buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

didi_loczek

dragonfly, fajne zakupy :).

Takie jak te niebieskie, chciałam kupić w kolorze czerwonym, Maciejki. Może przecenią na eobuwiu.

Angie

Dragon szalejesz :D

A te niebieskie to skąd?

callja

Mni się te Ryłki niebieskie też podobają - i rzeczywiście, Maciejka też ma chyba podobny fason...
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

didi_loczek

Justynna, jakie jakie?

Ja czaję się na te:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Prawie wszystkie Maciejki przecenione, tylko cholerka nie te!

golinda

Cytat: dragonfly w 08 Sie 2015, 09:23:57W ciagu ostatnich 3 tyg nabyłam kilka par, i jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa

Dragon, te dwie pary od lewej.... seeeerioooo? ;)

pozostałe fajne

didi_loczek

Cytat: Justynna w 08 Sie 2015, 17:14:55
takie :)

Fajne.
Też na nie patrzyłam, ale w kolorze czerwonym mają ten kawałek przy palcach z innej skóry, a wolałabym jednolite.

Justynna

Cytat: didi_loczek w 08 Sie 2015, 17:31:09Też na nie patrzyłam, ale w kolorze czerwonym mają ten kawałek przy palcach z innej skóry, a wolałabym jednolite.
No właśnie tylko żółte są całe takie same, ale ja akurat chciałam żółte :)

callja

Gdyby miały choć minimalnie podniesioną piętę :(

Przy zupełnie płaskiej podeszwie moje kostki odmawiają współpracy :(
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

ziuta

zdecydowałam się w końcu na jakieś sandały!
zostawię sobie te, bo są neutralne i nie odznaczają się na nodze, a o to mi chodziło, ale szału nie ma ;)

Justynna

ziuta, ładne. Przypominają mi moje ukochane, złote z Lasockiego :)

ziuta

Justynna, dzięki!
zastanawiam się jeszcze nad tymi maciejkami, ale strasznie jestem rozczarowana jakością :/ może miałam pecha, ale zamówiłam w sumie 4 pary tej firmy i z każdą parą jest coś nie tak  :crazy: skóra jakaś pomarszczona, jakby źle przyklejona, wkładki niedoklejone, wystające poza but i merdające smętnie, masakra... obawiam się, że buty nie przeżyją nawet do końca lata ;)

didi_loczek

ziuta, a to dziwne, bo dziewczyny bardzo polecały Maciejkę  :mysli:. Ja mam jedną parę i jestem bardzo zadowolona :). Może faktycznie miałaś pecha.

Justynna

ziuta, mam baletki z Maciejki. Świetne są i nadal dobrze wyglądają po pół roku noszenia :)

wrobelek0403

ja mam baleriny juz 3 lata.

być moze to juz koncówki zapasów i zostały same słabsze egzemplarze.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

no właśnie wiem, że polecałyście! myślicie, że zamówiłabym cztery pary w ciemno? :D ;)
może rzeczywiście jakieś końcówki zostały
albo miałam wyjątkowego pecha  niewiem

zwierzatko_mojej_mamy

ejo, mam do sprzedania nine westy, stan idealny, rozmiar US 6,5  nine west leoness, czarne, jak nizej, w linku identyczne, tylko niebieskie, tam se mozna poogladac z wielu stron, skora sie nie swieci jak na obrazku, jest bardziej matowa, jak w linku

http://www.lyst.com/shoes/nine-west-leoness-wedges-blue/
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

pochodzimy, zobaczymy :)

lubię ten kolor ostatnio

zwierzatko_mojej_mamy

na zalando to sie odsyla za darmo, czy jak? nidgy nie zamawialam, a przeszlam pol galerii i nic mi sie nie podoba, moze bym tu pogrzebala?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl