytat: marax w 19 Lis 2015, 15:14:41nie wzięłam innych butów buuuu mam do tego eleganckie spodnie i marynarkę

sportowa awangardowa elegancja
dla mnie spoko

malutenka

Allegrem na wyprzedaży kupiłam, pewnie zachodzę na śmierć, takie wygodne

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Justynna

zwierzatko_mojej_mamy, nie wiem co myśleć. Lepiej by chyba wyglądały jakby całe były zamszowe.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Justynna w 23 Gru 2015, 20:58:39
zwierzatko_mojej_mamy, nie wiem co myśleć. Lepiej by chyba wyglądały jakby całe były zamszowe.
no to jest glowny moj bol, ze te niebieskie zrobili tylko lakierowane, te sa najmniej swiecace z dostepnych, bo maja kawalek zamszu - odkad wiedzialam dduowe buty fioletowe, czyli 4 lata temu, to pragne niebieskich/granatowych/fioletowych i nie trafiam ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

niewiemjaka

Lubie strasznie niebieskie buty
ale te nie... Ten lakier powoduje  z traperem że wyglądają jak kalosze :D

OlaFasola

http://www.panpablo.pl/produkt/vagabond-br-grace-150-br-botki-nubuk
pierwszy raz mam buty w takim kroju. są tak wygodne, że aż trudno uwierzyć; ze maja jakoś obcas.

wrobelek0403

Ja dojrzewam do sztybletow. W oficerach mi za goraco, a obcasach nogi bola :/

calla

Cytat: wrobelek0403 w 23 Gru 2015, 22:42:25
Ja dojrzewam do sztybletow. W oficerach mi za goraco, a obcasach nogi bola :/

Uwielbiam sztyblety. Kupiłam w tym roku dwie pary i ciesze się, że nie ma zimy. Zimowych kozaków /kurtek jeszcze nie wyjmowalam.
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

mobka

Zwierzątko mnie się podobają.

wrobelek0403

calla, no wlasnie upatrzylam sobie dwie pary na eobuwiu, chyba zamowie po swietach.

calla

Cytat: wrobelek0403 w 24 Gru 2015, 10:01:18
calla, no wlasnie upatrzylam sobie dwie pary na eobuwiu, chyba zamowie po swietach.

Zamów, zamów. Będziesz zadowolona.
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 23 Gru 2015, 21:00:58no to jest glowny moj bol, ze te niebieskie zrobili tylko lakierowane

ale przez to nie są zwyczajne
mam tylko obawy, że taka ekstrawagancja w wydaniu Baldowskiego będzie kiczowata
granatowe zamszowe są w zarze