buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

ech, baleriny mnie dzis obtarły. dobrze, ze miałam zapasowe szpilki w pracy. jakos sie doczłapałam do auta.

mam nadzieje, ze sie rozejdą.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Przyszły moje szare z zalando. Fajne są, uniwersalne, niewysokie. Jakość bez szału, no ale skóra za 140 zł :)
Imagine there is no hate

magdalinska

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

aniak1211

Cytat: konwalia w 12 Wrz 2015, 12:10:08zwykle noszę na gołe stopy buty
Znasz jedwab na stopy?
Zostawia delikatna powloke na stopie,podobno sie nie poci i latwo sie zaklada but;)

Cytat: inkageo w 15 Wrz 2015, 16:43:45Przyszły moje szare z zalando
Bardzo ladne:)

marax

Moje czarne też przyszły. Bardzo wygodne. Obcas nie za wysoki. Może mogłyby być trochę ładniejsze ale za tą cenę nie ma się co czepiać.

salsa

Inka bardzo ładnie się prezentują

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

marax

Mnie zalando dzisiaj pozytywnie zaskoczyło . Reklamowalam crocsy laury i taka dostałam odpowiedz "
Rozumiem, że zamówienie artykułu, który po upływie krótkiego czasu traci swoją oryginalną jakość może być powodem Pani niezadowolenia. Z tego też względu jest mi bardzo miło poinformować, że zdecydowaliśmy o przyznaniu całkowitego zwrotu kosztów zakupu produktu, czyli 79,20 PLN.Artykuł można zachować." Nota bene oni tych butów nie widzieli nie kazali ich nawet wysyłać .

wrobelek0403

Angie

marax a co się stało z crocsami?

inkageo

Imagine there is no hate

aniak1211

niewiemjaka

Cytat: marax w 15 Wrz 2015, 19:12:06Nota bene oni tych butów nie widzieli nie kazali ich nawet wysyłać .
możliwe, że mieli więcej takich zgłoszeń i to jakaś wadliwa partia albo coś

ale tak czy inaczej bardzo miło :)

marax

Rzep sie odkleil od tego tworzywa tz częściowo juz po 3 dniach używania

ddu

niewiemjaka

ddu

justynaaaa2

Cytat: marax w 15 Wrz 2015, 23:24:10
Rzep sie odkleil od tego tworzywa tz częściowo juz po 3 dniach używania
mi też w 1 parze, w 1 bucie się ten rzep odkleił, w pozostałych 2 parach wszystko było ok
skleiłam to i w sumie do głowy by mi nie przyszło, aby to reklamować, ja byłam pewna, że to przez to, że A. sam ciągnął i rozpinał te rzepy w kółko

marax

Wiesz laura juz raczej nie skupia sie na ciagnieciu za rzepy

didi_loczek

Cholera, kupiłam 2 dni temu na eobuwie.pl baleriny, nad którymi zastanawiałam się od paru tygodni.
A tu dzisiaj mają rabat i zapłaciłabym 30 zł mniej.  :zly:

cumberland

Cytat: didi_loczek w 25 Wrz 2015, 13:04:13
Cholera, kupiłam 2 dni temu na eobuwie.pl baleriny, nad którymi zastanawiałam się od paru tygodni.
A tu dzisiaj mają rabat i zapłaciłabym 30 zł mniej.  :zly:

a nie możesz anulować tamtego zamówienia i kupić dziś jeszcze raz?

didi_loczek

cumberland, zamówiłam do Polski do mamy i już przyszły. Nie chce jej zawracać głowy odsyłaniem butów jak jest w środku generalnego remontu ;).

marax

ja zamówiłam fotelik samochodowy za 710 zł a nastepnego dnia przecenili go na 460 ........... to jest dopiero suma. Odesłałam ten za 710 ............