buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dragonfly

Wiecie, tez zamowilam te z GS, zielone. Przyszly i odeslalam. Ta skora z przodu jakas normalnie polamiona byla, miejscami prawie zoltawa. Niech sie bujaja

wrobelek0403

dragonfly, byłam dzis w sklepie stacjonarnym i były tez te zielone i tez miały zółte plamki, moze to taki wzór?
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dragonfly

Wrobel, chyba nie. Te moje mialy ewidentnie takie mocne przetarcia, jakby ktos chcial zetrzec plame. No nie podobal mi sie, nawet jezeli o taki efekt im chodzilo ;)

wrobelek0403

spoko, te moje tez nie wygladają jak na zdjeciu, chyba je odesle. Jak cos kupowac to porzadnego.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

malutenka

Cytat: wrobelek0403 w 30 Lip 2015, 20:19:58malutenka tez na pewno
ja bym pewnie poszła w nich spać.

ziuta

Cytat: golinda w 30 Lip 2015, 18:14:51
nie ma obciachu przed kurierem ;)
iluvu
oj, no niedobrze, że niewygodne... liczę jeszcze na to, że moja niewybredna stopa nic nie zauważy ;) zobaczymy
a z pepe jeans to ja pamiętam jedne Twoje klapki, chyba z zeszłego roku? śliczne były! wtedy poskąpiłam kasy, teraz bym kupiła, ale pewnie już ich nigdzie nie będzie

wrobelek0403

Cytat: malutenka w 30 Lip 2015, 22:04:06
ja bym pewnie poszła w nich spać.

rozważam taką mozliwość :D :D

dzis sie podłamałam, jak zapłaciłam za dentyste 450 (sic!!!) wiecej niz planowałam, ale te buty made my day :D :D

golinda

Cytat: ziuta w 30 Lip 2015, 22:08:47ale pewnie już ich nigdzie nie będzie

są są :)
te mają inny wzór, ja miałam w paseczki (http://www.riccardo.pl/ona/buty-damskie/klapki/pepe-jeans-bio-pfs90198-595-navy-stripes-print-fabric)

http://www.fajnebuty.com/bio-251b.html

bardzo je lubiłam, były śliczne i bardzo wygodne, ale niestety ten materiał się brudzi i ciężko to wyprać
raz rozwiązane kokardki (przy praniu), potem już zawsze same się rozwiązywały

ziuta

golinda, o! super! zmierzę najpierw te GR, a jak mi nie podejdą, to już wiem czego szukać ;)
dzięki :beer:

ddu

moje trampki nie dają już rady,
kupiłam takie

inkageo

Fajne te trampki, mają chyba bardzo zgrabny przód. Co to za firma?
Imagine there is no hate

inkageo

Moje clarksy Wam się nie podobały i przez Was zostałam dzisiaj boso, bo stare japonki mi się rozkleiły.. Udało mi się doczłapać do ccc i kupiłam takie najzwyklejsze za 40 zł. Na razie bardzo wygodne, bo pasek wokół pięty i kostki jest luźny.
Imagine there is no hate

szelma

Ej, wyglądają na za małe - nie są za małe?
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

inkageo

Nie :) Są na styk, stopa nie wystaje poza podeszwe :) Z 37 wylatywała mi stopa i zostawał 1 cm do krawędzi.
Imagine there is no hate

szelma

Jak tak, to spoko :D Mam obsesję zbyt małych butów i to szokujące wręcz, ile osób chodzi w za małych butach - stąd pytanie :D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: inkageo w 05 Sie 2015, 12:07:43Moje clarksy Wam się nie podobały
Cytat: inkageo w 05 Sie 2015, 12:07:43kupiłam takie najzwyklejsze
zamienil stryjek siekierke na kijek :D clarksy sie nie podobaly, bo mialy pas odcinajacy - te tez maja :D zrob fote w lustrze to Ci powiem, czy 40 pln w bloto ;P mam obawy, ze tak ;) ale ja mam schize paskowa ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Ej ładnie jest :D

Ja z kolei miałam w szafie 80% za dużych butów.. Przez lata miałam tendencję do kupowania za dużych..mmm..miło i przyjemnie w dniu zakupu, po tygodniu noszenia kłapie, po dwóch zlatuje, po roku leżakowania w szafie wystawiam na sprzedaż ;)
Imagine there is no hate

inkageo

Nie no..szału nie ma :D To tylko awaryjnie na takie upały jak dzisiaj, ewentualnie na zakupy do lidla. Wczoraj strasznie się wymęczyłam w butach na obcasie..
Perspektywa zdjęcia słaba, ale ja mam takie grube łydki. Do tego teraz jakieś spuchnięte, cała jestem spuchnięta i pokryta cellulitem ;)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

no, podtrzymuje swoje zdanie :D kojarzy mi sie z paskiem do zegarka :D ni elubie takich paskow do zegarkow rowniez lol lol i zegarkow zapietych przy skorze - mi musi wisiec i spadac na dlon ;) i szeroki pasek zegarkowy musi byc ;)

www.annawilk.pl

inkageo

I już mi obrzydziły :D W sumie to przestały mi się podobać i mogłyby być pół rozmiaru większe! Szlag!
Imagine there is no hate

szelma

Jak się jest łatwo obrzydzalnym, to nie można na Strefie pokazywać ;)

wrobelek0403

inka, nie słuchaj ich!!!!! bardzo fajne!!!

:D :D

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy, wez nie przenos swoich fobii na innych :P

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 05 Sie 2015, 13:17:20
zwierzatko_mojej_mamy, wez nie przenos swoich fobii na innych :P
eee tam, to tak, jak z papierem toaletowym :D jesli nie przeszkadza Ci zalozony od wewnatrz to nie zrozumiesz tych, co MUSZA miec na zewnatrz i przekladaja lol

www.annawilk.pl