buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

Cytat: justynaaaa2 w 06 Lip 2015, 13:21:44Ciekawe czy mi przodem noga nie wyleci

nie są jakieś super wąskie

calla

Cytat: golinda w 03 Lip 2015, 10:31:55
lub nad tym:

http://www.eobuwie.com.pl/klapki-birkenstock-madrid-240863-bialy.html

ale to do chodzenia po domu ;)

Golinda, ja je przymierzalam, bo też rozwazalam . Słabo nogi się trzymają. Te szelmowe lepsze, ale tylko na lato.
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

justynaaaa2

Przyszły golindowe sandałki, za duże :sciana: wzięłam 38, specjalnie jeszcze stopę mierzyłam no i dupa
Ale są tak świetne że zaryzykuję i wymienię na 37, mam nadzieję że ten pasek przedni będzie ciut węższy :mysli:

golinda

Cytat: justynaaaa2 w 08 Lip 2015, 10:08:45
Przyszły golindowe sandałki, za duże :sciana: wzięłam 38, specjalnie jeszcze stopę mierzyłam no i dupa
Ale są tak świetne że zaryzykuję i wymienię na 37, mam nadzieję że ten pasek przedni będzie ciut węższy :mysli:

wczoraj moje stopy przeżywały ogromną rozkosz. nic nie gniecie, nie obciera, miękko, miło i wygodnie, ach!

fasolka1980

golinda - a które to? rzuc linkiem

natalia.n

golinda, ty masz takie sandalki z Mango, paseczki, czy one są mocno niewygodne? Bo przymierzałam czarne, ładnie wyglądają, ale jak na pierwsze, to strasznie cisną i nie kupiłam w koncu

golinda

Cytat: natalia.n w 08 Lip 2015, 11:26:51golinda, ty masz takie sandalki z Mango, paseczki, czy one są mocno niewygodne?

kurewsko niewygodne
ale wyglądają pięknie ;)

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

a to one wszystkie takie same :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Zakupiłam w Indiach :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: justynaaaa2 w 08 Lip 2015, 10:08:45

justyna, wymieniłas?? te mniejsze lepsze?
napisz, jaki masz rozmiar standardowo.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

Cytat: wrobelek0403 w 24 Lip 2015, 18:45:18
justyna, wymieniłas?? te mniejsze lepsze?
napisz, jaki masz rozmiar standardowo.

tak zamówiłam 37 i są ok :) choć ten pasek z przodu mógłby być węższy, bo mam trochę luzu (ale ja w większości mam luz, gdyby to były klapki to by mi stopa przodem wyszła :D) ale ten na kostce dobrze trzyma, więc stopa nie "wylata" :D jaki masz rozmiar tych różowych z zary?

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marax

Ja tam wielbie crocsy Ala japonki polecane tutaj . Przechodziłam w nich cały urlop .

justynaaaa2

ja te z zary mam 37 ale one są takie mocno na styk, zastanawiałam się też wtedy nad 38
ona są tak wąskie, że i jedne i drugie na mnie wtedy dobrze leżały, w tych 37 jak mi się noga lekko wysunie do tyłu to już mi pięta wystaje
myślę, że możemy mieć bardzo podobny rozmiar
ja bym na twoim miejscu brała te 37, bo 38 są naprawdę duuuuże dla "naszej" stopy

wrobelek0403

justynaaaa2, dzieki. te 37 z zary były na mnie maławe, wyłaziły mi palce od razu, 38 są idealne.

to juz sama nie wiem. cos czuje ze jestem miedzy rozmiarami.

wrobelek0403

chyba wezme oba i zobacze.

jestynka

Cytat: marax w 24 Lip 2015, 20:52:10
Ja tam wielbie crocsy Ala japonki polecane tutaj . Przechodziłam w nich cały urlop .

pokazesz :)